HDP: 'Yapılan zam kararına katılmıyoruz' | HABER YORUMLARI
HDP Bingöl Belediye Meclisi HDP Sözcüleri Hatice Kıtay ve Ferhat Yıldırım, halk otobüsleriyle ilgili yapılan zam kararına istinaden açıklama yaparak: 'Yüzde 25'lik kısmını halka yansıtılmamasını önerimiz kabul edilmediğinden muhalefet şerhimizi düşüp yapılan zam kararına katılmadığımızı Bingöl kamuoyu bilgisine sunuyoruz.'
Kardeşim Belediye ona müdahale edemiyor buna müdahale edemiyor pekiyi belediyenin sınırları içerisinde değilmi otobüsleri denetleyen bir kurum yokmudur.
herşeye zam geldiği gibi ulaşıma da zam geldi ayrıca yapılan zam yine de çok değil bu insanlarda evlerine ekmek götürüyor herkes belediye arabası diyor belediye arabası olsa bedavaya mı taşıyacak başka illerde belediye araçları var onlar zam yapmadılar mı hiç mi gazete okumuyorsunuz çare belediye arabası değil çare iktidarın mazot üzerinde uyguladığı vergilerin kaldırılmasıdır mazot 14,3 tl bunun 10 liradan fazlası vergi olarak alınıyor rafineri çıkış fiyatlarına bakın ne demek istediğimi anlarsınız saygılarımla.
Halk otobüslerine yapılan zamlar halka eziyettir. HDPKK isimli parti ise bizzat terörizmi destekleyen ve terör örgütünün bizzat siyasi uzantısıdır. Terörizmi terkmedikçe Halkın beğenisini açıklamalarıyla asla kazanamazlar
@Misafir Kullanıcı madem 2 adımlık yol yürü arkadaşım neden biniyorsun? Bırakın bu klişe sözleri neresi 2 adımlık yol çevre illeri araştırın en uygunu yine bingöl mazot 14 liranın üzerinde herşey zamlı şoför ücretinden yedek parçaya kadar...su mu yakıyor bu adamlar. Not: minibüsüm yok ha şimdi birileri var falan der hazır cevap burada dursun.
'Aşkın Sağı Solu' romanı üzerine Ankara'da düzenlenen söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sini ve Bingöl'de yaşanan toplumsal kırılmaları anlattı. İdeolojik çatışmaların gölgesinde kaybolan hayatlara dikkat çeken ve 'O günün tanıklarının bugünkü tek sözü pişmanlıktır' diyen Bayraktar, ideolojilere kurban edilmeyen bir aşkın hikâyesini okurlarla buluşturdu.
18.02.2026
04:59
Bingöl'de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl merkez Haziran Köyü'nde meydana gelen ve Bingöl Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ahır ve bitişiğindeki ev kullanılamaz hale geldi, 6 büyükbaş hayvan telef oldu.
18.02.2026
04:58
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl'de ilk sahur 05.36'da
On bir ayın sultanı Ramazan'a sayılı saatler kaldı. Bingöl'de vatandaşlar, manevi iklimiyle gönülleri kuşatan mübarek aya hazırlanıyor. İlk teravih bu akşam (Çarşamba) kılınacak, Ramazan'ın ilk günü Bingöl'de sahur saat 05.36'da yapılacak, ilk iftar ise 18.06'da açılacak.
18.02.2026
04:57
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Krizde fedakârlık siyasetten geldi, Sri Lanka milletvekili emekli maaşlarını kaldırdı. Sizce, maaşını yetersiz bulan milletvekilleriyle dolu olan TBMM, böylesi bir kararı alarak gelecek konforlarını ortadan kaldırabilir mi?
18.02.2026
04:56
Genç'te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Modern yapısıyla dikkat çeken kütüphane, öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerine imkân sağlayacak.
18.02.2026
04:54
'Sahte ilan' operasyonu: 29 gözaltı
Bingöl dahil 17 ilde, internet siteleri ve sosyal medya platformları üzerinden verdikleri sahte ilanlarla vatandaşları 1 milyon liranın üzerinde dolandırdığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 29 şüpheli yakalandı.
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın