KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Yücel'den eğitim sendikalarına ziyaret

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Eğitim işkollarında faaliyet gösteren; Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen ve Şehit Gazi-Sen Sendikalarına iadei ziyaretlerde bulundu.

Yücel`den eğitim sendikalarına ziyaret
20 HAZİRAN 2022 PAZARTESİ 16:51
2
2122
5
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Yücel'in Sendikalara gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Bingöl eğitimi ile bilgi alışverişinde bulunularak sendikaların görüş ve önerileri alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu vurgulayarak: "Eğitim paydaşlarımızdan olan Eğitim sendikalarına yapmış olduğum bu ziyaret, hem iade-i ziyaret, hem de fikir alışverişidir. Sivil toplum örgütlerimiz, yaptığımız işlerde bizler için önemlidir. Eğitim ülkemizin geleceği için çok önemli olduğu için her kesimden gelecek önerilere ihtiyaç duymaktayız. Eğitim, okul, çevre ve ailede şekillendiği için, eğitim yalnız eğitimcilere bırakılamayacağından tüm paydaşlarımız, kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleri kendilerine düşen görevleri yerine getirmelidir.

Sendikalar; Ülkemiz ve özelde İlimiz eğitimine katkı sağlayacak, eğitimimizin gelişmesi, akademik başarımızın artması için, plan proje ve fikirler üretmelerini bekleriz.  Sendikalar tabii ki kendi üyelerinin özlük işleri ve bireysel haklarını arayacaktır. Bunu yaparken de; ilimiz eğitimine katkı sağlayacak fikir ve düşüncelere yönelmeleri gerektiği kanaatindeyiz. Sendikalar kendi üyelerinin haklarını savunup üyelerine daha çok sosyal haklar kazandırmanın çabası yanında; Milletin menfaatleri ve toplumun hassasiyetlerine duyarlı olmaları gerekir.” Dedi.

Sendikaların Milli Eğitimden beklentileri, gördükleri aksaklıklar ve varsa hatalar konularında istekleri ve önerileri dinleyen Yücel,  “Tüm paydaşlarımız, kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerimizin görüşleri bizler için önemlidir.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93516)
21 Haziran 2022 Salı 15:10
Sendikalı olmayanlara Allahın suyunu vermeyen ekip.....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93514)
21 Haziran 2022 Salı 14:37
bu Resimde A.Rahimi bilmem ama diyerlerin hepsi adam gibi adam Allahınıza kurban gençler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93496)
21 Haziran 2022 Salı 10:03
halil bey insanın kendi evine uğraması ziyaret olmaz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93494)
21 Haziran 2022 Salı 09:04
Bingöl merkez ve ilçelerinde eğitimi katledenlerin resmi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93492)
21 Haziran 2022 Salı 08:40
körler sağırlar bir birini ağılar misali
23.07.2026
12:13
Aday Sürücüler dikkat! Yeni Trafik Düzenlemesi Meclis`ten Geçti!
Aday Sürücüler dikkat! Yeni Trafik Düzenlemesi Meclis'ten Geçti!
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenlemeyle Karayolları Trafik Kanunu'nda önemli değişikliklere gidildi. İlk kez ehliyet alanlar ile yeniden sürücü belgesi alanlar 2 yıl boyunca aday sürücü sayılacak. Bu süreçte belirli trafik kurallarını üç kez ihlal edenlerin ehliyetleri doğrudan iptal edilecek.
22.07.2026
13:41
Bingöl`de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Bingöl'de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Vali Cahit Çelik'in incelediği yeni asfalt plenti, Ağustos ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesisle birlikte Bingöl'de yıllık 100 ila 150 kilometre sıcak asfalt yapılması hedeflenirken, İl Özel İdaresi yol yapımında dışa bağımlılığını da tamamen sona erdirecek.
22.07.2026
13:04
Bingöl`de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl'de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde toplam 30 kişi istihdam edilecek. Başvurular 26 Temmuz'a kadar alınacak.
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl`ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın