KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Yayladere'de polis-halk kaynaşması

Bingöl’ün Yayladere İlçe Emniyet Amirliği'nin hazırladığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği pikniğe katılan vatandaşlar, oyunlar oynayarak uçurtmalar uçurdu. Bir dönem terör bölgesi olarak bilinen Yayladere'de polis-halk dayanışmasına katılan vatandaşlar, akşama kadar coşkulu bir gün geçirdi.

Yayladere`de polis-halk kaynaşması
21 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 21:40
1
12353
0
AA aa

Yayladere İlçe Emniyet Amirliği, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, Yayladere Sosyal Sorumluluk Projesi hazırlayarak, Şıhğan olarak bilinen Korlu Gölü kenarında ilçe halkıyla piknikte buluştu. Yayladere İlçe Emniyet Amiri Yaşar Başar Aksoku'nun mahalleleri tek tek gezip insanları pikniğe davet ettiği ilçede, polisler tarafından Korlu Gölü çevresinde hazırlanan piknik alanı akşam saatlerinde tıklım tıklım doldu. Ay yıldız, futbol takımı ve çizgi film karakterlerinden oluşan rengârenk uçurtmaların gökyüzünü şenlendirdiği piknikte çocuklar ve yaşlılar, polislerle birlikte eğlenceli saatler yaşadı. Bir yandan uçurtmalar uçurulurken, diğer yandan da ip çekme ve benzeri oyunlar oynandı.

Yayladere Kaymakamı Ali Sakar'ın da ailesiyle birlikte katıldığı piknikte yemek ikramından sonra halat çekme yarışı yapıldı. Halkın memnuniyetiyle biten pikniğin sonunda konuşan Yayladere Kaymakamı Ali Sakar: “Bugün Yayladere'de vatandaşla bütünleşme adına emniyetimiz tarafından hazırlanan bu faaliyet sayesinde piknikte buluştuk. Öncelikle bu bölge teröre çok uğramış ve devlet-vatandaş işbirliğine muhtaç kalmış bir bölgeydi. Bu vesileyle ben başta baş komiserimiz olmak üzere emniyete çok teşekkür ediyorum. Projenin devamı da var zaten, önümüzdeki günlerde 4 kez daha düzenlenecek bu piknik. Bu şekilde hem devlet-vatandaş kaynaşmasına neden oldu, hem de uçurtma şenliğiyle çocuklara ve fotoğrafçılıkla vatandaşa kadar indirgedikleri için de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yayladere İlçe Emniyet Amiri Yaşar Başar Aksoku de, hazırladıkları proje kapsamında 180 kişilik 4 ayrı piknik organize ettiklerini belirterek: “Bugünkü pikniğimize vatandaşlarımızı ben şahsen tek tek evlerine gidip, çaylarını içerek, özellikle davet ettim. Sağ olsunlar hiçbiri bizi kırmadılar geldiler, beraber pikniğimizi yaptık. Çocuklarımızla beraber uçurtma şenliğimizi yaptık, uçurtmalarımızı uçurduk. Halat çekme yarışı yaptık. Bizim için keyifli bir gündü. Vatandaşlarımızdan da çok pozitif geri dönüş aldık açıkçası bu bizi çok mutlu etti. Çünkü bunun dışında 3 tane daha aynı şekilde pikniğimiz olacak” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın