KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

1 yılda 6 başhekim değişti

Genç Devlet Hastanesi'ne son 1 yılda 6 başhekim getirildi. En son olarak başhekimliğe Dâhiliye Uzmanı Dr. İsa Altın getirildi.

1 yılda 6 başhekim değişti
21 HAZİRAN 2011 SALI 08:47
0
2565
0
AA aa

Genç Devlet Hastanesi'nde 2010 yılı içinde Aile Hekimi Uzman Dr. Oğuz Doğan, Dr. Fatih Omurca, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Özge Ballı, Dr. Kasım Erdem, Dâhiliye Uzmanı Dr. Mahmut Kaya'dan sonra son olarak yine Dâhiliye Uzmanı Dr. İsa Altın Genç Devlet Hastanesi Başhekimliğine getirildi.

Mart ayında Dr. Kasım Erdem'in Adaklı Aile Hekimliği'ne geçmesi ile birlikte Genç Devlet Hastanesi'nde boşalan başhekimlik görevine Bingöl Yenişehir Devlet Hastanesi'nde Dâhiliye Uzmanı olarak görev yapan Dr. Mahmut Kaya bu göreve geçici olarak getirilmişti. Burada görev süresi sona eren Kaya'nın eski görev yeri olan Bingöl Yenişehir Devlet Hastanesi'ne geri dönmesiyle birlikte bu defa başhekimlik koltuğuna yine geçtiğimiz ay Genç Devlet Hastanesi'ne Dâhiliye Uzmanı olarak atanan Dr. İsa Altın getirildi.
Dâhiliye Uzmanı İsa Altın kimdir?
1982 Elazığ doğumlu olan Altın, 2005 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra 2005-2006 seneleri arasında, Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünde çalıştı. Yüksek ihtisasını 2011'de Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde tamamlayan Altın, evli ve iki çocuk babası.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın