KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2024 Salı
°C

12 Bingölspor taraftarını üzdü! Teknik ekip görevden alındı

Yapılan çağrılar sonrası tribünleri dolduran 12 Bingölspor taraftarları, kendi sahasında beklediği futbolu göremeyince gerildi. Atak geliştirmekte zorlanan yeşil beyazlı ekip, Hakkâri Zapspor karşısında yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı ve kendi evinde 3 puanı rakibine kaptırdı. Kulüp yönetimi, teknik ekibin görevine son verdi!

12 Bingölspor taraftarını üzdü! Teknik ekip görevden alındı
20 EKİM 2024 PAZAR 17:26
7
1321
2
AA aa

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta sezonun 3. haftasında 12 Bingölspor, Meskan Ölmez Madencilik Hakkâri Zapspor Kulübü'nü konuk etti.  Bingöl Şehir Stadyumu'nda saat 13.00'de başlayan 12 Bingölspor- Meskan Ölmez Madencilik Hakkâri Zapspor Kulübü maçını Diyarbakır bölgesi hakemlerinden Onur Sekman yönetti.

Sezonun ilk 2 maçında deplasmanda Sur Belediyespor'u 0-1 ve Doğubeyazıt Spor'u 0-2 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan 12 Bingölspor, saha ve seyirci avantajıyla çıktığı sezonun 3. maçında Meskan Ölmez Madencilik Hakkâri Zapspor karşısında beklediğini alamadı.

RAKİP TEK ATAKTA GALİBİYETE ULAŞTI

Başlama düdüğüyle birlikte rakip kalede gol arayan yeşil beyazlı ekip, tüm hamlelerden eli boş döndü ve sergilediği futbolla da taraftarını üzdü. Bir türlü aradığı golü bulamayan 12Bingölspor, ilk yarısı 0-0 tamamlanan maçın ikinci yarısında taraftarının yüzünü güldürmek istese de 55. Dakikada rakibin ender ataklarından birini engelleyemeyince meşin yuvarlağı kalesinde gördü ve 0-1 yenik duruma düştü.

Rakibin savunma odaklı futbolu karşısında bir türlü beraberlik golünü atamayan 12Bingölspor, saha ve seyirci avantajına rağmen 90 dakika sonunda sahadan 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu.

TARAFTARLAR BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Takımın atak ve saha etkinliği bakımından istenen seviyede olmamasını eleştiren taraftarlar, deplasmanda yakalanan galibiyet serisinin ilk iç saha maçında sonlandırılmasının büyük bir üzüntü yarattığını belirterek teknik ekibe “Daha kontrollü ve atak bir takım ruhu yakalanmalı, bu futbolla şampiyonluk zora girer! Acilen takım toparlanmalı ve taktikler gözden geçirilmeli, aksi halde taraftarın umudu yitirilir, takım yalnız kalabilir” çağrısında bulundular

TEKNİK EKİP GÖREVDEN ALINDI

Maçın ardından kulüp yönetimi, teknik heyetle yollarını ayırma kararı alındığını duyurdu.

Kulübün resmi X hesabından yapılan duyuruda: “Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Cüneyt Tiryaki ve Ekibinin görevine son verilmiştir. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında ve kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112107)
20 Ekim 2024 Pazar 23:32
Bu yönetim olmasaydı ortada 12 Bingölspor diye bir takım olmazdı. Her sezona belirsizlikle, yönetimsiz, futbolcusuz acaba takım kurulacak mı sorularıyla başlayan 12 Bingölsporu çok çabuk unutmuş bazıları
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112102)
20 Ekim 2024 Pazar 19:37
Kendini beğenen yöneticilere kapak olsun bu yenilgi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın