KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Yayladere'de polis-halk kaynaşması

Bingöl’ün Yayladere İlçe Emniyet Amirliği'nin hazırladığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği pikniğe katılan vatandaşlar, oyunlar oynayarak uçurtmalar uçurdu. Bir dönem terör bölgesi olarak bilinen Yayladere'de polis-halk dayanışmasına katılan vatandaşlar, akşama kadar coşkulu bir gün geçirdi.

Yayladere`de polis-halk kaynaşması
21 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 21:40
1
12407
0
AA aa

Yayladere İlçe Emniyet Amirliği, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, Yayladere Sosyal Sorumluluk Projesi hazırlayarak, Şıhğan olarak bilinen Korlu Gölü kenarında ilçe halkıyla piknikte buluştu. Yayladere İlçe Emniyet Amiri Yaşar Başar Aksoku'nun mahalleleri tek tek gezip insanları pikniğe davet ettiği ilçede, polisler tarafından Korlu Gölü çevresinde hazırlanan piknik alanı akşam saatlerinde tıklım tıklım doldu. Ay yıldız, futbol takımı ve çizgi film karakterlerinden oluşan rengârenk uçurtmaların gökyüzünü şenlendirdiği piknikte çocuklar ve yaşlılar, polislerle birlikte eğlenceli saatler yaşadı. Bir yandan uçurtmalar uçurulurken, diğer yandan da ip çekme ve benzeri oyunlar oynandı.

Yayladere Kaymakamı Ali Sakar'ın da ailesiyle birlikte katıldığı piknikte yemek ikramından sonra halat çekme yarışı yapıldı. Halkın memnuniyetiyle biten pikniğin sonunda konuşan Yayladere Kaymakamı Ali Sakar: “Bugün Yayladere'de vatandaşla bütünleşme adına emniyetimiz tarafından hazırlanan bu faaliyet sayesinde piknikte buluştuk. Öncelikle bu bölge teröre çok uğramış ve devlet-vatandaş işbirliğine muhtaç kalmış bir bölgeydi. Bu vesileyle ben başta baş komiserimiz olmak üzere emniyete çok teşekkür ediyorum. Projenin devamı da var zaten, önümüzdeki günlerde 4 kez daha düzenlenecek bu piknik. Bu şekilde hem devlet-vatandaş kaynaşmasına neden oldu, hem de uçurtma şenliğiyle çocuklara ve fotoğrafçılıkla vatandaşa kadar indirgedikleri için de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yayladere İlçe Emniyet Amiri Yaşar Başar Aksoku de, hazırladıkları proje kapsamında 180 kişilik 4 ayrı piknik organize ettiklerini belirterek: “Bugünkü pikniğimize vatandaşlarımızı ben şahsen tek tek evlerine gidip, çaylarını içerek, özellikle davet ettim. Sağ olsunlar hiçbiri bizi kırmadılar geldiler, beraber pikniğimizi yaptık. Çocuklarımızla beraber uçurtma şenliğimizi yaptık, uçurtmalarımızı uçurduk. Halat çekme yarışı yaptık. Bizim için keyifli bir gündü. Vatandaşlarımızdan da çok pozitif geri dönüş aldık açıkçası bu bizi çok mutlu etti. Çünkü bunun dışında 3 tane daha aynı şekilde pikniğimiz olacak” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.08.2026
20:20
AFAD`dan Hak Sahipliği Askı İlanı: Başvurular Başladı
AFAD'dan Hak Sahipliği Askı İlanı: Başvurular Başladı
Bingöl AFAD İl Müdürlüğü, 6 Şubat depremleri sonrası hak sahipliği sürecine ilişkin iki aylık askı ilanını yayımladı. Belirlenen şartları taşıyan vatandaşlar, 3 Ekim 2026'ya kadar gerekli belgelerle başvuruda bulunabilecek.
05.08.2026
19:54
Bingöl, ANALİG Atletizm Grup Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, ANALİG Atletizm Grup Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm 2. Etap 4. Grup Müsabakaları, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Bingöl'de düzenlenecek. Organizasyonda 16 ilden 209 sporcu madalya mücadelesi verecek.
05.08.2026
19:38
Bingöl`de İki Farklı Noktada Yangın Paniği
Bingöl'de İki Farklı Noktada Yangın Paniği
Merkez ve Solhan ilçesinde çıkan orman ile mera yangınları, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınların çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
05.08.2026
18:48
Rümeysa`nın Gözü Dünya Şampiyonluğunda
Rümeysa'nın Gözü Dünya Şampiyonluğunda
U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanarak Bingöl'ü gururlandıran milli sporcu Rümeysa Keskin, şimdi altın madalya için mindere çıkmaya hazırlanıyor. Gözünü Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına diken Keskin, yeni başarılar için çalışmalarını sürdürüyor.
04.08.2026
19:35
Prof. Dr. Bahri Çakabay`ın
Prof. Dr. Bahri Çakabay'ın 'Askı Sütürleri' kitabı çıktı
Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bahri Çakabay, ilk romanı Askı Sütürleri ile ameliyathane koridorlarından insan ruhunun derinliklerine uzanan, hafıza, dostluk ve yaşam üzerine kurulu çok katmanlı bir anlatıya imza attı.
04.08.2026
19:34
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Bingöl'de yayıncılık yapan Tuncay Özdemir, Bingöl Devlet Hastanesi'nde geçireceği ameliyat öncesinde yaşanan bir diyalog nedeniyle ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtiğini belirterek İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın