KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Umre kayıtları başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu 2011 yılı Umre kayıtlarının başladığı bildirildi.

Umre kayıtları başladı
18 OCAK 2011 SALI 09:07
0
2272
0
AA aa

İl Müftülüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu 2011 yılı Umre kayıtlarının başlandığı bildirildi. 

Umre kayıtlarının 28 Ocak- 01 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacağı belirtilen açıklamada, “Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da farklı tip ve kategorilerde Umre ibadetini ifa etme imkânı bulunmaktadır. Diyanet güvencesinde ve ehliyetli din görevlileri nezaretinde huzurlu ve sağlıklı bir Umre yapmak için sunulan fırsatlardan arzu eden her vatandaşımız faydalanabilmektedir. Hacca gidebilmek için zorunlu kotalardan dolayı kura çekmek gerekirken Umre'de böyle bir kısıtlama bulunmamaktadır. Mekke ve Medine'de Harem-i Şerife yakın lüks otellerde konaklama imkânı bulunan Umre seferlerinin birincisi için 28 Ocak- 01 Şubat 2011 tarihleri arasında müracaatlar yapılacak ve 19-23 Şubat'ta ilk seferler düzenlenecektir. Umre fiyatları aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Fiyatlar Umre'nin tipine ve sürenin uzunluğuna göre değişmektedir. Bu fiyatlara havaalanına gidiş geliş, uçakla Arabistan'a gidiş dönüş, vizeler, kahvaltı ile akşam yemekleri ve ziyaretler dâhildir. Müracaatlar İl Müftülüğüne yapılacaktır” denildi.
Birinci tur umre ile ilgili bilgiler şöyle açıklandı:

TUR TİPLERİ SON
MÜRACAAT
TARİHİ GİDİŞ
TARİHLERİ DÖNÜŞ
TARİHLERİ 2
KİŞİLİK
ODA 3
KİŞİLİK
ODA

Otel-1.Tip A (7 günlük)
28 Ocak 2011
19 Şubat
26 Şubat
1460 EURO
--

Otel 1. Tip B (7 günlük)
28 Ocak 2011
19 Şubat
26 Şubat
1340 EURO
--

Otel-2.Tip (10 günlük)
28 Ocak 2011
19-20 Şubat
01-02 Mart
1230 EURO
--

Otel-3.Tip (14 günlük)
01 Şubat 2011
24-28 Şubat
10-14 Mart
1095 EURO
995 EURO

Normal Tip (20 günlük
01 Şubat 2011
23-27 Şubat
15-19 Mart
1065 EURO
985 EURO

Ekonomik (14 günlük)
01 Şubat 2011
24-28 Şubat
10-14 Mart
840 EURO
790 EURO

Ekonomik (26 günlük)
01 Şubat 2011
22-27 Şubat
20-25 Mart
1005 EURO
935 EURO

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın