KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Kursiyerler istihdam edilecek

Vali Yardımcısı ve Proje Ofisi Koordinatörü Abdulaziz Aydın, Özel İdare Genel Sekreterliği'nin hazırlamış olduğu ‘İş Verimliliği Artırmak için Yönetici Sekreterler Yetiştirme' adlı proje sonunda kursiyerlerden 40'ının istihdam edileceğini söyledi.

Kursiyerler istihdam edilecek
27 KASIM 2010 CUMARTESİ 02:30
0
2230
0
AA aa

Vali Yardımcısı ve Proje Ofisi Koordinatörü Aydın, yaptığı yazılı açıklamada Özel İdare Genel Sekreterliği'nin hazırlamış olduğu ‘İş Verimliliği Artırmak için Yönetici Sekreterler Yetiştirme' adlı proje ile ilgili bilgiler verdi.

Özel İdare Genel Sekreterliği'nin hazırlamış olduğu projenin Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) ile ortaklaşa yürütüldüğünü ifade eden Aydın, “Projenin toplam bütçesi 143 bin Euro olup yüzde 90'ı Avrupa Birliği hibe katkısıyla 12 aylık sürede gerçekleştirilecektir. Valilik proje ofisi çalışanların büyük gayretleriyle hazırlanarak kabul gören proje ile istihdama yönelik beceri eğitimlerinin verilmesi hedeflenmektedir. Proje konusuyla bağlantılı olarak mevcut istihdam koşullarına baktığımızda; projemiz hizmet sektörüne yönelik istihdam olanağı sunmaktadır. İlimizdeki işverenlerin ihtiyaç duyduğu nitelikte becerilere sahip sekreterlik ve müşteri temsilciliği yapabilecek eğitimli büro görevlilerinin sayısı sınırlıdır. İşe alımlar genellikle akraba ve eş dost ilişkileriyle yapılmaktadır. Projemiz kapsamında vereceğimiz büro yönetimi ve sekreterlik eğitimleriyle 50 işsiz bayana yönetici sekreterlik eğitimi verilecektir. Verilecek eğitimler sonucunda yetiştirilen kursiyerlerden 40'ının istihdam edilmesi planlanmaktadır. Bu amaçla eşleştirme faaliyetleri iş yeri gezileri ve çevre illerde tanıtım çalışmaları yapılacaktır” dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.03.2026
19:42
Bingöl`de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni trafik düzenlemeleri ele alındı. Artan kaza ve yaralanma sayıları dikkat çekerken, denetimlerin sıkılaştırılması ve sürücü hatalarının azaltılması hedefleniyor.
27.03.2026
17:17
Genç Devlet Hastanesi`ne BT Cihazı
Genç Devlet Hastanesi'ne BT Cihazı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Genç Devlet Hastanesi'ne kurulan Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazı hizmete alınırken, il merkezine yapılan sevklerin azalması bekleniyor.
27.03.2026
17:05
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
27.03.2026
17:03
Kiğılı öğrenciler kayak merkezinde doyasıya eğlendiler
Kiğılı öğrenciler kayak merkezinde doyasıya eğlendiler
Bingöl'de Kiğı Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Hesarek Kayak Merkezi'nde doyasıya eğlendi.
27.03.2026
16:29
El Nino Alarmı! Yaz Sıcak ve Dengesiz Geçecek
El Nino Alarmı! Yaz Sıcak ve Dengesiz Geçecek
Türkiye bu yaz itibariyle 'yaramaz çocuk' lakaplı El Nino'nun etkisine giriyor. Uzmanlara göre bu aşırı sıcak hava döngüsü 1.2 2 yıl sürecek ve sıcakla birlikte dolu, fırtına, selleri getirecek. El Nino ile alışıla gelen yağış rejimini bozulurken, bildiğimiz mevsim döngüleri de altüst olacak. İklim Bilim uzmanının açıklamasına göre Pasifik kaynaklı El Nino, Türkiye'ye okyanus atmosferini taşıyacak.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın