KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Kiğı Belediyesi'nden Çözüm Masası

Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ'ın seçim vaatlerinden olan 'Çözüm Masası' Belediye bünyesinde kurularak hizmete açıldı.

Kiğı Belediyesi`nden Çözüm Masası
20 EKİM 2019 PAZAR 18:05
2
9769
2
AA aa

Belediye Başkan adayı iken seçilmesi durumunda vatandaşların sorunlarının çözümü için bir birim oluşturacakları sözü veren Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ bu vaadini yerine getirdi. Kiğı Belediyesi bünyesinde Halkla İlişkiler Birimine bağlı olarak Çözüm Masası oluşturuldu. Kiğı sakinleri, Belediye tarafından çözülmesini umdukları sorunlarını buraya bildirip çözüm talep edebilecek.

Kiğı Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İlçemizde sorunlar daha hızlı çözülmesi, vatandaş belediye bağını daha güçlü hale getirmek ve birimler arası koordinasyonu daha verimli hale getirmek için belediyemiz çözüm masası halkımızın hizmetine başlamıştır. Halkımıza hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı.

Seçildikleri günden bu yana seçim vaatlerini sırayla yerine getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hikmet Özüağ, “Biz seçimde halkımıza verdiğimiz vaatleri gerçekleştirerek onlara boş vaatlerde bulunmadığımızı göstermek istiyoruz. Bugün seçim vaadimiz olan Çözüm Masasını kurmamızın yanı sıra bundan önce de yine vaatlerimiz arasında yer alan Cemevi, Gençlik Merkezimizi faaliyete soktuk. Birçok yerde yaşanan yol problemlerini hem asfalt hem de kilitli parke olarak giderdik. Tabi sadece vaatlerimizi yerine getirmiyoruz. Vaatlerimiz arasında yer almayan ama vatandaşlarımızın faydasına olan birçok proje üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Hizmet şiarıyla yola çıktık ve bu yolda yürüyüşe devam ediyoruz. Halkımız hizmetin en güzeline layıktır. Bu hizmetleri gerçekleştirirken bizden desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e teşekkür ediyorum. Onun dışında hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51882)
22 Ekim 2019 Salı 20:12
Hangi pıroje hangi masadan bahsediyorsunuz bir yıl oldu bir logları yapamadınız kokudan deli olduk be biraz gerçekçi olalım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51809)
21 Ekim 2019 Pazartesi 01:02
bu güne kadar ne oluyordu bu masa nerden geliyor cok özel bir seymi her yerde olmuyor he helal size aferin size
07.05.2026
10:56
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü 35 yaşındaki Bircan Kolak, ani görme kaybı şikâyetiyle başvurduğu Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aynı seansta gerçekleştirilen sezaryen ve beyin ameliyatıyla yeniden sağlığına kavuştu. Doktorlar, hem anne hem bebeğin hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.
06.05.2026
17:51
Bingöl`de süt üreticisine destek
Bingöl'de süt üreticisine destek
Bingöl'de DAP Kalkınma İdaresi desteğiyle yürütülen proje kapsamında 40 süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi, sürü yönetimi kursunu tamamlayan 62 kursiyere sertifika verildi.
06.05.2026
17:50
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrencilere haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek Murat Etüt Merkezi düzenlenen törende dualarla açıldı. Merkezde ders desteğinden deneme sınavlarına kadar geniş kapsamlı imkanlar sunulacak.
06.05.2026
17:49
Genç`e kütüphane ve etüt merkezi
Genç'e kütüphane ve etüt merkezi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın seçim vaatleri arasında yer alan etüt merkezi ve halk kütüphanesi projesi ihale aşamasına geldi. 400 kişi kapasiteli merkezin 2026-2027 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.
06.05.2026
17:48
Bingöl`de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs'ta evden çıktıktan sonra kaybolan emekli öğretmen Kutbattin Keskin'i bulmak için 3 ilden gelen ekiplerin de katılımıyla 229 personelle arama çalışması yürütülüyor.
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın