KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Nisan 2026 Pazar
°C

Kiğı Belediyesi'nden Çözüm Masası

Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ'ın seçim vaatlerinden olan 'Çözüm Masası' Belediye bünyesinde kurularak hizmete açıldı.

Kiğı Belediyesi`nden Çözüm Masası
20 EKİM 2019 PAZAR 18:05
2
9671
2
AA aa

Belediye Başkan adayı iken seçilmesi durumunda vatandaşların sorunlarının çözümü için bir birim oluşturacakları sözü veren Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ bu vaadini yerine getirdi. Kiğı Belediyesi bünyesinde Halkla İlişkiler Birimine bağlı olarak Çözüm Masası oluşturuldu. Kiğı sakinleri, Belediye tarafından çözülmesini umdukları sorunlarını buraya bildirip çözüm talep edebilecek.

Kiğı Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İlçemizde sorunlar daha hızlı çözülmesi, vatandaş belediye bağını daha güçlü hale getirmek ve birimler arası koordinasyonu daha verimli hale getirmek için belediyemiz çözüm masası halkımızın hizmetine başlamıştır. Halkımıza hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı.

Seçildikleri günden bu yana seçim vaatlerini sırayla yerine getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hikmet Özüağ, “Biz seçimde halkımıza verdiğimiz vaatleri gerçekleştirerek onlara boş vaatlerde bulunmadığımızı göstermek istiyoruz. Bugün seçim vaadimiz olan Çözüm Masasını kurmamızın yanı sıra bundan önce de yine vaatlerimiz arasında yer alan Cemevi, Gençlik Merkezimizi faaliyete soktuk. Birçok yerde yaşanan yol problemlerini hem asfalt hem de kilitli parke olarak giderdik. Tabi sadece vaatlerimizi yerine getirmiyoruz. Vaatlerimiz arasında yer almayan ama vatandaşlarımızın faydasına olan birçok proje üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Hizmet şiarıyla yola çıktık ve bu yolda yürüyüşe devam ediyoruz. Halkımız hizmetin en güzeline layıktır. Bu hizmetleri gerçekleştirirken bizden desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e teşekkür ediyorum. Onun dışında hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51882)
22 Ekim 2019 Salı 20:12
Hangi pıroje hangi masadan bahsediyorsunuz bir yıl oldu bir logları yapamadınız kokudan deli olduk be biraz gerçekçi olalım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51809)
21 Ekim 2019 Pazartesi 01:02
bu güne kadar ne oluyordu bu masa nerden geliyor cok özel bir seymi her yerde olmuyor he helal size aferin size
05.04.2026
16:59
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig`e yükseldi
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig'e yükseldi
1995-1996 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselen Bingölspor, 30 yıllık hasreti bitirdi ve 2025-2026 sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta rakiplerine 12 puan fark atarak bugün 4-0 kazandığı Hacettepe maçıyla şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig'e yükseldi.
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret: `Emsal Oluşturur`
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise Yeniden Refah Partisi oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın