KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

12Bingölspor kritik virajda

Bu sezon yüzü bir türlü gülmeyen 12Bingölspor, Pazar günü Kozan Belediyespor'u ağırlayacak. Yeşil beyazlı ekibin hedefi 3 puan olsa da şansı Bergama'nın mağlubiyetiyle şekillenecek.

12Bingölspor kritik virajda
30 MART 2018 CUMA 22:43
0
1918
0
AA aa

Rölantide başladığı ligde son dört aydır kötü bir gidişat çizen ve ligdin son sıralarında demirleyen TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz 12 Bingölspor,  bu hafta kendi evinde Adana temsilcisi Kozan Belediyespor'u konuk edecek.

13 maçta 8 mağlubiyet ve 5 beraberlik alan ve bu maçlarda 22 gol yiyen temsilcimiz 9 gol atmayı başarabildi.

13 maçta 8 mağlubiyet ve 5 beraberlik alan ve bu maçlarda meşin yuvarlağı 22 kez kalesinde gören ancak 9 gol atabilen yiyen temsilcimiz, ligde oynadığı 28 maç sonucunda topladığı 25 puanla 16. sırada yer alıyor. 15. Sıradaki Bergama Belediyespor'un 2 puan gerisinde bulunan yeşil beyazlı temsilcimizin galibiyeti ve grup lideri Manisa ile karşılaşacak olan Bergama'nın olası mağlubiyeti halinde 15. sıraya yükselme şansını yakalayacak.

12 Bingölspor'da sakat oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Ali Beykoz'un mücadeleye hücum ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Taraftarların bu maçta da takımın yanında olması beklenirken, kulüp yöneticileri tüm taraftarları takıma destek vermek üzere Bingöl Şehir Stadyumuna davet ettiler.

01 Nisan 2018 Pazar günü saat 15.00'da Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Raşit Yorgancılar, Bekir Yücel, Abdülhamit Söyler hakem üçlüsü yönetecek.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın