KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Mayıs 2026 Pazar
°C

Yayladere'de polis-halk kaynaşması

Bingöl’ün Yayladere İlçe Emniyet Amirliği'nin hazırladığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği pikniğe katılan vatandaşlar, oyunlar oynayarak uçurtmalar uçurdu. Bir dönem terör bölgesi olarak bilinen Yayladere'de polis-halk dayanışmasına katılan vatandaşlar, akşama kadar coşkulu bir gün geçirdi.

Yayladere`de polis-halk kaynaşması
21 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 21:40
1
12230
0
AA aa

Yayladere İlçe Emniyet Amirliği, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, Yayladere Sosyal Sorumluluk Projesi hazırlayarak, Şıhğan olarak bilinen Korlu Gölü kenarında ilçe halkıyla piknikte buluştu. Yayladere İlçe Emniyet Amiri Yaşar Başar Aksoku'nun mahalleleri tek tek gezip insanları pikniğe davet ettiği ilçede, polisler tarafından Korlu Gölü çevresinde hazırlanan piknik alanı akşam saatlerinde tıklım tıklım doldu. Ay yıldız, futbol takımı ve çizgi film karakterlerinden oluşan rengârenk uçurtmaların gökyüzünü şenlendirdiği piknikte çocuklar ve yaşlılar, polislerle birlikte eğlenceli saatler yaşadı. Bir yandan uçurtmalar uçurulurken, diğer yandan da ip çekme ve benzeri oyunlar oynandı.

Yayladere Kaymakamı Ali Sakar'ın da ailesiyle birlikte katıldığı piknikte yemek ikramından sonra halat çekme yarışı yapıldı. Halkın memnuniyetiyle biten pikniğin sonunda konuşan Yayladere Kaymakamı Ali Sakar: “Bugün Yayladere'de vatandaşla bütünleşme adına emniyetimiz tarafından hazırlanan bu faaliyet sayesinde piknikte buluştuk. Öncelikle bu bölge teröre çok uğramış ve devlet-vatandaş işbirliğine muhtaç kalmış bir bölgeydi. Bu vesileyle ben başta baş komiserimiz olmak üzere emniyete çok teşekkür ediyorum. Projenin devamı da var zaten, önümüzdeki günlerde 4 kez daha düzenlenecek bu piknik. Bu şekilde hem devlet-vatandaş kaynaşmasına neden oldu, hem de uçurtma şenliğiyle çocuklara ve fotoğrafçılıkla vatandaşa kadar indirgedikleri için de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yayladere İlçe Emniyet Amiri Yaşar Başar Aksoku de, hazırladıkları proje kapsamında 180 kişilik 4 ayrı piknik organize ettiklerini belirterek: “Bugünkü pikniğimize vatandaşlarımızı ben şahsen tek tek evlerine gidip, çaylarını içerek, özellikle davet ettim. Sağ olsunlar hiçbiri bizi kırmadılar geldiler, beraber pikniğimizi yaptık. Çocuklarımızla beraber uçurtma şenliğimizi yaptık, uçurtmalarımızı uçurduk. Halat çekme yarışı yaptık. Bizim için keyifli bir gündü. Vatandaşlarımızdan da çok pozitif geri dönüş aldık açıkçası bu bizi çok mutlu etti. Çünkü bunun dışında 3 tane daha aynı şekilde pikniğimiz olacak” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.05.2026
16:36
Bingöl`de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
24.05.2026
15:48
Bingöl`de 33 Şehit, 33`üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
Bingöl'de 33 Şehit, 33'üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
24.05.2026
15:04
1,5 Tonluk ‘Tosun Paşa` alıcısını bekliyor
1,5 Tonluk 'Tosun Paşa' alıcısını bekliyor
Kurban Bayramı öncesi hareketliliğin başladığı Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki 'Tosun Paşa' vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Dev cüssesiyle dikkat çeken kurbanlık, alıcısını bekliyor.
24.05.2026
14:45
Bingöl`de
Bingöl'de 'Büyü' Vaadiyle 500 Bin TL'lik Vurgun: 3 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de sosyal medya üzerinden 'büyü yapma' bahanesiyle bir vatandaşı yaklaşık 500 bin TL dolandırdığı belirlenen 3 şüpheli, Van'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak tutuklandı.
24.05.2026
12:07
Bingöl 153 Çözüm Merkezi Akıllı Şehir Çalıştayı`nda Tanıtıldı
Bingöl 153 Çözüm Merkezi Akıllı Şehir Çalıştayı'nda Tanıtıldı
Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından geliştirilen 153 Çözüm Merkezi Sistemi, Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı'nda tanıtıldı. Sistemle vatandaş taleplerinin dijital ortamda yönetilmesi ve veriye dayalı hizmet planlaması katılımcılarla paylaşıldı.
21.05.2026
17:23
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi ortaklığında başlayan çalıştayda; yapay zekâ destekli belediyecilikten dijital afet yönetimine kadar birçok kritik başlık ele alınıyor. İki gün sürecek organizasyonda Bingöl'ün geleceğine yön verecek stratejik yol haritasının oluşturulması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın