KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Solhan'a salon yapılmamasına tepkiler büyüyor

Gençlik ve Spor Bakanı M.Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Bingöl Yatırımları Protokolünde ilçenin ihtiyacı olan ve yapılacağı taahhüt edilen spor salonunun olmaması tepkilere neden oldu.

Solhan`a salon yapılmamasına tepkiler büyüyor
07 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA 17:10
8
2558
5
AA aa

Gençlik ve Spor Bakanı M.Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Bingöl Yatırımları Protokolünde ilçenin ihtiyacı olan ve yapılacağı taahhüt edilen spor salonunun olmaması tepkilere neden oldu.

İmza töreninde Bingöl'e yapılacak olan 1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile soyunma odası ve 500 seyirci kapasiteli portatif tribün yapımı, 1 adet 12 derslik spor lisesi ve spor salonu, 1 adet salonlu gençlik merkezi yapımı, 7 adet mahalle tipi gençlik merkezi yapımı, 18 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapımı, 1 adet kapalı sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapımı, 11 adet basketbol/voleybol sahası yapımı, 1 adet 500 kişilik spor salonu yapımı, 100 adet basketbol potası yapımı, 1 adet kayak merkezine soyunma ve kayak odası yapımı, 1 adet gençlik merkezi konferans salonunun bakım onarımının yapımı, Karlıova sentetik çim yüzeyli futbol sahasının bakım onarım işlerinin yapımı ve Hoşkar mahallesinde yapımına başlanan kapalı sentetik çim yüzeyli futbol sahasının tamamlanması yatırımlarını konu alan protokol imzalandı.

Sosyal Medya Ayağa Kalktı

TVF Efeler Ligi, Sultanlar Ligi ve birinci ligler dahil olmak üzere tek Spor salonu olmayan takım Solhan Spor Kulübü taraftarları ve ilçe vatandaşlarının haklı tepkileri sosyal medyada çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1TL aidatla Efeler ligine kadar yükselen, herhangi bir menfi duygu gözetmeden gecesini gündüzüne katan Solhan Sporlu taraftarların ve Solhanlı vatandaşların tek taleplerinin Doğu Anadolu'yu ve Bingöl'ü Efeler Liginde temsil eden Solhan Spor Kulübünün kendi kapalı spor salonunun olmaması.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklanan Bingöl Gençlik ve Spor Yatırımların açıklanması sonrası Solhan ilçesine Kapalı Spor Salonunun yapılmaması ilçede tepkilere sebep oldu.

Böylece Spor salonu olmayan tek takım olan Solhan Spor Kulübü 2021-2022 TVF Sezonunda da Bingöl'de oynamaya mahkûm edildi.

Bingöl Gençlik ve Spor Yatırımlarının açıklanması akabinde sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarla tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82458)
09 Nisan 2021 Cuma 12:21
Solhan her şeyi hak ediyor. Bir Karlıovalı olarak Solhan desteklenmeli.Çünkü sporu amatör ruhla da olsa seviyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82418)
08 Nisan 2021 Perşembe 06:42
Bunu hakediyosun solhan en çok oyu verip fevzi yi vekil yaptığın için.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82411)
07 Nisan 2021 Çarşamba 19:48
Takımın, Bingöl'e peşkeş çektirilmesine sebep ol, büyük insana (!) başkanlığı ver sonra yok çok tepkiliyiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82409)
07 Nisan 2021 Çarşamba 17:57
Salon değil dublex stad yapılacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82407)
07 Nisan 2021 Çarşamba 17:38
Söz verenlerin gerçek yüzlerini gördük hangi yüzle solhan ziyaret edecekler merak ediyorum.
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın