KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Aralık 2025 Salı
°C

Ramazan ayının son Cuma Namazı eda edildi

Bingöl'de Ramazan ayının son cuma namazı, koronavirüs tedbirlere göre mesafeli bir şekilde eda edildi.

Ramazan ayının son Cuma Namazı eda edildi
07 MAYIS 2021 CUMA 15:36
1
2081
0
AA aa

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de Ramazan ayının son Cuma namazı eda edildi. Merkez Ulucami'de 11 ayın sultanı ramazan ayının son cuma namazı, korona virüs tedbirleri kapsamında kılındı.

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan vatandaşlar erken camiye gelerek sosyal mesafeli bir şekilde saf tuttu, namazını eda etti.

Ramazan ayının son Cuma Namazını kıldıklarını belirten Yakup Bor, “Ramazan ayının son cumasına geldik, tabi sosyal mesafeye dikkat ederek. Dünya geneli bir hastalık var üzerimizde. İnşallah biran önce de bu biter. Tüm insanlık üzerinden bu hastalık biter. Temennimiz odur. Rabbim bizleri muhafaza eylesin. Hepimiz dikkat edelim. Herkes dikkat etsin, sosyal mesafeye uysun. Riayet etsin kurallara. İnşallah biran önce bu hastalıkta biter” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın