KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Solhan'da ücretli öğretmen başvuruları başladı

Solhan'da görev yapan sınıf ve branş öğretmenlerinden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve raporlu olanların derslerin boş geçmemesi için ders ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılacağı duyuruldu.

Solhan`da ücretli öğretmen başvuruları başladı
13 AĞUSTOS 2011 CUMARTESİ 06:19
0
6935
0
AA aa

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında, Solhan'da görev yapan sınıf ve branş öğretmenlerinden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve raporlu olanların yerine ile Milli Eğitim Bakanlığınca öğretmen ataması yapılmayan okullardaki derslerin boş geçmemesi için, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararının 9. maddesi doğrultusunda ders ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre görev almak isteyenlerin 08 Ağustos 09 Eylül 2011 tarihleri arasında belirtilen matbu dilekçe örneğine uygun olarak hazırlanan dilekçe ve aşağıda istenen belgelerle bizzat müracaat etmeleri gerektiği belirtildiği duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Görev verilenlerden, verilen göreve gitmeyenler bu eğitim öğretim yılı içerisinde hakkını kullanmış sayılacak ve tekrar görev verilmeyecektir. Görevlendirmelerde görev alacak kişilere telefon ile ulaşılacak olup, adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Ek ders karşılığı çalıştırılacaklardan istenilecek belgeler;
*Dilekçe ( İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınacaktır.)
*Diploma/Mezuniyet Belgesi/Çıkış Belgesinin fotokopisi
*Diploma Denklik Belgesi (Yurtdışı Okullardan Mezun Olanlar İçin)
*Varsa Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans veya Pedagojik Formasyon Belgesi
*Nüfus Cüzdan Fotokopisi
*2010–2011 KPSS 10 PUANI (varsa) (En Yüksek Puanlı Olan Belge verilecektir)

Görevlendirmelerde öncelik kriterleri

1-Eğitim Fakültesi
2-Teknik Eğitim Fakültesi
3-Fen Edebiyat(Formasyon)
4-Fen Edebiyat Fakültesi
5-Diğer Dört Yıllık Örgün Eğitim Fakülteleri
6- 4 Yıllık Açıköğretim Fakülteleri
7- 2 Yıllık Önlisans Mezunları (İhtiyaç Duyulması Halinde) Dilekçeye eklenmek şartıyla şahsen başvuruda bulunulacaktır.”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.05.2026
15:04
Bingöl`de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler bayram arefesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Solhan-Genç bağlantı yolunda yer yer metrelerce karla mücadele eden ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun mesai harcıyor.
26.05.2026
14:40
Bingöl`de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl'de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde şehir içi toplu taşımayı ücretsiz hale getirecek. 27–28 Mayıs tarihlerinde özel halk otobüslerinden ücret alınmayacak, yolcu ücretleri belediye tarafından karşılanacak.
26.05.2026
14:38
Yargıtay`dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay'dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, SSK prim günü daha fazla olmasına rağmen 'son 7 yıl' kuralı gerekçe gösterilerek Bağ-Kur'dan emekli edilen vatandaş lehine emsal niteliğinde karar verdi. Kararın, benzer durumda bulunan milyonlarca sigortalıyı ilgilendirdiği değerlendiriliyor.
26.05.2026
14:37
Bingöl`de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Bingöl'de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Kurban Bayramı öncesi Bingöl genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri artırıldı. İl genelinde 129 uygulama noktası oluşturulurken, bayram süresince 4 bin 573 personelin sahada görev yapacağı bildirildi.
26.05.2026
14:36
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı arifesiyle birlikte yoğunluk arttı. Pazarda sık sık pazarlık görüntüleri yaşanırken, üreticiler hayvan sayısının geçen yıla göre daha az olduğunu ancak talebin sürdüğünü belirtti.
26.05.2026
14:34
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın