KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2025 Pazartesi
°C

12Bingölspor'dan kardeşlik mesajı! 'Bölgenin gücü kardeşliğimiz'

Şampiyonluğunu ilan eden 12Bingölspor, gruptaki tüm takımları tebrik etti ve önemli bir mesaj paylaştı: 'Her takım bizim kardeşimiz, her şehir ailemizin bir parçasıdır. 12 Bingölspor, sadece bir takım değil; bir irade, bir birlik ve inançtır. Yeni sezonda, bölgemizin adını en yükseklerde duyuracak sağlık, zafer ve dostlukla yoğrulmuş bir yolculuk diliyoruz.'

12Bingölspor`dan kardeşlik mesajı!
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ 02:20
5
471
0
AA aa

Pazar günü sahasında konuk ettiği Batman Kayraspor'u 7-0'lık net skorla mağlup edip Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'taki şampiyonluğunu resmen ilan ederek yılların hasretine son veren 12Bingölspor, Türkiye Futbol Federasyonu 3 Lig'e yükseldi.

Şehrin tek yürek olup stadyuma akın ettiği maç sonrası kutlamalar yapan halk, halaylar çekip takımla sevincini paylaşırken, taraftarlar konvoylarla şehir sokaklarını adeta panayır alanına çevirdi.

Mutlu sonuca ulaşarak 7 sezon sonunda profesyonel lig hasreti nisonlandıran 12Bingölspor, şampiyonluk ilanının ardından sosyal medya hesabından tüm grup takımlarına teşekkür edip, Play-Off'a kalan takımlara başarılar diledi.

Kardeşlik ve birlik mesajı verilen paylaşımı “Bölgenin gücü kardeşliğimiz” başlığıyla sunan 12Bingölspor, şunları aktardı;

•Kurtalanspor: Kurtalan'ın misafirperver evlatlarına selam olsun! Sahada gösterdiğiniz azim ve centilmen mücadele için teşekkür ederiz.

•Kızıltepe 47 Spor: Kızıltepe'nin yiğit evlatlarına selam olsun! Sahada centilmence mücadele ettiniz, teşekkür ederiz.

•Şırnak Petrolspor: Şırnak'ın çalışkan, mücadeleci çocuklarına selam olsun. Şampiyonluk yarışındaki rekabetiniz için minnettarız.

•Diyarbakırspor: Dicle'nin gür sesi, Diyarbakır'ın asil temsilcilerine gönülden teşekkür ediyoruz.

•Hakkâri Zapspor: Dağların dik başlı çocukları… Kısıtlı imkânlara rağmen sezon boyunca gösterdiğiniz azimli mücadele ve şampiyonluk yarışındaki kararlılığınız takdire şayandır. Hakkari halkına ve takımınıza yürekten teşekkür ederiz.

•Doğubayazıt FK: Ağrı Dağı gibi dimdik duran Doğubayazıt'ın yürekli takımına selam olsun.

•Vangölü Sportif Faaliyetler: Van Gölü kadar temiz yürekli dostlara teşekkür ederiz, mücadele güzeldi.

•Batman Kayraspor: Petrol diyarının sahadaki enerjisi Batman'a selam, centilmenliğiniz unutulmaz.

•Bitlis Özgüzelderespor: Bitlis'in soğuk havası ama sıcak kalpli halkına ve mücadeleci oyuncularına teşekkür ediyoruz. Saha içindeki mücadeleniz kadar tribünlerdeki dostluk da bizim için çok kıymetliydi.

•Erganispor: Ergani'nin öz evlatlarıyla sahada kardeşçe mücadele ettik, sağ olun var olun.

•Iğdır Esspor: Iğdır'ın bereketli topraklarından gelen güzel yürekli sporculara teşekkürler.

Yeşil Vartospor: Varto'nun yeşilinden gelen mücadele azmi için minnettarız.

•Sur Belediyespor: Sur'un tarihi kadar köklü bir duruş sergilediniz, teşekkür ederiz.

Her sezon kendi içinde bir hikâye taşır…

Sevinçleriyle, kırgınlıklarıyla, çekişmeleriyle, dostluklarıyla…

Bu sezon saha içinde olduğu kadar saha dışında da zaman zaman gerilimler, atışmalar yaşandı. Ancak tüm bu kıvılcımlar, futbolun tutkusu ve rekabetin doğasında vardı. Hiçbir tartışma kişisel bir kırgınlığa dönüşmedi, dönüşemezdi. Bizim kimseyle derdimiz, darımız yok. Her takım bizim kardeşimiz, her şehir ailemizin bir parçasıdır.

Bölge takımı olarak, bu toprakların sesi ve temsilcisi olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bölgemizin futbolunu daha yukarılara taşımak, gençlerimize umut olmak, tribünlerde dostluk rüzgârları estirmek için mücadeleye devam edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın: 12 Bingölspor, sadece bir takım değil; bir irade, bir birlik ve inançtır.

Sezon boyunca bizimle aynı havayı soluyan, aynı çimde koşan, aynı topun peşinden giden tüm takımlara, yöneticilerine, teknik heyetlerine ve en önemlisi cefakâr taraftarlarına teşekkür ediyor; hepsinden helallik diliyoruz.

Play‑Off heyecanına yükselecek takımlarımıza ve Play‑Out etabında ter dökecek kardeş takımlarımıza da ayrıca yürekten başarılar diliyoruz.

Yeni sezonda, bölgemizin adını en yükseklerde duyuracak sağlık, zafer ve dostlukla yoğrulmuş bir yolculuk diliyoruz. Birlikte daha güçlüyüz!

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.04.2025
02:19
Atan:
Atan: 'Yeni Bingöl stadyumu Genç yolunda yapılmalı'
Bingöl'de yapılacağı müjdelenen yeni şehir stadyumunun şehir merkezinde olmasının doğuracağı sıkıntılara dikkat çeken ve Genç yolunda inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan ZİKTE SÜRKAP Başkanı Fırat Atan, birçok alan hitap edecek kapasitede olması gerektiğini vurgulayıp: 'Şehre nefes aldıracak bir vizyon projeyle şehir dışında yeni bir cazibe merkezi oluşturulmalıdır' dedi.
28.04.2025
02:18
Bingöl Balı Endonezya`da Tanıtıldı
Bingöl Balı Endonezya'da Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik tarafından gerçekleştirilen tanıtımda, Türkiye Cumhuriyeti'nin Endonezya Büyükelçisi Prof. Dr. Talip Küçükcan'a Bingöl Balı takdim edildi.
28.04.2025
02:17
Yeni hastane binası inşaatını incelediler!
Yeni hastane binası inşaatını incelediler!
Bingöl'de inşaatı devam eden 500 yataklı yeni devlet hastanesi binasında Milletvekilleriyle birlikte incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'İnşallah beklenenden daha kısa sürede hizmete alacağız' dedi.
28.04.2025
02:15
Rektör Çelik, uluslararası öğrenci hedefini açıkladı
Rektör Çelik, uluslararası öğrenci hedefini açıkladı
Türk Üniversiteleri Fuarı-2025 kapsamında Bingöl Üniversitesi'nin standı, Endonezyalı öğrencilerden büyük ilgi gördü. Uluslararası öğrenci hedeflerine ilişkin rakam veren Rektör Çelik; 'Bu doğrultuda öğrenci odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor' dedi.
27.04.2025
15:14
Ve 12Bingölspor şampiyon
Ve 12Bingölspor şampiyon
Sahasında Batman Kayaspor'u ağırlayan 12Bingölspor, ilk yarısını 4-0 üstünlükle kapattığı maçın 90 dakikasına 7 gol sığdırdı ve şampiyonluğunu resmen ilan etti.
26.04.2025
00:53
Devlet memurluğuna 35 yaş sınırı geliyor: Teklif TBMM`de
Devlet memurluğuna 35 yaş sınırı geliyor: Teklif TBMM'de
TBMM'ye sunulan teklif, kamuya girişte 35 yaş sınırı getirilmesiyle birlikte kamu yönetimi ve kamu personel sisteminde önemli değişiklikler içeriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın