KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Nisan 2026 Pazar
°C

Yücel'den eğitim sendikalarına ziyaret

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Eğitim işkollarında faaliyet gösteren; Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen ve Şehit Gazi-Sen Sendikalarına iadei ziyaretlerde bulundu.

Yücel`den eğitim sendikalarına ziyaret
20 HAZİRAN 2022 PAZARTESİ 16:51
2
1999
5
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Yücel'in Sendikalara gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Bingöl eğitimi ile bilgi alışverişinde bulunularak sendikaların görüş ve önerileri alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu vurgulayarak: "Eğitim paydaşlarımızdan olan Eğitim sendikalarına yapmış olduğum bu ziyaret, hem iade-i ziyaret, hem de fikir alışverişidir. Sivil toplum örgütlerimiz, yaptığımız işlerde bizler için önemlidir. Eğitim ülkemizin geleceği için çok önemli olduğu için her kesimden gelecek önerilere ihtiyaç duymaktayız. Eğitim, okul, çevre ve ailede şekillendiği için, eğitim yalnız eğitimcilere bırakılamayacağından tüm paydaşlarımız, kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleri kendilerine düşen görevleri yerine getirmelidir.

Sendikalar; Ülkemiz ve özelde İlimiz eğitimine katkı sağlayacak, eğitimimizin gelişmesi, akademik başarımızın artması için, plan proje ve fikirler üretmelerini bekleriz.  Sendikalar tabii ki kendi üyelerinin özlük işleri ve bireysel haklarını arayacaktır. Bunu yaparken de; ilimiz eğitimine katkı sağlayacak fikir ve düşüncelere yönelmeleri gerektiği kanaatindeyiz. Sendikalar kendi üyelerinin haklarını savunup üyelerine daha çok sosyal haklar kazandırmanın çabası yanında; Milletin menfaatleri ve toplumun hassasiyetlerine duyarlı olmaları gerekir.” Dedi.

Sendikaların Milli Eğitimden beklentileri, gördükleri aksaklıklar ve varsa hatalar konularında istekleri ve önerileri dinleyen Yücel,  “Tüm paydaşlarımız, kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerimizin görüşleri bizler için önemlidir.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93516)
21 Haziran 2022 Salı 15:10
Sendikalı olmayanlara Allahın suyunu vermeyen ekip.....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93514)
21 Haziran 2022 Salı 14:37
bu Resimde A.Rahimi bilmem ama diyerlerin hepsi adam gibi adam Allahınıza kurban gençler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93496)
21 Haziran 2022 Salı 10:03
halil bey insanın kendi evine uğraması ziyaret olmaz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93494)
21 Haziran 2022 Salı 09:04
Bingöl merkez ve ilçelerinde eğitimi katledenlerin resmi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93492)
21 Haziran 2022 Salı 08:40
körler sağırlar bir birini ağılar misali
11.04.2026
18:19
Bingöl`de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması' geniş katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan sınavda gençler, Umre ödülü için ter döktü.
11.04.2026
18:11
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında 'Denetim Raporu' Tartışması
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, 2025 Denetim Komisyonu raporuna muhalefet şerhi koyarak belediye yönetimini eleştirdi. Bingöl Belediyesi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bütçe farkının yatırım ve afet harcamalarından kaynaklandığını açıkladı.
11.04.2026
17:49
Bingöl`de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin bir haftalık çalışmasında aranan 27 kişi yakalanırken, farklı suçlara yönelik operasyonlarda 20 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın