KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

14 mart'ı adaletsizliklerle karşılıyoruz

Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Salih Kızılboğa, &';Bir 14 Mart'ı daha sorunlarla ve adaletsizliklerle karşılıyoruz” dedi.

14 mart`ı adaletsizliklerle karşılıyoruz
15 MART 2011 SALI 08:44
0
2077
0
AA aa

Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Kızılboğa, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Sağlık çalışanlarının kutsal bir mesleği yaptığını ifade eden Kızılboğa, “Sağlık çalışanları kamuda devletin şifa elleri olarak çok kutsal bir hizmeti yürütmektedirler. Özveri ile hizmet yürüten sağlık çalışanlar ne yazık ki bir 14 Mart Tıp Bayramı'nı sorunlarla adaletsizlikler ile karşılamaktadırlar. Bugün sağlık hizmetlerinin bir ekip hizmeti olduğu unutularak çalışanlar arasında ayrımcılık adaletsizlik yapılmaktadır. Farklı istihdamlarla birbirinden çok farklı mali ve sosyal haklara sahip sağlık çalışanları oluşturan iktidar, yapılan düzenlemelerde de sağlık çalışanlarının bir bölümünün faydalanmasını sağlarken bir bölümünü kapsam dışında bırakmışlardır.

Tüm bu yaşananlar ortadayken sağlık çalışanları nasıl 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlasınlar. Çalışanların beklentisi karşılanmadan çalışma şartları, mali ve özlük haklarında gerekli düzenlemeler yapılmadan kutlanacak bir bayram yoktur. 14 Mart ancak sorunlar çözüldüğünde bizim için bir bayram olacaktır. Türk Sağlık-Sen olarak sağlık çalışanlarının gerçek bir Tıp Bayramı yaşayacağı günleri bekliyoruz. Her şeye rağmen yinede sorunların çözülmesi temennisiyle ilimizde görev yapan, çektikleri çileye rağmen özverili bir şekilde en iyi hizmeti üreten tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum” dedi. 
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın