KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Kur'an ziyafeti mest etti

Eğitim Bir-Sen Solhan Şubesi tarafından düzenlenen Kur’an Ziyafeti programına İran’dan Ahmed Ebul Kasımi, Güney Afrika’dan Abdurrahman Sadien katıldı.

Kur`an ziyafeti mest etti
29 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA 00:19
1
4320
1
AA aa

Solhan Eğitim Bir-Sen şubesi tarafından düzenlenen Kur'an Ziyafeti programına İran'dan Ahmed Ebul Kasımi ve Güney Afrika'dan da Abdurrahman Sadien iştirak ettiler. Yoğun bir katılımın olduğu programda Solhanlıların duygu dolu anlar yaşadılar.

Kur'an-ı Kerim okunduğunda manevi atmosferin doruğa çıktığını belirten Solhanlılar bu tür etkinliklere olan ihtiyacın had safhada olduğunu belirttiler.

Kur'an'la olan münasebetlerin dumura uğratıldığını, Kur'an'dan uzaklaştırmak için yoğun gayretlerin olduğunu, bu noktada gayret sahibi her Müslüman'ın gerek fert olarak, gerekse topluluk olarak azami derecede çalışmasının elzem olduğunun altını çizen Solhan halkı, bu tür programların sürmesini istediler.

İran'lı Dünya Kur'an Okuma birincilerinden Ebul Kasımi: “Buraya gelirken doğaya baktığımda kendimi memleketimdeymişim gibi hissettim. İnsanları çok sıcakkanlı buldum” dedi.

Güney Afrika'dan katılan Abdurrahman Sadien ise: “Türkiye'de 60'tan fazla ilde yüzlerce programa katıldım. Diğer ülkelerden ziyade en güzel ilgiyi Türkiyelilerin gösterdiğini gördüm” ifadelerini kullandı.

Program bitiminde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ebul Kasımi ve Sadien, Solhanlılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_59087)
05 Haziran 2020 Cuma 13:54
Neden yine cagirmiyorlar
13.02.2026
19:21
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Lider 12 Bingölspor'un şampiyonluk yolundaki kritik karşılaşması öncesi PFDK'nın verdiği 'seyircisiz maç' cezasına karşılık kent genelinde dayanışma çağrıları yapıldı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan, maç saatinde stat önüne dev ekran kuracaklarını açıklarken, Bingöl halkı, tribünde olamasa da takımının yanında olacak.
13.02.2026
18:02
Vali Çelik Kiğı`da muhtarlarla bir araya geldi
Vali Çelik Kiğı'da muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Cahit Çelik Kiğı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
13.02.2026
13:42
Hesarek`te gerçeğini aratmayan tatbikat
Hesarek'te gerçeğini aratmayan tatbikat
Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'nde yapılan çığ ve telesiyejde mahsur kalma tatbikatı, gerçeği aratmadı. Tatbikatı yöneten Vali Yardımcısı Şahin; 'Arkadaşlarımızın disiplin içerisinde hareket ettiği, verilen talimatlara titizlikle uyduğunu gözlemledik.'
12.02.2026
17:01
Suça Sürüklenen Çocuklara
Suça Sürüklenen Çocuklara 'Diversiyon' Modeli!
Adalet Bakanlığı, suça sürüklenen çocukların cezaevine girmeden topluma kazandırılmasını hedefleyen 'Diversiyon' modeli üzerinde çalışıyor. 16 ülkede uygulanan sistem, yargılama yerine eğitim ve denetimi esas alıyor. Ancak modelin Türkiye'de ne kadar başarılı olacağı tartışma konusu.
12.02.2026
16:45
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Büyük Başarı
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Büyük Başarı
57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finali'nde Bingöl rüzgârı esti. 20 projeyle yarışmaya katılan Bingöllü öğrenciler, farklı alanlarda birincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
12.02.2026
16:09
Genç`te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Genç'te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, kalp ve böbrek rahatsızlıklarıyla mücadele eden Yağmur Ok'un talebi üzerine, günlük yaşamını kolaylaştıracak özel bir koltuk desteği sağladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın