KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ağustos 2026 Salı
°C

100.yıl'ın çehresi değişiyor

Yol Genişletme çalışmaları nedeniyle 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçe duvarını 2 metre içeri çeken Bingöl Belediyesi, yaptığı çalışmalarla 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun da çehresini değiştiriyor.

100.yıl`ın çehresi değişiyor
24 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 08:07
0
5288
0
AA aa

Yol genişletme çalışmaları kapsamında 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçe duvarını içeriye alan Bingöl Belediyesi, çalışmalar kapsamında Okul duvarını yeniden yaptı. Hacı Hasip Camisi ile 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun arasında bulunan yolu da trafiğe açacak olan Bingöl Belediyesi şehirdeki trafiğe de ciddi bir rahatlama getirmeyi amaçlıyor.


Bingöl'ün fiziki olarak en eski ilköğretim okulları arasında bulunan 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlemesini yapan Bingöl Belediyesi başlatılan çalışmayla okulun eski bahçe duvarlarını yıkarak yeniden inşa etti.


Yeniden inşa edilen duvarın yer yer 2 metre içe doğru geri çektirilerek caddenin daha geniş yapıldığını belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, çalışmaların bitmesi ile trafiğin rahatlayacağını söyledi. Okul İçerisindeki topraklı alanın tamamını kilitli parke taşları ile döşediklerini ifade eden Başkan Atalay, çalışmaların bitmesinin ardından öğrenciler için güzel bir alan olacağını kaydetti. Hacı Hasip Camisi ile 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun arasında bulunan yolu da trafiğe açacaklarını söyleyen Atalay, yolun trafiğe açılması ile birlikte mevcut bölgede trafikte ciddi bir rahatlama olacağını söyledi. Çalışma sonucunda okulun yeni bir görüntüye kavuşacağını kaydeden Atalay, Okul'un kötü görüntüden kurtulduğunu da sözlerine ekledi.


Yapılan çevre duvarının hem okula hem de mahalleye güzel bir görünüm verdiğini söyleyen 100.Yıl İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Talip Baylas, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Okul bahçesi çok güzel bir görünüm aldı. Öğrencilerimiz artık daha rahat bir oyun sahasına kavuştular. Okul'un arka kısmına da öğretmenler için bir kamelya yapmayı düşünüyoruz. Yapılan çalışmalarla güzel bir bahçeye sahip olduk. Okul bahçesinin içerisinde bulunan sentetik halı sahada Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay'ın girişimleri sonucu yapılmıştı. Yenişehir Mahallesi'nde oyun alanı yok. Tek oyun alanı 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçesi. Çalışmalarla iyi bir bahçe, iyi bir oyun alanı, hem mahalleye hem de okula güzel bir hizmet kazandırılmış oldu. Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Daha önce toprak sahada top oynadıklarını belirten 100.Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın yaptığı çalışmalarla toz ve topraktan kurtulduklarını vurgulayarak, hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ettiler.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay`dan okul alışverişinde
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl`de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST`ta limit yükseliyor
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
25.08.2026
02:59
MEB`den 81 ile
MEB'den 81 ile 'Milli Dayanışma' genelgesi
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde 81 ile genelge gönderdi. Genelge kapsamında okullarda milli birlik, beraberlik, anayasal vatandaşlık ve 'kardeşlik hukuku' temalı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalar eğitim yılının ilk haftasıyla sınırlı kalmayacak, yıl boyunca sürdürülecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın