KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2026 Perşembe
°C

Rasgele fiyat verilmeyecek!

Bingöl'de mobilya sektörünün dünya standartlarını yakalaması için bir dizi adımlar atmaya hazırlanan Bingöl Mobilya İmalatçıları Derneği, açıklamada bulundu: 'Fiyat politikası güncellenecek. Bunun için 5 kişilik bir maliyet tespit komisyonu oluşturuldu. Taban fiyattan daha düşük iş yapılması veya kalite standartlarının altında ürünler kullanılması halinde yaptırım uygulanacak'

Rasgele fiyat verilmeyecek!
06 NİSAN 2021 SALI 16:17
9
2947
2
AA aa

Bingöl Mobilya İmalatçıları Derneği (BİNMOD), toplanan mobilya imalatçıları mobilya imalatçılarının sıkıntılarını ve bundan sonra izlenecek satış ve üretim metotları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

İŞGEM toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Bingöl'de faaliyet gösteren imalat sektöründe faaliyette bulunan 16 firmanın yetkilileri katıldı. BİNMOD'dan yapılan açıklamada, “İlimizdeki mobilya kalitesinin dünya standartlarına yükseltilmesi hedeflenmektedir” denilerek şu ifadelere yer verildi:

“İlimizin mobilya alanında bir üs yapılması ve Bingöl'den dünyanın dört bir yanına mobilya ihracatının geliştirilmesi hedeflenmektedir. İlimiz mobilya sektöründe aynı ürün grupları için çok farklı fiyatların dillendirildiği bu dönemde hem üreticilerimizin hem de tüketicilerin kalite ve fiyat konularında bilgilendirilmesi hedeflenmektedir. İsmen aynı ürün grubu gibi görünse de arada, birim ve metrede çok uçuk fiyat farklarının konuşulması üründe eksik veya farklı malzemelerin kullanılmasının önüne geçilmesi adına birlikte yeni standartların oluşturulması kaçınılmazdır. Bu nedenlerden dolayı derneğimiz çatısı altında oluşturulan Yadin Tunç, Selahattin Demirel, Nurettin Demir, Şahin Bürlükara ve Mehmet Şirin Başaran'dan oluşan 5 kişilik bir maliyet tespit komisyonu oluşturulmuştur” denildi.

“Komisyon üyelerinin ortak kararıyla her bir ürün için taban fiyatlar belirlenmiş ve bu fiyatlar 31.03.2021 tarihinde düzenlenen toplantımızda katılımcı firmalarımızla detaylı bir şekilde tartışılmıştır. Bu tartışmalar neticesinde birim fiyat listeleri oluşturulmuş ve bu fiyatların tüm üreticilerimize ulaştırılması kararlaştırılmıştır. Tabi alınan bu kararlar tavsiye niteliğinde üreticilerimize sunulacaktır. Son olarak şunun iyi bilinmesi gerekiyor ki, çok düşük kar marjlarıyla çalışılan sektörümüzde taban fiyattan daha düşük iş yapılması veya kalite standartlarının altında ürünler kullanılması durumunda hem ürünü satın alan firma hem de üreten firma dernek tüzüğümüzde yer alan yaptırımlar ile karşı karşıya kalacaktır.  Serbest piyasa ekonomisinin hakim olduğu ülkemizde rekabetçi anlayışın ancak kalite ile sağlanacağı gerçeğinden hareketle böylesi bir kanaate varılmıştır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82412)
07 Nisan 2021 Çarşamba 19:55
Ayvayı yedik. Bunlar tekel oluşturacak gibi oturuyorlar. Ticaret il müdürü uyma sakın yoksa bunlar milleti sevecek gibi bakıyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82390)
06 Nisan 2021 Salı 20:54
Pek hayırlı bir toplantıya benzemiyor vatandaşın hayrına değil sanki .
30.04.2026
18:29
Bingöl`e TÜBİTAK`ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
Bingöl'e TÜBİTAK'ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
17:39
Bingöl`de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
30.04.2026
17:21
Bal Üreticileri Birliği:
Bal Üreticileri Birliği: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı'
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı.'
30.04.2026
16:52
Bingöl`de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl'de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
12:48
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde gök gürültülü sağanak yağışların bir hafta boyunca etkili olacağını duyurdu. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım ve çığ riskine karşı vatandaşları uyardı.
30.04.2026
11:56
İsrail`den Sumud Filosu`na müdahale! Filo`da Bingöllü iki isim var
İsrail'den Sumud Filosu'na müdahale! Filo'da Bingöllü iki isim var
İsrail'in Gazze ablukasını kırmak ve buraya insani yardım götürmek üzere yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na, İsrail donanması tarafından uluslararası sularda Yunanistan yakınlarında müdahale edildi. İsrail, 22 tekneye müdahale etti, 18 tekneyle iletişim kesildi. Sumud Filosu'ndan yapılan açıklamada 18 Türk aktivistin, İsrail askerleri tarafından alıkonulduğu açıklandı. Bunlardan ikisi Bingöllü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın