KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Haziran 2026 Perşembe
°C

Zincir marketler belediyeden onay alacak

Bingöl'de yeni açılacak Zincir Market Şubelerinin açılacağı yerler artık belediye ruhsat komisyonundan 'uygun' raporu aldıktan sonra açılabilecek.

Zincir marketler belediyeden onay alacak
08 NİSAN 2021 PERŞEMBE 17:23
9
3373
7
AA aa

Bingöl Belediye Meclisi 2021 Nisan ayı toplantısında alınan kararla, Bingöl'de yeni açılacak Zincir Market Şubelerinin açılacağı yerler artık belediye ruhsat komisyonundan ‘uygun' raporu aldıktan sonra açılabilecek. Belediye Meclisinin Zincir Marketlerle ilgili aldığı yeni kararlarda şu ifadelere yer verildi:

“Ar-Ge Komisyon tarafından tetkik edilen Ulusal Marketler hakındaki teklif görüşülerek yapılan müzakereler sonrası saha çalışmalarında; İlimizde faaliyet gösteren Ulusal marketlerin yerel ürün olarak, sadece ekmek reyonları oluşturdukları, başkada yerel ürüne yer vermedikleri tarafımızdan tesbit edilmiştir. marketlerin yerel ürün standlarını artırmalarını, Bununla birlikte yeni açılacak şubeleri için Belediyemizin Ruhsat şefliğine müracaat ederek market açacak alanların (Yerlerin) Belediyemiz Ruhsat kontrol Komisyonunun "UYGUN" raporunu alıp Belediyeye ibraz ettikten sonra işyerlerini açabilme işlemlerini başlatmalarına, bunun dışında hiç bir şekilde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı verilmemesine oy birliği ile karar verildi.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82477)
11 Nisan 2021 Pazar 17:46
GÜNAYDIN bakkaal mı kaldı açacağı kadar açmişlar bundan sonra izin verilse ne olur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82461)
09 Nisan 2021 Cuma 13:53
Umarım rüşvete yeni bir kapı açılmış olmaz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82457)
09 Nisan 2021 Cuma 11:58
Günaydın!!bari biraz daha bekleseydiniz de,her binanın altında bir şube açtıktan sonra bu kararı alsaydınız.Nüfus oranına göre en fazla ulusal market Bingöl'de.Tunceli'de sadece bir tane bim var. Küçük esnaf bitti.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82455)
09 Nisan 2021 Cuma 11:07
tebrikler yerinde bir karar keşke daha öncesinden yapılsaydı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82438)
08 Nisan 2021 Perşembe 23:30
Yerel üreticilerimiz yillardir ulusalcilara kurban ediliyor. Bu memlekette tonlarca sube actilar en cok isi yapiyorlar bircok toptanciyi marketciyi batirdilar ama sadece bir ekmek bizden alip satiyorlar ki o da mecburiyetten. Mutlaka tedbir alinmalidir, yerel reyonlarin kotasi en az yuzde 20 olmalidir. Bu yuzde 20 lik pay kodamanlarimizdan cok ozellikle de gariban ciftcilerimizden ve diger ureticilerimizden karsilanmalidir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82436)
08 Nisan 2021 Perşembe 23:07
Bugün mü uyandilar Gunaydin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82434)
08 Nisan 2021 Perşembe 22:02
belediyeye yeni gelir kapısı :)
18.06.2026
14:28
HÜDA PAR`dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR'dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Adaklı ziyaretinde ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları gündeme taşıdı. Bingöl-Adaklı yolunun yıllardır çözüm beklediğini belirten Emiroğlu, yetkililere çağrıda bulunarak, 'Bu yol binlerce vatandaşın kullandığı hayati bir güzergâh. Yaşanan mağduriyet artık sona ermelidir' dedi.
18.06.2026
13:49
Bingöl`ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Bingöl'ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Türkiye genelinde konut satışları mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre gerilerken, Bingöl'de 175 konut satışı gerçekleşti. Veriler, bölgede en fazla konut satışının Elazığ'da yapıldığını ortaya koydu.
18.06.2026
13:31
Komşu illerden gelip Bingöl`de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Komşu illerden gelip Bingöl'de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı.
18.06.2026
01:39
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Bingöl'de SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele eden Efrayim Gökalp'in tedavisine destek amacıyla düzenlenen bağış programında 2 milyon TL yardım toplandı. Sosyal medya platformu X üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında hayırseverler destek için adeta seferber oldu.
18.06.2026
00:52
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Adana'da serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında akıntıya kapılan 15 yaşındaki Harun Dalçek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden gencin Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Yayağansöğüt köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
18.06.2026
00:51
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi, İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel'e Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi gündemiyle olağanüstü meclis toplantısı yapma kararı aldı. Teklifin kabul edilmesi halinde, Genç ilçesi tarihinde ilk kez bir kişiye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmiş olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın