KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Solhanlı öğrencilerden anlamlı yardım

Solhan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Okul Aile Birliği; Yiğitharman Gündoğdu İlköğretim Okulu'na kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

Solhanlı öğrencilerden anlamlı yardım
11 OCAK 2011 SALI 08:23
0
3255
0
AA aa

Solhan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Ferhat Bayar, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Bayır ve II. kademe öğrencileri ile Yiğitharman Gündoğdu İlköğretim Okulu'na düzenledikleri ziyarette Gündoğdu İlköğretim Okulu öğrencilerini, kırtasiye malzemeleri ve giyim malzemelerinden oluşan yardım paketleri ile sevindirdiler. Bayar; Bu yardımda özellikle kendi okulumuzda birkaç öğrenciyi de beraberimizde götürdük. Bundaki amaç, ilçe merkezinde var olan öğrencilerin sahip oldukları imkânların farkına varmalarını sağlamaktır. Aslında merkez ilköğretim okullarının ortaklaşa hareket etmeleri ile köy okullarındaki var olan eksiklikleri bir nebze de olsa gidermek gerekiyor. Bu kapsamda ileriki zamanlarda okul olarak diğer köy okullarına da hem ziyaret hem de yardım amaçlı geziler düzelemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Bayır, kendisinin de zamanında Yiğitharman Gündoğdu İlköğretim Okulu'nda okuduğunu ve imkânsızlıktan dolayı yeterli düzeyde öğrenim görmediğini bu yüzden çocuklarımın da aynı durum ile karşılaşmaması için ilçe merkezine taşındığını belirtti. Bayır; biz yeterli düzeyde okul okuyamadık, bari çocuklarımız okusun” şeklinde konuştu.

Yiğitharman Gündoğdu İlköğretim Okul Müdürü Evren Çelebi, “Yardımda bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okul Müdürü Ferhat Bayar, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Bayır ve okul öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu yardım ile öğrencilerimizin eğitimine destekte bulundular. Gerçekten köy okullarındaki eksikliklerin merkez okullarına göre daha fazla olduğu bilinmektedir. Bu anlamda ilçe merkezindeki okulların köy okullarına bu tür desteklerde bulunmaları köy okullarındaki sıkıntıları bir nebze bile olsa giderilmesi hususunda etkili olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl`ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
22.07.2026
02:15
Yeşilay Bingöl`den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl'den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında semt pazarlarında vatandaşlarla bir araya gelerek farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
22.07.2026
02:14
Gökçekanat`ın içme suyu sorunu Meclis gündeminde
Gökçekanat'ın içme suyu sorunu Meclis gündeminde
Bingöl Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Hülakü, Gökçekanat köyünde yıllardır devam ettiği belirtilen içme suyu sorununu İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'ye yönelttiği yazılı soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı.
22.07.2026
02:13
Çapakçur Köprüsü`nde zincirleme kaza
Çapakçur Köprüsü'nde zincirleme kaza
Bingöl'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası maddi hasarla atlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın