KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Solhanspor galibiyetle başladı

Türkiye Voleybol 3. Ligi 5 Grubunda mücadele eden Solhanspor, ligin ilk maçında karşılaştığı Kızıltepe Gençlikspor’a set vermeden sezona 3-0 galip başladı.

Solhanspor galibiyetle başladı
28 EKİM 2014 SALI 06:33
0
3810
0
AA aa

2013-2014 sezonunda Solhan Metemspor olarak Voleybol 3. Ligde mücadele eden ve yapılan tüzük değişikliği ile takım ismi Solhanspor olarak değiştirilen Bingöl'ün profesyonel Voleybol takımı Solhanspor, sezona galibiyetle başladı.

Geçtiğimiz yıl ilk kez Voleybol 3'üncü ligde mücadele eden ve büyük başarı elde eden Solhanspor Voleybol takımının bu yıl da iddialı geliyor.

Voleybol 3. Lig 5 Grubu müsabakaları 26 Ekim 2014 Pazar günü başladı. Voleybol 3. Lig 5 Grubu'nda mücadele eden Solhanspor, 26 Ekim 2014 Pazar günü saat 14.00'da Kızıltepe Gençlikspor ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu'nda karşılaştı.

Karşılaşmayı Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ve çok sayıda sporsever izledi.

Başhakem Emre Aker ile Yardımcı Hakem Mustafa Yalkı'nın yönettiği karşılaşmada Solhanspor ilk seti: 25-6, ikinci seti: 25-14 ve üçüncü seti ise 25-9 alarak rakibe set vermeden 3-0 maçı kazandı.

Kendilerini yalnız bırakmayan yetkililere ve sporseverlere teşekkür eden Solhanspor Kulüp yöneticileri, iddialı başladıklarını ve hedeflerini ikinci lig olduğunu dile getirdiler.

Solhanspor, 02 Kasım 2014 günü Silopi Serhat Belediyespor'a konuk oluyor. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2026
14:36
Karlıova`nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Karlıova'nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Bingöllü yazar Sebeki Özmen'in kaleme aldığı 'Karlıova'da Doğal Yaşam ve Kültür' adlı eser, ilçenin doğasını, sözlü tarihini ve kuşaklar arasında aktarılan yaşam bilgisini edebi bir anlatımla kayıt altına alıyor. 224 sayfalık kitap, Karlıova'nın zorlu doğasıyla yoğrulan kültürünü gelecek nesillere taşıma amacıyla hazırlandı.
06.02.2026
13:51
Dağılma:
Dağılma: 'Anadil eğitimi, kimliğin ve kültürün geleceğidir'
Millî Eğitim Bakanlığı'nın seçmeli ders tercih süresini 20 Şubat 2026'ya kadar uzatmasını değerlendiren Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, özellikle Zazaca başta olmak üzere anadil derslerinin öğrencilerin kültürel kimliği ve dil mirasının korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
06.02.2026
12:56
Alban:
Alban: 'Bilime Değil Ranta Yatırım Yapılıyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem gerçeğine rağmen afet risklerini azaltmaya yönelik yatırımların yetersiz kaldığını belirterek, Bingöl'ün yüksek deprem tehlikesi altında olduğunu ve önleyici çalışmaların geciktirilmeden hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
06.02.2026
12:38
Baraç:
Baraç: 'Deprem Kader Olabilir, İhmal Değil'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada hem deprem sürecindeki kriz yönetimini eleştirdi hem de Bingöl'ün ciddi deprem riski altında olduğunu vurgulayarak yetkililere önlem çağrısında bulundu.
06.02.2026
12:15
Hülakü, Bingöl`ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
Hülakü, Bingöl'ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın