KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2024 Perşembe
°C

'Kudüs mücadelemizi sürdüreceğiz

Akbana; 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çabalarıyla Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na taşınan ABD'nin Kudüs kararının oylamasında çıkan ret kararını önemsiyoruz

25 ARALIK 2017 PAZARTESİ 22:26
1
1860
7
AA aa

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bingöl Şube Başkanı Ali Akbana, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in Başkenti olarak tanıma kararına karşı yapılan oylama hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kudüs'ün üç semavi dinin kutsal mekânı ve Müslümanların ilk kıblesinin bulunduğu şehir olduğunu kaydeden Akbana, şunları söyledi: “Müslümanların namusudur. ABD'nin, uluslararası hukuku hiçe sayarak aldığı karar, barış ve kardeşçe yaşam umuduna vurulan ağır bir darbedir. Filistin'de yıllardır süren mezalime karşı sessiz kalan ve görmezden gelen ülkelerin geç de olsa bu haksızlığa tepki göstermesi, barış ve birlikte yaşam tasavvuru açısından insanlık için umut verici bir gelişme olmuştur. Ülkelerin, uluslararası hukuk çerçevesinde yaptığı değerlendirmelerin ötesinde, halkların vicdanının yansıması olarak gördüğümüz bu sonuç, Kudüs davasındaki haklılığımızı tüm dünya nezdinde perçinlemiştir. Geçmişte yalnızca belirli ülkelerin dert edindiği Filistin meselesini, bundan böyle, ret oyu veren ülkelerle omuz omuza vererek bir insanlık davası olarak takip etmeli ve çözüme kavuşturmalıyız. Müslümanlar olarak bu kararla yetinmeyip haklı mücadelemizi Kudüs'ün üstündeki kara bulutlar dağılıncaya kadar sürdüreceğiz. ABD ve İsrail basta olmak üzere tüm dünya bilmelidir ki, Kudüs, Filistin'in başkentidir .”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21096)
28 Aralık 2017 Perşembe 14:39
hain her zaman haindir kardeş kavgasını çıkaranlar artık kimler olduğu açık abd nin kucağına oturmuş uşaklar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21057)
27 Aralık 2017 Çarşamba 18:09
Bu yerel medyaya sesleniyorum demecini verdiğiniz kişiler halka mal edilmiş saygın kişiler olmazsa sizde ciddiyetinizi kaybedersiniz.Halk sevmediği sıfatları ekranlarınızda görmek zorunda değil.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21048)
27 Aralık 2017 Çarşamba 16:56
Memletini ve kendini islah etmeyen baskasini islah edemez insan önce evinin önünü süpürür gerisi teferuat önce kardes kavgasina Bir son verin baris ve kardesce yasamayi saglayin filistine sira geldimi biz orayida yanliz birakmayiz Allahin izniyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21035)
27 Aralık 2017 Çarşamba 11:51
he he her şeyi hal ettik. senin demeçlerini okuyacaz.al otur oturduğun yerde medya meraklısı.ALLAH ŞİFA VERSİN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21056)
27 Aralık 2017 Çarşamba 18:06
@Misafir Kullanıcı Aynen öyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21023)
27 Aralık 2017 Çarşamba 10:01
Adam mankenliğe oynuyor bugünkü kıyafetini beyenmedim saçlar rüküş iyi poz vermemiş senin başka işin yokmu Filistin mücadelemiz sürecekmiş o zaman Filistin'e git mücadele orda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20991)
26 Aralık 2017 Salı 09:16
Sen ne zaman ..... demeçler vermeye başladın.Memleket kimlere kalmış
09.05.2024
18:38
Bingöl`ün jeotermal potansiyeli değerlendirildi
Bingöl'ün jeotermal potansiyeli değerlendirildi
Vali Usta: 'Bingöl'ümüzün jeotermal potansiyelinin güçlü projelerle etkin bir şekilde kullanılması, turizm ve ekonomi açısından daha aktif ve katma değer sağlayan birer parametreye dönüştürülmesi gerekiyor' dedi.
09.05.2024
18:37
Zazaca`ya kaç kontenjan ayrıldı?
Zazaca'ya kaç kontenjan ayrıldı?
Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu açılırken, Zazaca ve Kürtçe için ayrılan kontenjanlar da açıklandı. İşte branşlara ayrılan kontenjanlar….
09.05.2024
18:36
Mülakat sistemi değişiyor! İşte yeni taslak
Mülakat sistemi değişiyor! İşte yeni taslak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen alımlarında mülakat sisteminin değişeceğini duyururken detaylar da belli olmaya başladı. Buna göre her adaya ayrı bir kod verilecek ve heyet adayın kimlik bilgilerini bilmeyecek.
09.05.2024
18:34
Bingöl`ün tek projesi Yeşilyurt Ortaokulu`ndan
Bingöl'ün tek projesi Yeşilyurt Ortaokulu'ndan
Türkiye geneli sunulan 630 projeden destek almaya hak kazanan 125 projeden biri de, yürütücülüğünü Yeşilyurt Ortaokulu Müdürü Ali Alın'nın yapmış olduğu 'Doğadan Sofraya Organik Tarım Elçileri' projesi oldu. 10 farklı köyden 30 öğrenciye tarım konusunda eğitim verilecek.
09.05.2024
18:33
Onaylı randevu dönemi pazartesi başlıyor
Onaylı randevu dönemi pazartesi başlıyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin (MHRS) yeniden güncellenmesi ile yeni bir döneme adım attıklarını belirterek, 'Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8'e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Onaylı randevu dönemi uygulaması pazartesi günü başlıyor' dedi.
09.05.2024
18:10
`Sesimin Yankısı` yarışması düzenlendi
'Sesimin Yankısı' yarışması düzenlendi
Bingöl'de ön elemeleri başlayan 'Sesimin Yankısı' yarışması büyük talep gördü. Bingöl ve bölgeden yaklaşık 100 kişinin başvurduğu yarışmada finalistler 20 Mayıs'ta sahne alacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın