KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

112 acil servis ekibi mahsur kaldı

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde bir hastayı aldıktan sonra kendisinden haber alınamayan ambulans, 10 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

112 acil servis ekibi mahsur kaldı
08 OCAK 2015 PERŞEMBE 03:05
0
2945
0
AA aa

 Edinilen bilgiye göre, önceki gece 23.00 sıralarında Yedisu'ya bağlı Kürdan köyünde fenalaşan doğum hastası Makbule Açık (30) 112 Acil servisle Yedisu Devlet Hastanesine getirildi. Durumu iyi olmadığı için Bingöl'e sevki kararlaştırılan hasta ile yola çıkan ambulanstan, ilerleyen saatlerde yoğun kar ve tipiden dolayı haber alınamadı.

Yedisu Kaymakamlığının Karlıova Kaymakamlığına haber vermesi üzerine yetkililer devreye girerek kurtarma çalışması başlattı. Karlıova Kaymakamı Levent Yetkin ve Özel İdare Müdürü Bayram Sümbül de ekibe katılarak ortak çalışma başlattı.

Ambulansın mahsur kaldığı ve telefonların çekmediği Üçevler bölgesinde aracın GPS sinyalinden yeri tespit edilince kurtarma ekipleri harekete geçti. Karlıova Özel İdare ekiplerinin ve Karayollarının ortak çalışması sonucu 112 Acil servis aracı, 10 saatlik çalışma sonucu kurtarılarak Karlıova Devlet Hastanesine getirildi.

Yolda mahsur kalan Ambulans sürücüsü İsmail Adıbelli: “Gece 24.00'da yola çıktık, şiddetli fırtınadan dolayı önümüzü göremiyorduk, Üçevler bölgesine geldiğimizde yol tamamen kapandı, telefonlar çekmediği için haber veremedik, sabaha kadar aracın içinde mahsur kaldık. Zaman zaman kaloriferi açarak ısınmaya çalıştık. Sabah olduğunda ise Özel İdare ekipleri bize ulaştı” dedi.

Karlıova'ya getirilen hasta ve ambulans sürücüsü, Özel İdare Müdürü tarafında ziyaret edildi. Durumu ciddi olan hasta için Bingöl'den paletli ambulans istendi. Paletli ambulansın gelmesi ile hasta Bingöl'e sevk edildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın