KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Kovalar: 'Çiftçinin kaybolan parası nerede?'

Çiftçileri tarlada ziyaret eden Deva Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar; 'Çiftçi Bilal geçen yıl tarlasını sürmek için 4 bin lira, bu yıl ise aynı tarlaya 13 bin lira harcıyor. Çiftçi Bilal'in bir yıl içinde kaybolan 9 bin lirasına ne oldu?'

Kovalar: `Çiftçinin kaybolan parası nerede?`
04 AĞUSTOS 2022 PERŞEMBE 16:55
5
2125
5
AA aa

Deva Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, tarlasını ekmek için geçen yıl 4 bin TL masraf yapan çiftçinin bu yıl 13 bin TL harcadığını söyledi.

Deva Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, çiftçileri tarlalarda ziyaret ederek partisinin tarım eylem planını anlattı. Çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kovalar, partisinin tarım eylem planının yer aldığı dergi ve broşürleri çiftçilere dağıttı.

Tarlasını ekmek için geçen yıl 4 bin TL masraf yapan çiftçinin bu yıl 13 bin TL harcadığını söyleyen Kovalar, çiftçinin “kaybolan” parasını kimden alacağını sordu.

Kovalar, çiftçi buluşmaları sonrası kendi sosyal medya hesabı üzerinden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sayın Cevdet Yılmaz, Çiftçi Bilal geçen yıl tarlasını sürmek için 4 bin lira, bu yıl ise aynı tarlaya 13 bin lira harcıyor. Çiftçi Bilal'in bir yıl içinde kaybolan 9 bin lirasına ne oldu? Çifti Bilal kaybolan parasını kimden ve nasıl alacak?”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94553)
08 Ağustos 2022 Pazartesi 21:13
Bir gençli olarak söylüyorum. Gençten bingole taşınanlar neden kuduruyor. Köyünü bilmezsen derim dediklerinde haklı. Gencli biriyse uzak durunki mutlu olasınız bingol halkı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94543)
08 Ağustos 2022 Pazartesi 13:49
Genel başkanı gibi işi güç çamur at izi kalsın. Geçen seneki mazot fiyatı bir değil haklı geçen sene sattığı fiyattan mi satıyor. Gider arttiysa gelirde artmış. Cahil zihniyeti gider sabit kalsın. Gelirim hep yükselsin. 6 1 ittifak ortagindan ne bekleyebilirsin ki. Akp partiden aday adayı ol olamayınca rakip parti sonra çamur at genel başkanın gibi sende sandığa gömüleceksin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94535)
07 Ağustos 2022 Pazar 21:59
Seni ilgiyle takip ediyoruz baskan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94511)
05 Ağustos 2022 Cuma 20:03
Sayın kovalar çiftçimiz gecen yıl sebzeyi kaça satıyordu bu yıl kaca satıyor aradakı fark sende iyi biliyorsun çiftcimizin fazlsiyla çebinde bence.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94496)
04 Ağustos 2022 Perşembe 20:45
Klasik bir zikte siyaseti amaç ortalığı bulandırmak. Hayatında hiç tarlaya ayak basmış mi
10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi`nden Gazeteciler Günü Programı
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören:
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl`de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
09.01.2026
13:23
Bingöl`de eğitime ara
Bingöl'de eğitime ara
Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarım gün ara verildi.
09.01.2026
12:21
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu: 20 bin lira
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM'de yaptığı açıklamada, 2026 yılının ilk yarısında uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşının, 6 aylık enflasyon farkı da eklenerek 3 bin 119 lira artırıldığını ve 20 bin liraya yükseltildiğini duyurdu.
09.01.2026
01:55
Taksilere yeni zorunluluk!
Taksilere yeni zorunluluk!
Kayıt dışılıkla mücadele ve belge düzenine uyumun artırılması amacıyla taksilerde yeni bir döneme giriliyor. Taksimetreye bağlantılı olarak bazı teknik özellikleri taşıyan 'taksi mali cihazı' kullanma zorunluluğu yolda. Ama uygulamanın Bingöl'ü kapsamayacağı öngörülüyor! Çünkü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın