KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2024 Cuma
°C

Yüksel, genç myo müdürlüğüne atandı

Bingöl Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Alaaddin Yüksel, Genç Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atandı.

Yüksel, genç myo müdürlüğüne atandı
29 AĞUSTOS 2011 PAZARTESİ 01:42
0
5282
0
AA aa

Doç.Dr.Alaaddin Yüksel'in Genç Meslek Yüksek Okulu'na müdür olarak atanması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 2011-2012 eğitim-öğretim sezonunda bünyesinde barındırdığı 3 bölümde sadece 40–50 öğrencinin kayıt yaptırdığı Genç MYO için yeni ve cazip bölümlerin açılması bekleniyor.

Doç. Dr. Alaaddin Yüksel Kimdir?

 

1974 yılında Bingöl ili Genç ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Genç'te tamamladı. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümüne kayıt yaptırdı ve 1993 yılında mezun oldu. 1994 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Havza Yönetimi Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1994 yılında KTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Orman Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisansına başlayarak 1997 yılında “Orman Yüksek Mühendisi” unvanı alarak mezun oldu. Aynı yıl başlamış olduğu Doktora eğitimini “Kahramanmaraş Ayvalı Barajı Yağış Havzasının CBS (Coğrafi Bilgi Sistemi) Ortamında Havza Yönetimi Bakımından Planlanması Üzerine Araştırmalar' başlıklı tez çalışmasını 2001 yılında başarılı bir şekilde tamamlayarak “Doktor” unvanını aldı. 2002 yılında KSÜ Orman Fakültesi'nde “Yardımcı Doçent” olarak atandı ve 2010 yılına kadar aynı fakültede Havza Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı olarak görevine devam etti. 15 Ocak 2010 tarihinde Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Besleme ve Toprak Bölümü'nde “Yardımcı Doçent” olarak göreve başladı. 15 Nisan 2010 tarihinde “Doçent” unvanını aldı. Halen aynı bölümde Doçent olarak görev yapmakta olup aynı zamanda Bingöl Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler (BÜBAP) Birimi Koordinatörlüğü ile “Bitki Besleme ve Toprak Bölümü” başkanlığını görevlerini yürütmektedir. 20 Eylül 2010 tarihinde Bingöl Üniversitesi Genel Sekreterliği'ne vekaleten atandı. Uzmanlık alanları; Havza Yönetimi çalışmalarında Coğrafi Bilgi Sistemi ve Uzaktan Algılama kullanımı, Erozyon, WEPP (Water Erosion Predicition Project) modelinin uygulanması ile kaybolan toprakların ve sedimentin tahmin edilmesi, Barajların Çevre ve İklim Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması konularıdır. Bu konular ile ilgili gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında SCI kapsamındaki dergilerde basılmış çok sayıda bilimsel makaleleri ve sempozyumlarda sunulmuş bildirileri bulunmaktadır. TÜBİTAK tarafından desteklenen projelerde yürütücülük ve yardımcı araştırmacı olarak görev almakta olup bunların bir kısmı halen devam etmektedir. 2006 yılında TÜBİTAK tarafından yurt dışı bursu kazanarak 3 aylık süre ile Amerika'da WEPP Erozyon modeli ile ilgili bilimsel faaliyetlerde bulundu. Evli ve 1 çocuk babası olan Doç. Dr. Alaaddin YÜKSEL iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.10.2024
02:12
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
BAL Liginin ilk iç saha maçında pazar günü Hakkâri Zapspor'u ağırlayacak olan 12 Bingölspor, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı ve maçtan galip ayrılıp 3 puanı taraftarına armağan etmek istiyor. Kulüp Başkanı Engin Özturan; 'Yaktığımız şampiyonluk meşalesinde tüm halkımızı tribünlerde görmek istiyoruz' dedi.
18.10.2024
02:08
Anşin:
Anşin: 'Aile Hekimlerimiz ve Aile Sağlığı Çalışanlarının Her Zaman Yanındayız'
Türk Sağlık – Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, yayınladığı basın bildirisinde 'aile hekimlerimizin ve aile sağlığı çalışlarımızın her zaman yanındayız' dedi.
17.10.2024
20:11
Aykal`dan demiryolu alanında dev yatırım!
Aykal'dan demiryolu alanında dev yatırım!
Avrupa'da VPI'lı atölye sıralamasında ilk 5'te yer alacak Aykal Demiryolu Araçları Yapım-Bakım-Onarım Fabrikasında her türlü vagon, lokomotif ve lastik tekerlekli demiryolu araçların bakım, onarım ve revizyonu yapılacak. Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Burada üretilen lokomotifler ve vagonlar, ulusal şebekelerde, üretim tesislerinde ve yüksek güç gerektiren demiryolu taşıtlarında kullanılabilecek, bu sayede enerji tasarrufu sağlanacaktır. Bu başarı, sadece Aykal Grup'un değil, hepimizin ortak gururudur' dedi.
17.10.2024
18:29
Bingöl`de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
Bingöl'de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında düzenlenen Bingöl Bilim ve Teknoloji Şenliği'nin açılışı yapıldı.
17.10.2024
18:06
Bingöl`de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı. İŞKUR İl Müdürlüğünce bugüne kadar toplam 2 bin 654 kişinin işe yerleştirildiğini ifade eden İl Müdürü Baycuman, ayrıca 7 bin 159 kişiye İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti, Bin 252 işyerinin ziyaret edilerek kurumsal hizmetler hakkında bilgi verildiği ifade etti.
17.10.2024
17:35
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
AK Parti kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, savunma sanayi fonuna kredi kartlarından katkı payı alınmasına ilişkin düzenleme iptal edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın