KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2026 Perşembe
°C

Kursiyerler istihdam edilecek

Vali Yardımcısı ve Proje Ofisi Koordinatörü Abdulaziz Aydın, Özel İdare Genel Sekreterliği'nin hazırlamış olduğu ‘İş Verimliliği Artırmak için Yönetici Sekreterler Yetiştirme' adlı proje sonunda kursiyerlerden 40'ının istihdam edileceğini söyledi.

Kursiyerler istihdam edilecek
27 KASIM 2010 CUMARTESİ 02:30
0
2276
0
AA aa

Vali Yardımcısı ve Proje Ofisi Koordinatörü Aydın, yaptığı yazılı açıklamada Özel İdare Genel Sekreterliği'nin hazırlamış olduğu ‘İş Verimliliği Artırmak için Yönetici Sekreterler Yetiştirme' adlı proje ile ilgili bilgiler verdi.

Özel İdare Genel Sekreterliği'nin hazırlamış olduğu projenin Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) ile ortaklaşa yürütüldüğünü ifade eden Aydın, “Projenin toplam bütçesi 143 bin Euro olup yüzde 90'ı Avrupa Birliği hibe katkısıyla 12 aylık sürede gerçekleştirilecektir. Valilik proje ofisi çalışanların büyük gayretleriyle hazırlanarak kabul gören proje ile istihdama yönelik beceri eğitimlerinin verilmesi hedeflenmektedir. Proje konusuyla bağlantılı olarak mevcut istihdam koşullarına baktığımızda; projemiz hizmet sektörüne yönelik istihdam olanağı sunmaktadır. İlimizdeki işverenlerin ihtiyaç duyduğu nitelikte becerilere sahip sekreterlik ve müşteri temsilciliği yapabilecek eğitimli büro görevlilerinin sayısı sınırlıdır. İşe alımlar genellikle akraba ve eş dost ilişkileriyle yapılmaktadır. Projemiz kapsamında vereceğimiz büro yönetimi ve sekreterlik eğitimleriyle 50 işsiz bayana yönetici sekreterlik eğitimi verilecektir. Verilecek eğitimler sonucunda yetiştirilen kursiyerlerden 40'ının istihdam edilmesi planlanmaktadır. Bu amaçla eşleştirme faaliyetleri iş yeri gezileri ve çevre illerde tanıtım çalışmaları yapılacaktır” dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.04.2026
19:40
10 Milyar TL`lik Hibe İçin Başvurular Başladı
10 Milyar TL'lik Hibe İçin Başvurular Başladı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
29.04.2026
18:52
Belediye`den Hülakü`ye Sert Yanıt:
Belediye'den Hülakü'ye Sert Yanıt: 'Olayı ortaya çıkaran da gereğini yapan da biziz'
Plaka ihalesi sonrası münferit yapılan usulsüzlükle ilgili soruşturma ve yargı sürecini başlatan Bingöl Belediyesi, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Hülakü'nün 'Ticari Plaka Usulsüzlüğü İçin Meclis Araştırması' açıklamalarına tepki gösterdi; 'Olayın gerçekliğini bilmelerine rağmen tek amaçları siyaset devşirmek ve bu konu üzerinden yıpratma politikası geliştirmek. Usulsüzlüğü tespit eden de, idari süreci başlatan da, ilgili personeli görevden alan da Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan da bizzat Bingöl Belediyesi'dir. Soruşturmanın neticesi de şeffaflıkla kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
29.04.2026
18:30
Hülakü`den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Hülakü'den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Belediyesi'nde ticari plaka tahsislerine ilişkin iddiaların araştırılması için TBMM'ye araştırma komisyonu kurulması talebinde bulundu.
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın