Esnaf ve sanatkarlara daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip olduğunu belirten Mehmet Uzunboy, Bingöl esnaflarının birlikteliğini ve dayanışmasını korumak, bürokrasiiçerisinde boğulmadan birbiriyle iletişim halinde olan, mesleki faaliyetleri kolaylaştıracak çalışmaların fitilini ateşlemek için yola koyulduklarını belirtti.
Uzunboy, "Esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntı ve sorunlarına çözümler üreten bir yönetim kuracağız. Eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık esnafımız kalmayacak. Esnaf arası eşitlik ilkesi öncelikli hedefimiz olacaktır. Sivil toplum kuruluşları şehrimizin hareket mekanizmasıdır. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareler ederek şehrimizi ve esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz” dedi.
Kim kime gaz vermişse havasını alır merak etmeyin masadaki kartvizitle daha yakından poz verseydiniz keşke.... Koskoca çınar ağacı orda Allah uzun ömürler versin büyük başkan ali bayram
Beyler bu aday Ali Bayram'a rakip değil. Bu aday Yılmaz Çapakın rakibi. Ali Bayrama MHP liler rakip aday çıkardı. Ali bayramın rakibi başka biri. aynı seçim değil bu
Hele önce önündeki kartvizitleri kaldır ordan resmen partiyi kullanarak bir şeyler yapmaya çalışıyorsun ama kimse yemez artık bu numaraları partideki görevine de son vermişler ama sen bunu her yerde kullanmaya çalışıyorsun
EĞERKİ SEN GERÇEKTEN ESNAFIN SORUNUNU BİLEN ONLARA YARDIM VE DESTEK OLABİLECEĞİNE İNANSAYDIN AKP KARTVİZİTİNİN UCUNU HAFİFTENDEN OLSA GÖSTERMEZDİN RESMİNDE. MASANIN ÜSTÜNE DİKKAT..
@Misafir Kullanıcı Bu yorum çok yanlış. Ali abi böyle hadsiz yorumlar yapmaz bunları desteklemezde. Herkes kıymetli ve değerlidir. Ayrıca sayın Uzunboy Ali abinin rakibi değildir.
Pandemide de iktidara karşı ekonomik krizde de tek cesaret edip konuşan Ali bayramdı. Arkadaşlara katılıyorum esnafta zerre kadar akıl varsa sıkıntılarını dile getiren kişiyi seçerler korkudan haklarını konuşamayan diğer oda başkanlarınıda şutlarlar
Mehmet bey bu numaraları kimse yemez sen gerçekten aday değilsin numarada herkes bu kirli oyunları biliyor ayrıca Serkan çapak da numaradan millet ile dalga gecmeyin
Bi genç ziktelilerin solhan tavusluların almadığı tek yer esnaf sanatkarlar odası kalmıştı onada talip oldular siyaset onlarda ticaret onlarda yakında bingölede talip olurlar zaten yerlisi kalmadı ya solhan tavuslu ya genç zıkteli bütün siyasi parti başkanları belediye başkanları ya genç zikteli ya solhan tavuzlu koskocaman bingölde onlardan başka aile kalmadı zahmet olmazsa biraz kenarda durun başka ailelere sıra verin inan artık gına geldi tiksindik sizlerden başka akıllı zeki uyanık yokmu memlekette bingölüde sizin yüzünüzden terkettik ankaraya geldik burayıda istila ettiniz
@Misafir Kullanıcı Dikkatli okursan benim yazdığımın içinde hakaret küfür yada kişileştirme yok genel bir eleştiri sitem var bu bahsettiğin isimlerden en çok önce gençli ve solhanlılar yıllarca vekil belediye başkanlıkları yaptılar yusuf coşkun,abdurrahman anık,mahfuz güler,kazım ataoğlu,enver fehmioğlu,eşref taş,bedri tuğ,necati yöndar bu sadece saydıklarımın bir kaç tanesi daha sayamadığım çok var yani ezici üstünlük genç ve solhan merkezden haydar baylaz,feyzi berdibek dışında kimse yok bir şeyi yazarken kıt bilgiler ile değil geçmiş istatistiklere göre konuş burada kin nefret söylemi yok sadece eleştiri var
Bingöl Esentepe Mahallesi Şeyh Ahmet Mevkii'nde inşa edilen 800 TOKİ konutunda anahtar teslim süreci yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Yaklaşık 14 aydır hem kira hem taksit ödeyen hak sahipleri; teslim öncesi talep edilen KDV, Halkbank üzerinden sigorta yaptırma zorunluluğu iddiası, ek maliyetler ve dairelerdeki kalite sorunlarına tepki göstererek, 'Sosyal konutun sosyal yönü kalmadı' dedi.
26.07.2026
17:13
Kiğı'da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Çevre örgütleri ve doğa savunucuları, 6 Ağustos'ta Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde düzenlenecek yürüyüş ve basın açıklamasıyla siyanürlü madenciliğe karşı ses yükseltecek.
26.07.2026
17:01
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı finallerini namağlup lider tamamlayan Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü Kız Voleybol Takımı, kızlar voleybolunda Türkiye Finalleri'ne yükselen ilk takım olarak spor tarihine geçti.
26.07.2026
16:50
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos'ta Başlıyor
E-ticarette tüketiciyi korumaya yönelik yeni düzenlemeler 1 Ağustos itibarıyla yürürlüğe girecek. Yapay zekâ ile hazırlanan reklamlardan influencer paylaşımlarına, indirim kampanyalarından ürün yorumlarına kadar birçok alanda yeni kurallar uygulanacak.
26.07.2026
01:29
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın