KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Sağlar: 'Muhalefet ülkenin karşısında yer alıyor'

AK Parti İl Başkanı Sağlar: 'Seviyesi düşük muhalefet anlayışı: ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir.'

Sağlar: `Muhalefet ülkenin karşısında yer alıyor`
24 OCAK 2022 PAZARTESİ 16:05
22
2626
12
AA aa

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında Bingöl Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu.

Daha sonra AK Parti Bingöl Başkanlığı'nda teşkilat üyelerinin de katılımıyla basın açıklama düzenledi.

AK Parti İl Başkanı Sağlar,  şunları söyledi: “14 Ocak'ta, Uğur Dündar'ın moderatörlüğündeki programa CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş konuk olmuştur. Bu programda Kabaş, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu defa hiçbir şekilde tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur. Daha öncesinde değişik zamanlarda ağır hakaretlerde bulunmuş program konukları da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuşlardır.

Ülkemiz, son yirmi yıldır diplomasiden askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüşüne devam etmektedir. Yapılan kalkınma hamleleriyle prangalarından kurtulan ülkemiz itibar kazanmış; bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir.

Bu büyük başarıda en büyük pay hiç şüphesiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a aittir.

Siyasete girdiği yıllardan bu yana, muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan, halkın teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu zaferlerini hazmedemeyen “hazımsız güruh” sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam etmektedir.

Ülkemiz, bir yandan son yirmi yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken; bir yandan da maalesef dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıya kalmaktadır.

Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı; ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir.

Milletimizin oylarıyla seçilmiş Sn. Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermiştir.

Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz, siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha sıkı sarılıyoruz. Siz saldırdıkça, Büyük Türkiye'nin Büyük Lideri'nin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88745)
26 Ocak 2022 Çarşamba 17:57
Allah aşkına biriniz de iyi birşey yazın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88735)
26 Ocak 2022 Çarşamba 05:45
Alican bayram ne ince ince gönderme yapmış twiterdan. Haşim sağların halktan ve iletişimden uzak olduğunu ince ince işlemiş. siz halkın karşısındasınız haşim bey mütevazi bir adamsınız ama dönün partinize bakın. her kuruma girme işi akp den geçiyor milletin vicdanı bunu kabul ediyormu sanıyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88729)
25 Ocak 2022 Salı 16:27
Resimdekilere çok iyi bakın.hepsi kendi cebini dolduranlar ama daha da gözleri çalıp çırpmaya doymamış Kişiler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88723)
25 Ocak 2022 Salı 14:05
yemezler artik bu numaralar eskidi 20 yidir ülkeyi siz yönetiyorsunuz ülkenin bu duruma gelmesinde payi olanlar er gec hesap verecekler birde utanmadan sikilmadan muhalefeti sucluyorlar yatacak yeriniz yok sizin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88721)
25 Ocak 2022 Salı 12:30
NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ.!. SİZDEN BAŞKA HERKES TUKAKA. YEMEZLEER.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88716)
25 Ocak 2022 Salı 08:54
Elinden kağıdı cekseniz iki kelimeyi bir araya getiremez ettiği laflara bakın .ne yaparsaniz yapın 1 sene sonra yolcusunuz gideceksiniz.geliyor gelmekte olan.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88715)
25 Ocak 2022 Salı 08:47
Başkan muhalefeti siz bu kadar yükselttiniz. Beceriksizliğiniz ve bilgisizliğiniz o kadar çok ki, yüzde 1 oy alan bir parti olsa dahi sizin bu beceriksizliğiniz sayesinde oyları tavan yapar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88710)
25 Ocak 2022 Salı 00:36
Yaw başkan O tepeye neden ev yaptın. Murat nehrine karşı oturup çay içmağ içinmi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88707)
24 Ocak 2022 Pazartesi 23:41
NE MUHTESEM KEDRO
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88702)
24 Ocak 2022 Pazartesi 22:07
Başkan bir genç li gitti seni getirdiler bende bir genç li olarak tüm olanlara üzülüyorum herkes kendi dalgasında biz kurşun asker sağına soluna iyi bak Birtane dava adamı var mı içlerinde hepsi çıkarcı onların kendine dikkat et.
10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi`nden Gazeteciler Günü Programı
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören:
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl`de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
09.01.2026
13:23
Bingöl`de eğitime ara
Bingöl'de eğitime ara
Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarım gün ara verildi.
09.01.2026
12:21
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM'de yaptığı açıklamada, 2026 yılının ilk yarısında uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşının, 6 aylık enflasyon farkı da eklenerek 3 bin 119 lira artırıldığını ve 20 bin liraya yükseltildiğini duyurdu.
09.01.2026
01:55
Taksilere yeni zorunluluk!
Taksilere yeni zorunluluk!
Kayıt dışılıkla mücadele ve belge düzenine uyumun artırılması amacıyla taksilerde yeni bir döneme giriliyor. Taksimetreye bağlantılı olarak bazı teknik özellikleri taşıyan 'taksi mali cihazı' kullanma zorunluluğu yolda. Ama uygulamanın Bingöl'ü kapsamayacağı öngörülüyor! Çünkü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın