KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Otobüs biletlerine tavan ücret uygulaması getirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, yolcu bilet ücretlerinde fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçilmesi amacıyla kara yolu yolcu taşımacılığı alanında 3 ay uygulanmak üzere tavan ücret tarifesi belirlendi.

Otobüs biletlerine tavan ücret uygulaması getirildi
15 TEMMUZ 2021 PERŞEMBE 10:08
1
2630
1
AA aa

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının "Karayoluyla Yolcu Taşımacılığı Alanında Uygulanacak Tavan Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ"i Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen COVID-19  salgınında uygulanan tedbirlerin ve yolcu taşımacılığındaki kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılması sonrasındaki yolcu potansiyelinin ciddi oranda artacağı göz önünde bulundurularak, yolcu bilet ücretlerinde fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçilmesi  amacıyla, karayolu yolcu taşımacılığı alanında, yayımı tarihinden itibaren üç ay süreyle uygulanmak üzere tavan ücret tarifesi belirlendi.

TAVAN FİYAT BELLİ OLDU

Yol mesafesi 101-115 kilometre arası olan seyahatlerde bilet fiyatı 84 lira üstü olamayacak.

351-450 kilometre arası 144 lira, 651-700 kilometre arası ise 174 lira olacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84438)
21 Temmuz 2021 Çarşamba 15:54
Saçmalığa bak. Bingöl elazığ, Bingöl Diyarbakır kişi başı 100 lir olacak tabloya göre. Yazıklar olsun, memur maaşına yüzde sekiz zam yapanlar yaptıkları bu tabloyu geçen seneye göre kıyaslasınlar.
18.07.2026
00:18
Bingöl`de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl'de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl merkez Kartal Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
17.07.2026
23:45
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
Bingöl`de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın