KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Karlıova'daki Foseptik cinayeti aydınlatıldı

Bingöl'de 26 gündür haber alınamayan 2 çocuk babasının cesedinin parçalanmış halde evinin foseptik çukurundan çıkmasının ardından jandarmanın yaptığı soruşturmada katil karısı çıktı. Adliyeye sevk edilen ve tutuklanan R. B.'nin, kocasını 10 parçaya böldükten sonra foseptiğe attığı öğrenildi.

Karlıova`daki Foseptik cinayeti aydınlatıldı
07 MAYIS 2021 CUMA 21:05
14
7385
11
AA aa

Olay, dün sabah Karlıova ilçesine bağlı Sakaören köyünde ortaya çıkmıştı. Edinilen bilgiye göre, 26 gündür haber alınamayan 2 çocuk babası 40 yaşındaki Yılmaz B. babası Fikri B., bahçeden kötü kokular gelmesi üzerine tuvaletin arka kısmında bulunan foseptik çukurunun tahtasını kaldırdı. Tahtayı kaldırdığında çukurdaki giderde ayak ve ceset parçaları gören baba, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye İlçe Jandarma Kotumanlığından çok sayıda ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timi gönderildi. Ceset parçaları foseptikten çıkarılarak otopsi için Karlıova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan olay yeri inceleme sonrasında cesedin kayıp olarak aranan Yılmaz B.'ye ait olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri, şüpheli olarak Yılmaz B.'nin eşi Reyhan B.'yi (31) gözaltına aldı.

Kıskanıp, uyurken taşla öldürmüş, 10 parçaya bölmüş

Cesedin bulunmasının hemen ardından kısa bir araştırma yapan jandarma ekipleri cinayet şüphelisi olarak Yılmaz B.'nin eşi R.B.'yi gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alınan zanlı kadın, bugün güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcıda ifade veren ardından mahkemeye çıkartılan şüpheli kadın, kocasını planlayarak kasten öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüpheli kadının, olay günü öğle saatlerinde çocuklar evde yokken kıskandığı için kocası uyurken kafasını taşla ezerek öldürdüğünü, cesedi de yok etmek için 10 parçaya bölüp evlerinin dışında bulunan tuvaletin foseptik çukuruna attığını itiraf ettiği öğrenildi.

Öte yandan katil kadının köyde çevresindekilere kocasının "Bugün ben çök kötü bir şey işledim, beni öldürebilirler" diyerek o gün salonda uyuduğunu ve sabahında evde olmadığını anlattığı, daha sonra da, "Bana yurt dışına gideceğim demişti, yurt dışına gitti, yakında haberi gelir" dediğini söylediği alınan bilgiler arasında yer aldı.

Cinayete kurban giden kocanın cenazesinin köyünde toprağa verildiği bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83052)
10 Mayıs 2021 Pazartesi 22:43
Kadın cinayetleri konuşanlar neden erkek cinayetlerini konuşmaz Noktasına geldik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83030)
09 Mayıs 2021 Pazar 00:55
Hem dünya hem ahiretin gitti..Bir anlık nefis insana neler yaşatıyor..Ölene yazık.. çocuklara yazık..Allahım düşmanıma yaşatma..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83014)
08 Mayıs 2021 Cumartesi 07:03
Çok ilginç bir adli vaka bu.
Yada bu kadın akli dengesi yerinde deyil.
Yada bu işin içinde başka bir şey var.
Benim mantığım kabul etmiyor bu cinayeti tek başına işlemez.
Mutlaka bir suç ortagı vardır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83041)
10 Mayıs 2021 Pazartesi 04:45
@Misafir Kullanıcı Haklısın kardeşim Habertürk haber sitesinde bu haberi okudum orda daha farklı olayı anlatıyor malasef yasak aşkı kocası öğrenmiş gibi şeyler yazıyor..Allahım namus ile bizleri terbiye etme yarabbim..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82998)
07 Mayıs 2021 Cuma 22:16
HDP'nin devleti zanlı gösteren VEKİLI şimdi ne yapacak?
PKK'nın pisliklerini göre göre herkesi PİSLİK zanneden o siyasi parti, FOSEPTİK ÇUKURUnda kaldıkça dünyayı b...mb...k görmeye ve göstermeye devam edecektir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83026)
08 Mayıs 2021 Cumartesi 18:29
@Misafir Kullanıcı Bundan yaklaşık 10-15 gün önce HDP'li vekil kayıp vatandaş ile ilgili İç İşleri Bakanına -güya- sorular sorup bu vatandaşımızın derin devletin eliyle ortadan kaldırıldığını ima etmişti. O FITNElerini hatırlatıyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83016)
08 Mayıs 2021 Cumartesi 09:59
@Misafir Kullanıcı Uzman çavuşların bingöldeki vukuatları henüz aydınlatılmadı bu konuda bilgin var mı acaba?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83005)
08 Mayıs 2021 Cumartesi 01:12
@Misafir Kullanıcı Anlamadık hdp ne alaka ne dediğini tam açık yazsana
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83003)
08 Mayıs 2021 Cumartesi 00:29
@Misafir Kullanıcı Ne içtin arkadaş sen bu mübarek Ramazan'da zulüme kimse Rıza göstermez saçmalıyorsun ortalıkta din iman deyip garibanın namusuna göz dikenlerinde görüyoruz. O kafadasın sanırım..!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83001)
07 Mayıs 2021 Cuma 23:54
@Misafir Kullanıcı FOSEPTİK ÇUKURUNDA yaşayan siyasi zihniyetin dünyayı b...mb..k görüp gösterdiğini yazdım.
Önceki yorumları göster (1)
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın