KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Müjdeyi Erdoğan vermişti! Artık şart yok

Hatay ve Kilis'te terör olayları nedeniyle zarar gören gerçek ve tüzel kişi üreticilerin kredi borçlarının ertelenmesinde en az yüzde 30 zarar şartı kaldırıldı.

Müjdeyi Erdoğan vermişti! Artık şart yok
06 NİSAN 2018 CUMA 00:39
0
2662
0
AA aa

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, bazı illerde yaşanan terör olayları nedeniyle zarar gören gerçek veya tüzel kişi üreticilerin, Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine olan kredi borçlarının ertelenmesine ilişkin kararda değişikliğe gidildi.

Hatay ve Kilis ile ilçelerinde faaliyet gösteren ve 20 Ocak-30 Nisan tarihlerinde, terör olayları nedeniyle ekilişleri, ürünleri, hayvan varlıkları, tesisleri veya seraları hasar gören Çiftçi Kayıt Sistemi'ne ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının diğer sistemlerine kayıtlı gerçek ve tüzel kişi üreticilerin, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan kredi borçlarının ertelenmesinde hasarın "en az yüzde 30 oranında" olması gerektiği şartı kaldırıldı.

Söz konusu karar 20 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

MÜJDEYİ ERDOĞAN VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Hatay İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hataylı ve Kilisli kardeşlerime müjde var. Esnaflarımızın Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine borçlarını bir yıl erteledik. İşverenlerimizin SSK borçları için adım attık. Geçtiğimiz aralık ayından önümüzdeki hazirana kadar olan SSK borçlarının ertelenebilmesine de imkan sağladık" diye konuşmuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.01.2026
17:44
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Duygusal anların yaşanıp gözyaşlarının döküldüğü vedada helallik isteyen Vali Ahmet Hamdi Usta, görev süresi boyunca ayrım gözetmeden çalıştığını ve herkesin valisi olmaya gayret ettiğini belirtti. 'Kalbimde Bingöl'ü taşıyacağım' diyen Vali Usta, sevgi ve gözyaşlarıyla uğurladı.
19.01.2026
17:00
Bingöl Belediyesi`nden Çatılara Müdahale
Bingöl Belediyesi'nden Çatılara Müdahale
Çatıdan düşebilecek kar ve buzların olası kazalara yol açmasının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların ihtiyaç duyulan alanlarda devam edeceği vurgulanırken, vatandaşların çatı altlarında yürürken dikkatli olmaları, sürücülerin ise araçlarını çatı diplerine park etmemesi istendi.
19.01.2026
16:53
Bingöl TSO, kalite ve memnuniyet denetimini başarıyla geçti!
Bingöl TSO, kalite ve memnuniyet denetimini başarıyla geçti!
Bingöl TSO Genel Sekreteri Muhammed Oya, denetimlerin sadece bir kontrol mekanizması olmadığını, aynı zamanda kurumsal gelişim için önemli bir rehber niteliği taşıdığını vurguladı.
19.01.2026
15:19
Bingöl`de kurt, lastikçi dükkanına girdi
Bingöl'de kurt, lastikçi dükkanına girdi
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Bingöl'de aç kalan kurt, kent merkezine indi. Beşyol mevkiindeki bir lastikçiye giren kurt, Belediye ekiplerince yakalanarak doğal yaşam alanına götürüldü.
19.01.2026
11:14
Bingöl kara teslim oldu, tüm köylere ulaşım kesildi
Bingöl kara teslim oldu, tüm köylere ulaşım kesildi
Bingöl'de dün başlayan ve etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle 280 köy yolunun tamamına ulaşım kesildi.
19.01.2026
11:03
Bingöl`de kar fena bastırdı!
Bingöl'de kar fena bastırdı!
Meteoroloji'nin yoğun kar uyarısı yaptığı Bingöl'de dün itibariyle etkili olan kar, aralıksız devam ediyor. Cadde ve sokaklar karla kaplanırken, çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı, havayolu uçuşları da iptal edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın