KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2026 Perşembe
°C

Kovalar: 'Çiftçinin kaybolan parası nerede?'

Çiftçileri tarlada ziyaret eden Deva Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar; 'Çiftçi Bilal geçen yıl tarlasını sürmek için 4 bin lira, bu yıl ise aynı tarlaya 13 bin lira harcıyor. Çiftçi Bilal'in bir yıl içinde kaybolan 9 bin lirasına ne oldu?'

Kovalar: `Çiftçinin kaybolan parası nerede?`
04 AĞUSTOS 2022 PERŞEMBE 16:55
5
2222
5
AA aa

Deva Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, tarlasını ekmek için geçen yıl 4 bin TL masraf yapan çiftçinin bu yıl 13 bin TL harcadığını söyledi.

Deva Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, çiftçileri tarlalarda ziyaret ederek partisinin tarım eylem planını anlattı. Çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kovalar, partisinin tarım eylem planının yer aldığı dergi ve broşürleri çiftçilere dağıttı.

Tarlasını ekmek için geçen yıl 4 bin TL masraf yapan çiftçinin bu yıl 13 bin TL harcadığını söyleyen Kovalar, çiftçinin “kaybolan” parasını kimden alacağını sordu.

Kovalar, çiftçi buluşmaları sonrası kendi sosyal medya hesabı üzerinden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sayın Cevdet Yılmaz, Çiftçi Bilal geçen yıl tarlasını sürmek için 4 bin lira, bu yıl ise aynı tarlaya 13 bin lira harcıyor. Çiftçi Bilal'in bir yıl içinde kaybolan 9 bin lirasına ne oldu? Çifti Bilal kaybolan parasını kimden ve nasıl alacak?”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94553)
08 Ağustos 2022 Pazartesi 21:13
Bir gençli olarak söylüyorum. Gençten bingole taşınanlar neden kuduruyor. Köyünü bilmezsen derim dediklerinde haklı. Gencli biriyse uzak durunki mutlu olasınız bingol halkı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94543)
08 Ağustos 2022 Pazartesi 13:49
Genel başkanı gibi işi güç çamur at izi kalsın. Geçen seneki mazot fiyatı bir değil haklı geçen sene sattığı fiyattan mi satıyor. Gider arttiysa gelirde artmış. Cahil zihniyeti gider sabit kalsın. Gelirim hep yükselsin. 6 1 ittifak ortagindan ne bekleyebilirsin ki. Akp partiden aday adayı ol olamayınca rakip parti sonra çamur at genel başkanın gibi sende sandığa gömüleceksin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94535)
07 Ağustos 2022 Pazar 21:59
Seni ilgiyle takip ediyoruz baskan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94511)
05 Ağustos 2022 Cuma 20:03
Sayın kovalar çiftçimiz gecen yıl sebzeyi kaça satıyordu bu yıl kaca satıyor aradakı fark sende iyi biliyorsun çiftcimizin fazlsiyla çebinde bence.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94496)
04 Ağustos 2022 Perşembe 20:45
Klasik bir zikte siyaseti amaç ortalığı bulandırmak. Hayatında hiç tarlaya ayak basmış mi
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan`da İstanbul`dan Bingöl`e Gönül Köprüsü
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl`de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı`ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın