KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

100.yıl'ın çehresi değişiyor

Yol Genişletme çalışmaları nedeniyle 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçe duvarını 2 metre içeri çeken Bingöl Belediyesi, yaptığı çalışmalarla 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun da çehresini değiştiriyor.

100.yıl`ın çehresi değişiyor
24 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 08:07
0
5111
0
AA aa

Yol genişletme çalışmaları kapsamında 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçe duvarını içeriye alan Bingöl Belediyesi, çalışmalar kapsamında Okul duvarını yeniden yaptı. Hacı Hasip Camisi ile 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun arasında bulunan yolu da trafiğe açacak olan Bingöl Belediyesi şehirdeki trafiğe de ciddi bir rahatlama getirmeyi amaçlıyor.


Bingöl'ün fiziki olarak en eski ilköğretim okulları arasında bulunan 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlemesini yapan Bingöl Belediyesi başlatılan çalışmayla okulun eski bahçe duvarlarını yıkarak yeniden inşa etti.


Yeniden inşa edilen duvarın yer yer 2 metre içe doğru geri çektirilerek caddenin daha geniş yapıldığını belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, çalışmaların bitmesi ile trafiğin rahatlayacağını söyledi. Okul İçerisindeki topraklı alanın tamamını kilitli parke taşları ile döşediklerini ifade eden Başkan Atalay, çalışmaların bitmesinin ardından öğrenciler için güzel bir alan olacağını kaydetti. Hacı Hasip Camisi ile 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun arasında bulunan yolu da trafiğe açacaklarını söyleyen Atalay, yolun trafiğe açılması ile birlikte mevcut bölgede trafikte ciddi bir rahatlama olacağını söyledi. Çalışma sonucunda okulun yeni bir görüntüye kavuşacağını kaydeden Atalay, Okul'un kötü görüntüden kurtulduğunu da sözlerine ekledi.


Yapılan çevre duvarının hem okula hem de mahalleye güzel bir görünüm verdiğini söyleyen 100.Yıl İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Talip Baylas, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Okul bahçesi çok güzel bir görünüm aldı. Öğrencilerimiz artık daha rahat bir oyun sahasına kavuştular. Okul'un arka kısmına da öğretmenler için bir kamelya yapmayı düşünüyoruz. Yapılan çalışmalarla güzel bir bahçeye sahip olduk. Okul bahçesinin içerisinde bulunan sentetik halı sahada Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay'ın girişimleri sonucu yapılmıştı. Yenişehir Mahallesi'nde oyun alanı yok. Tek oyun alanı 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçesi. Çalışmalarla iyi bir bahçe, iyi bir oyun alanı, hem mahalleye hem de okula güzel bir hizmet kazandırılmış oldu. Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Daha önce toprak sahada top oynadıklarını belirten 100.Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın yaptığı çalışmalarla toz ve topraktan kurtulduklarını vurgulayarak, hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ettiler.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2026
16:15
Bingöl`de Efrayim Bebek için kermes
Bingöl'de Efrayim Bebek için kermes
Bingöl'de SMA Tip-1 Hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyalar kermeslerle devam ediyor. Solhan'ın ardından Bingöl merkez Kent Meydanı'nda düzenlenen kermesin üçüncüsü ise perşembe günü de Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde yapılacak.
19.05.2026
15:39
Bingöl`de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
Bingöl'de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
Bingöl'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen tören, sportif gösteriler ve kortej yürüyüşüyle kutlandı. Şehir Stadyumu'ndaki programda gençlerin sahnelediği gösteriler büyük beğeni topladı.
19.05.2026
15:27
Kupanın sahibi Jandarma oldu!
Kupanın sahibi Jandarma oldu!
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, çekişmeli final karşılaşmasıyla sona erdi. Penaltılara giden finalde Genç YİBO'yu mağlup eden İlçe Jandarma takımı turnuvanın şampiyonu oldu.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi`nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın