CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, türbanlı bir öğrenciyle zor anlar yaşadı. Kılıçdaroğlu, kendisine soru yönelten türbanlı öğrencinin, "Siz Atatürk değilsiniz o yüzden ayağa kalkmak istemiyorum" sözleri üzerine şaşkınlığa uğradı. Yüzü allak bullak olan Kılıçdaroğlu, öğrencinin sorusunu soğukkanlılıkla karşılamaya çalıştı.
Kanal D'de yayınlanan 'Abbas Güçlü ile Genç Bakış' programında, Osmangazi Üniversitesi'de öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, siyasi yaşamının en zor anlarından birine tanık oldu.
AYAĞA KALKMAK İSTEMİYORUM!
CHP Lideri'ne soru sormak için eline mikrofon alan türbanlı genç kız, ''Ayağa kalmak istemiyorum. Çünkü karşımda bir Atatürk göremiyorum'' deyince, salonda dakikalarca alkış tufanı koptu.
ABBAS GÜÇLÜ UYARDI!
Bunun üzerine Abbas Güçlü, "Ayağa kalkmanızı istememizin nedeni bize saygıdan değil kameralar sizi göremiyor" diye uyarınca ayağa kalkan genç kız, Kılıçdaroğlu'na, "Türban sorunu nasıl çözeceksiniz?" sorusunu yöneltti.
Ardından da sözlerini şöyle sürdürdü: ''Öyle bir anlatın ki ben de size inanıp CHP'ye oy vereyim''
BU KEZ ALKIŞLAR KILIÇDAROĞLU'NA
Soğukkanlı olduğu gözlenen Kılıçdaroğlu, genç kızın sorusunu hem cevapladı hem de, "Sadece sizin sorununuz yok başı açıklarında sorunu var" deyince bu sefer alkışların yönü ona döndü.
Türban sorusu kilicdarogluna sorulmaz CHP ye hic sorulmaz !938 yilindan buyana onlar türban Ezan Namaz Ve islam kelimelerinisevmezler Kilicdaroglu Kayin babasinin cenaze namazina bile Abdes siz katildi
Sayın kılıçdaroğlu türkiyenin bütün sorunlarını böyle çözerse yıllarca masa başında adam gibi oturması lazım toplantı yapması lazım ömrü yetermi bilmiyorum........Türkiyede bazıları tartışır bazıları çalışır ama unutmayalımki kazanan hep çalışan olmuştur.
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın