KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Kovalar: 'Kadın kolları başkanını işe almak doğru mudur?'

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar: 'AKP İlçe Kadın Kolları Başkanını işe almak doğru mudur? Peki ya siz Bingöl AK Parti Milletvekilleri ve yöneticileri vicdanınız rahat mı?'

Kovalar: `Kadın kolları başkanını işe almak doğru mudur?`
22 KASIM 2021 PAZARTESİ 17:32
28
4035
12
AA aa

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce yapılan ‘Sürekli İşçi Alımı' ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden iddiaları paylaşan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar; “Aksini iddia eden AK Partili varsa buyursun” dedi.

Twitter'da yaptığı son paylaşımında: “Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne daimi işçi alımı için müracaat eden ve kurada adı çıkan vatandaşlarımızın haksız elenmelerine sessiz kalındı. Mülakatta listenin asillerini yedeğe, yedekte olan AKP üyeleri ise işe alındı. Aksini iddia eden AKP yöneticisi varsa, buyursun!” ifadelerine yer veren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Gençlik Spor İl Müdürlüğünde ‘Sürekli İşçi Alımı' mülakatları öncesi haksız ve hukuksuz elemelerden sonra; AKP İlçe Kadın Kolları Başkanını işe almak doğru mudur? Peki ya siz Bingöl AK Parti Milletvekilleri ve yöneticileri vicdanınız rahat mı? Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne daimi işçi alımı için müracaat eden ve kurada adı çıkan vatandaşlarımızın haksız elenmelerine sessiz kalındı. Mülakatta listenin asillerini yedeğe, yedekte olan AKP üyeleri ise işe alındı. Aksini iddia eden AKP yöneticisi varsa, buyursun! Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde mülakat öncesi ve sonrası vatandaşlarımızdan yüzlerce mesaj aldım. Hakkı yenmiş herkese yardımcı olmak ve sesini duyurmak istiyoruz. Lakin karşımızda haksızlığa uğramış halkımızın sesini duymayan sağırlarla karşı karşıyayız. 'Şahitsin Bingöl'üm' diyerek hakları gasp edilmiş vatandaşlarımızın her daim yanlarında olarak, haksızlık ve adaletsizliği ortadan kaldırmakta kararlı olduğumuzu kamuoyuna belirtmek isterim.” 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87295)
26 Kasım 2021 Cuma 16:15
AKP de yer alamayan,şimdilerde ise Devaya sarılan Mikail Kovalar seni de göreceğiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87270)
25 Kasım 2021 Perşembe 21:24
Allah senden razı olsun başkanım. Okuduğum İki yorum çok alçakça yapılmış. Birinci yorumda mala Yusuf ve Mala kerim çocukları diye başlayan ve ikincisi ise kazım beyin işe aldıklarına say deye biten yorumlar. Bu şehrin evlatları haksız yere girebilecekleri işlerinden olmuş ama bunları meşru görüp ve karşı olarak da açıklama yapan birine şerefsizce ve alçakça yapılan yorumdur. Hak ve adalet kavramlarını unutan Allah'ı da unutmuştur. Her kim bu şehrin evlatlarını bir birinden ayırıyorsa Allah onu kahretsin. Hırsızların ve ahlaksızların yaptıkları torpile sahip çıkanlar hırsız ve ahlaksızdır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87223)
24 Kasım 2021 Çarşamba 14:30
Arkadaşlar geçmişe takılmayalım geleceğe bakalım bu şunu aldı o bunu aldı önümüze bakalım herkes hata yapa bilir.İnsanız sonuçta mühim olan hatasını anlayıp,hatasından dönmek geçmişe takılmayalım Ben Mükail kardeşime güveniyorum başarılı olacağını yürekten inanıyorum bu ne hainlik bu ne kıskançlık kendisine başarılar dili yorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87198)
23 Kasım 2021 Salı 19:03
Keşke haksızlığa Mala Wusuf ve Malla Kerim'in çocuklarını o bölge de işi alındıkları zamandan başlayıp ilk hataları benim ailem yaptı degip ordan baslasaydin belki daha inandırıcı olurdu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87157)
23 Kasım 2021 Salı 08:35
Sayın başkan geçmişte Kazım beyin işe aldıklarına say
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87155)
23 Kasım 2021 Salı 01:37
ayni durum sütaşa yaşanıyor akp lisen tamam yoksa işe almıyorlar akp ye üye olacaksın.ismini vermek bile istemedimi c.... by referansı olacak. mış. da. al.yınızın..?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87154)
23 Kasım 2021 Salı 01:07
İl Başkanının yeğeni sınavda 1. olduğu halde mülakatta elendi. Bunları da konuşmak gerekmiyor muydu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87144)
22 Kasım 2021 Pazartesi 23:41
Keşke İsrail beni alsa ülkesine sabah yola çıkarım. Bu ne ya herşey sadece bir zümreye mi verilecek bu ülkede. İsrail de müslümanlardan daha iyi davranılıyor halkın çünkü.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87141)
22 Kasım 2021 Pazartesi 21:45
Vay mikail kovalar vay ilk seçimde yok olacak partinde bakalim ne kadar kalmaya devam edeceksin cok merak ediyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87140)
22 Kasım 2021 Pazartesi 21:36
aynı belgelere sahip ve kpss den 59 alıp milli eğitime yerleşen aynı belgesi olan kpss den de 77 alan yerleşemiyor ve diyorki araya adam koydum. Milli eğitim alımlarını da inceleyin.
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın