KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2025 Cuma
°C

14 milyon lira sel ödeneği

Maliye Bakanlığı, Bingöl’de yaşanan sel felaketinin izlerinin silinmesi amacıyla İl Özel İdaresi ve Bingöl Belediyesine toplamda 14 milyon 80 bin TL ödenek gönderdi.

14 milyon lira sel ödeneği
19 HAZİRAN 2017 PAZARTESİ 05:22
0
3151
0
AA aa

Bingöl Valiliği, 13 Nisan 2017 tarihinde yaşanan ve kentte 18 milyon lira zarara yol açan sel felaketinin izlerinin silinmesi için Maliye Bakanlığından ödenek gönderildiğini bildirdi.

Açıklamada, “İlimizde meydana gelen sel afeti nedeniyle yıkılan Vali Şişmantürk köprüsü ile İl Özel İdaresi sınırları içerisindeki alt yapı hasarlarını gidermek amacıyla Maliye Bakanlığından ödenek talebinde bulunulmuş, Bingöl İl Özel İdaresi için 7 milyon Bingöl Belediyesi için 7 milyon 8 bin TL olmak üzere toplamda 14 milyon 80 bin TL ödenek temin edilmiştir” denildi.

Bingöl'de, 13 Nisan Perşembe akşamı yaşanan sel felaketi, Vali Şişmantürk köprüsü, yaya köprüsü, acil servis yolu ve vadi yamacında bulunan çay bahçesinin yıkılmasına, birçok ev ve ahırın sular altında kalmasına, bir evin tamamen kullanılamaz hale gelmesine, 80 hayvan telefine, 15 aracın maddi hasar görmesine ve yüzlerce ağacın devrilmesine sebep olmuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2025
19:32
Hesarek`e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Hesarek'e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Bingöl'de Üniversite Termal Tesisinin ardından bir kapatma kararı da Hesarek Kayak Merkezi için verildi. Türkiye'deki birçok tesis için verilen karardan etkilenen Hesarek'te yatılı konaklama ile teleferik ve telesiyej sistemi kapatıldı. Kafeterya ve acemi pisti açık olacak.
07.02.2025
18:11
Bingöl`de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeni ile 77 köy yolu ulaşıma kapandı.
07.02.2025
14:17
Bingöl`de ‘İŞKUR Gençlik Programı` sözleşmesi imzalandı
Bingöl'de 'İŞKUR Gençlik Programı' sözleşmesi imzalandı
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), devlet üniversiteleriyle birlikte öğrencilerin istihdam edilebilirliğini artırmak ve aynı zamanda öğrencilere bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplin kazandırmak amacıyla İŞKUR Gençlik Programı'nı başlattı. Bu kapsamda Bingöl Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı.
07.02.2025
13:59
Termal Tesis Konusu ‘Bürokratik Krize` mi dönüştürülüyor?
Termal Tesis Konusu 'Bürokratik Krize' mi dönüştürülüyor?
Hijyen noktasında eleştirilerin odağındaki Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi'nin 15 gün süreyle kapatılması bürokratik krizi tetikledi. Üniversite kanadı bunu 'Rektörü yıpratma' olarak yansıtırken, kamuoyu ise kapatma kararı nedeniyle Valiyi takdir ve tebrik ediyor. Yorumlar ise karşılıklı suçlama ve savunma odaklı sürüyor! İşin aslı ne? Kim ne yapmak istiyor?
07.02.2025
12:32
Bingöl Üniversitesi`nden termal tesisleri için ‘sıkı tedbir` vurgusu!
Bingöl Üniversitesi'nden termal tesisleri için 'sıkı tedbir' vurgusu!
Tesisteki hijyen sorununa dair alınan yeni kararları duyuran Bingöl Üniversitesi, 'Bu tür durumların önlenmesine dair radikal tedbirler almış bulunuyor ve bu tedbirleri kararlılıkla devam ettireceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz' açıklamasında bulundu. Alınan tedbirler is şöyle sıralandı;
07.02.2025
12:01
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 8 tabanca, av tüfeği fişek ve mermi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın