KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ocak 2026 Pazar
°C

Solhanlı öğrencilerden anlamlı yardım

Solhan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Okul Aile Birliği; Yiğitharman Gündoğdu İlköğretim Okulu'na kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

Solhanlı öğrencilerden anlamlı yardım
11 OCAK 2011 SALI 08:23
0
3030
0
AA aa

Solhan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Bayar, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Bayır ve II. kademe öğrencileri ile Yiğitharman Gündoğdu İlköğretim Okulu'na düzenledikleri ziyarette Gündoğdu İlköğretim Okulu öğrencilerini, kırtasiye malzemeleri ve giyim malzemelerinden oluşan yardım paketleri ile sevindirdiler. Bayar; Bu yardımda özellikle kendi okulumuzda birkaç öğrenciyi de beraberimizde götürdük. Bundaki amaç, ilçe merkezinde var olan öğrencilerin sahip oldukları imkânların farkına varmalarını sağlamaktır. Aslında merkez ilköğretim okullarının ortaklaşa hareket etmeleri ile köy okullarındaki var olan eksiklikleri bir nebze de olsa gidermek gerekiyor. Bu kapsamda ileriki zamanlarda okul olarak diğer köy okullarına da hem ziyaret hem de yardım amaçlı geziler düzelemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Bayır, kendisinin de zamanında Yiğitharman Gündoğdu İlköğretim Okulu'nda okuduğunu ve imkânsızlıktan dolayı yeterli düzeyde öğrenim görmediğini bu yüzden çocuklarımın da aynı durum ile karşılaşmaması için ilçe merkezine taşındığını belirtti. Bayır; biz yeterli düzeyde okul okuyamadık, bari çocuklarımız okusun” şeklinde konuştu.

Yiğitharman Gündoğdu İlköğretim Okul Müdürü Evren Çelebi, “Yardımda bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okul Müdürü Ferhat Bayar, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Bayır ve okul öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu yardım ile öğrencilerimizin eğitimine destekte bulundular. Gerçekten köy okullarındaki eksikliklerin merkez okullarına göre daha fazla olduğu bilinmektedir. Bu anlamda ilçe merkezindeki okulların köy okullarına bu tür desteklerde bulunmaları köy okullarındaki sıkıntıları bir nebze bile olsa giderilmesi hususunda etkili olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.01.2026
20:38
Komşu 4.7 ile sallandı
Komşu 4.7 ile sallandı
Elazığ'ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
03.01.2026
17:19
Bingöl`de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl merkez Üniversite Kavşağı'nda meydana gelen silahlı saldırıda 27 yaşındaki O.H. yaşamını yitirdi.
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
02.01.2026
16:04
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki e-rapor sorununu TBMM'ye taşıyan DEM Partili Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, özellikle hastaneye gidemeyen, yatağa bağımlı ya da ağır bedensel engeli bulunan yurttaşların, bu nedenle fiilen hizmet alamadığı ifade edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın