KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Eylül 2026 Çarşamba

Solhan'a salon yapılmamasına tepkiler büyüyor

Gençlik ve Spor Bakanı M.Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Bingöl Yatırımları Protokolünde ilçenin ihtiyacı olan ve yapılacağı taahhüt edilen spor salonunun olmaması tepkilere neden oldu.

Solhan`a salon yapılmamasına tepkiler büyüyor
07 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA 17:10
8
3410
5
AA aa

Gençlik ve Spor Bakanı M.Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Bingöl Yatırımları Protokolünde ilçenin ihtiyacı olan ve yapılacağı taahhüt edilen spor salonunun olmaması tepkilere neden oldu.

İmza töreninde Bingöl'e yapılacak olan 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile soyunma odası ve 500 seyirci kapasiteli portatif tribün yapımı, 1 adet 12 derslik spor lisesi ve spor salonu, 1 adet salonlu gençlik merkezi yapımı, 7 adet mahalle tipi gençlik merkezi yapımı, 18 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapımı, 1 adet kapalı sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapımı, 11 adet basketbol/voleybol sahası yapımı, 1 adet 500 kişilik spor salonu yapımı, 100 adet basketbol potası yapımı, 1 adet kayak merkezine soyunma ve kayak odası yapımı, 1 adet gençlik merkezi konferans salonunun bakım onarımının yapımı, Karlıova sentetik çim yüzeyli futbol sahasının bakım onarım işlerinin yapımı ve Hoşkar mahallesinde yapımına başlanan kapalı sentetik çim yüzeyli futbol sahasının tamamlanması yatırımlarını konu alan protokol imzalandı.

Sosyal Medya Ayağa Kalktı

TVF Efeler Ligi, Sultanlar Ligi ve birinci ligler dahil olmak üzere tek Spor salonu olmayan takım Solhan Spor Kulübü taraftarları ve ilçe vatandaşlarının haklı tepkileri sosyal medyada çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1TL aidatla Efeler ligine kadar yükselen, herhangi bir menfi duygu gözetmeden gecesini gündüzüne katan Solhan Sporlu taraftarların ve Solhanlı vatandaşların tek taleplerinin Doğu Anadolu'yu ve Bingöl'ü Efeler Liginde temsil eden Solhan Spor Kulübünün kendi kapalı spor salonunun olmaması.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklanan Bingöl Gençlik ve Spor Yatırımların açıklanması sonrası Solhan ilçesine Kapalı Spor Salonunun yapılmaması ilçede tepkilere sebep oldu.

Böylece Spor salonu olmayan tek takım olan Solhan Spor Kulübü 2021-2022 TVF Sezonunda da Bingöl'de oynamaya mahkûm edildi.

Bingöl Gençlik ve Spor Yatırımlarının açıklanması akabinde sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarla tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82458)
09 Nisan 2021 Cuma 12:21
Solhan her şeyi hak ediyor. Bir Karlıovalı olarak Solhan desteklenmeli.Çünkü sporu amatör ruhla da olsa seviyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82418)
08 Nisan 2021 Perşembe 06:42
Bunu hakediyosun solhan en çok oyu verip fevzi yi vekil yaptığın için.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82411)
07 Nisan 2021 Çarşamba 19:48
Takımın, Bingöl'e peşkeş çektirilmesine sebep ol, büyük insana (!) başkanlığı ver sonra yok çok tepkiliyiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82409)
07 Nisan 2021 Çarşamba 17:57
Salon değil dublex stad yapılacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82407)
07 Nisan 2021 Çarşamba 17:38
Söz verenlerin gerçek yüzlerini gördük hangi yüzle solhan ziyaret edecekler merak ediyorum.
29.09.2026
14:19
Genç`te 4 kilometrelik sahil projesi için ilk kazma
Genç'te 4 kilometrelik sahil projesi için ilk kazma
Yıllardır ilçenin önemli potansiyellerinden biri olan Murat Nehri kıyısında 4 kilometre boyunca uzanacak sahil projesinde çalışmalar başladı. Proje kapsamında yürüyüş, koşu, bisiklet ve tren yolları yapılması planlanıyor.
29.09.2026
13:37
Beyaz Liste sahada! Ayas: `Ortak hedefimiz Bingöl ticaretini büyütmek`
Beyaz Liste sahada! Ayas: 'Ortak hedefimiz Bingöl ticaretini büyütmek'
3 Ekim'de yapılacak BİNTSO seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Beyaz Liste grubu, merkez ve ilçelerde üyelerle bir araya gelerek talep ve beklentileri dinledi. Başkan Adayı Mahmut Ayas, farklı sektörlerden isimlerin aynı hedef etrafında buluştuğunu belirterek, Bingöl'ün ticaret hayatına ve esnafına hizmet etme vurgusu yaptı.
29.09.2026
12:38
3 metrekarelik dükkânda yarım asırlık meslek mirası
3 metrekarelik dükkânda yarım asırlık meslek mirası
Bingöl'de Selahattin Bulut, babasından öğrendiği saat tamirciliğini yaklaşık 33 yıldır 3 metrekarelik dükkânında sürdürüyor. Çocuk felci nedeniyle ağır işlerde çalışamayan Bulut, küçük dükkânında saatleri yeniden hayata döndürürken, baba yadigârı mesleğin geleceğe taşınmasını istiyor.
29.09.2026
12:29
Bingöllü sporculardan Avrupa`da üç altın madalya!
Bingöllü sporculardan Avrupa'da üç altın madalya!
İtalya'da düzenlenen Avrupa Gençler Bocce Raffa Şampiyonası'nda Türkiye üç altın madalya kazandı. Milli sporcu Zilan Atilla üç farklı kategoride Avrupa şampiyonu olurken, Bingöllü Elif Aday da çift kızlar kategorisinde altın madalya kazandı.
29.09.2026
12:08
Bingöl`de uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu!
Bingöl'de uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu!
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 18-25 Eylül tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda 22 olaya müdahale edildi. Operasyonlarda 1.777 kök kenevir/skunk bitkisi, 637 gram kubar esrar, 272 kilogram kıyılmış tütün ve 4 av tüfeği ele geçirilirken, aranan 2 kişi de tutuklandı.
29.09.2026
11:55
Bingöl`de lisansüstü öğrenciler kongrede buluşacak
Bingöl'de lisansüstü öğrenciler kongrede buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde ilk kez düzenlenecek I. Sosyal Bilimler Lisansüstü Öğrenci Kongresi, 6-7 Ekim 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sosyal bilimler alanında eğitimlerini sürdüren lisansüstü öğrenciler, bilimsel çalışmalarını kongrede akademik çevreyle paylaşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın