KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2026 Çarşamba
°C

Solhan'da ücretli öğretmen başvuruları başladı

Solhan'da görev yapan sınıf ve branş öğretmenlerinden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve raporlu olanların derslerin boş geçmemesi için ders ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılacağı duyuruldu.

Solhan`da ücretli öğretmen başvuruları başladı
13 AĞUSTOS 2011 CUMARTESİ 06:19
0
7079
0
AA aa

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında, Solhan'da görev yapan sınıf ve branş öğretmenlerinden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve raporlu olanların yerine ile Milli Eğitim Bakanlığınca öğretmen ataması yapılmayan okullardaki derslerin boş geçmemesi için, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararının 9. maddesi doğrultusunda ders ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre görev almak isteyenlerin 08 Ağustos 09 Eylül 2011 tarihleri arasında belirtilen matbu dilekçe örneğine uygun olarak hazırlanan dilekçe ve aşağıda istenen belgelerle bizzat müracaat etmeleri gerektiği belirtildiği duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Görev verilenlerden, verilen göreve gitmeyenler bu eğitim öğretim yılı içerisinde hakkını kullanmış sayılacak ve tekrar görev verilmeyecektir. Görevlendirmelerde görev alacak kişilere telefon ile ulaşılacak olup, adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Ek ders karşılığı çalıştırılacaklardan istenilecek belgeler;
*Dilekçe ( İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınacaktır.)
*Diploma/Mezuniyet Belgesi/Çıkış Belgesinin fotokopisi
*Diploma Denklik Belgesi (Yurtdışı Okullardan Mezun Olanlar İçin)
*Varsa Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans veya Pedagojik Formasyon Belgesi
*Nüfus Cüzdan Fotokopisi
*2010–2011 KPSS 10 PUANI (varsa) (En Yüksek Puanlı Olan Belge verilecektir)

Görevlendirmelerde öncelik kriterleri

1-Eğitim Fakültesi
2-Teknik Eğitim Fakültesi
3-Fen Edebiyat(Formasyon)
4-Fen Edebiyat Fakültesi
5-Diğer Dört Yıllık Örgün Eğitim Fakülteleri
6- 4 Yıllık Açıköğretim Fakülteleri
7- 2 Yıllık Önlisans Mezunları (İhtiyaç Duyulması Halinde) Dilekçeye eklenmek şartıyla şahsen başvuruda bulunulacaktır.”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın