KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Kasım 2025 Pazartesi
°C

İphone kullanıcıları dikkat! 1 Ocak'ta başladı

Pilleri eskiyen iPhone'ların ömrünü uzatmak için kasıtlı olarak yavaşlatıldığını kabul eden Apple, özür maiyetinde bir indirimli pil değişim programı başlattı.

İphone kullanıcıları dikkat! 1 Ocak`ta başladı
03 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 00:13
1
4554
0
AA aa

Daha önce ocak ayının sonunda başlayacağı açıklanan indirimli değişim programı, beklenenden erken şekilde 1 Ocak tarihinde başladı.

Garantisiz cihazlar için geçerli olan indirimli pil değişimi programından faydalanmak isteyenlerin bilmeleri gereken birkaç önemli konu söz konusu. Bunlardan ilki, programa yalnızca iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus ve SE kullanıcıları katılabiliyor.

Apple, yedek pilleri mağazalarında bulundurmuyor. Bu nedenle pilin ne zaman değiştirilebileceğini öğrenmek ve randevu almak için Apple Destek ile görüşülmesi gerekiyor.

Daha önce garantisi biten iPhone'ların pilleri 190 TL ile 319 TL arasında bir fiyatla değiştirilebiliyordu. iPhone'ların eskiyen pilleri nedeniyle yavaşlatıldığının ortaya çıkmasıyla, Apple pillerin fiyatını 129 TL'ye indirdi.

Apple yukarıdaki cihazlardan birine sahip olsa da, gelen tüm kullanıcıların indirimden yararlanmasına izin vermeyecek. İndirimden yararlanılabilmesi için önce Apple'ın telefondaki pilin kötü durumda olduğunu onaylaması gerekiyor.

ABD'de indirim programına katılan kimi kullanıcılar, Apple'ın söylediği tarihte ve saatte mağazalara gittikleri halde pil kalmadığını ve elleri boş döndüklerini belirtiyor. Şayet değişim için çağırıldığınızda piliniz hazır olmazsa şaşırmayın.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.11.2025
15:39
Bingöl`de Öğretmenler Günü coşkusu
Bingöl'de Öğretmenler Günü coşkusu
Bingöl'de 24 Kasım Öğretmenler Günü, coşkuyla kutlandı. Şiirler okundu, türküler seslendirildi, emektarlar ödüllendirildi. Programın özel sürprizi ise Valilik tarafından öğretmenlere yönelik hazırlanan videonun paylaşılması oldu.
24.11.2025
15:27
Bingöl`de virajı alamayan tır yan yattı
Bingöl'de virajı alamayan tır yan yattı
Bingöl'de çiftlik için çatı bloğu taşıyan tır, virajı alamayınca yan yattı. Yaralananın olmadığı kazada, maddi hasar meydana geldi.
24.11.2025
15:20
Bingöl`e Çocuk Trafik Eğitim Parkı
Bingöl'e Çocuk Trafik Eğitim Parkı
Akülü arabalarla trafik kurallarını öğreten panolarla donanmış alanda, trafik polisleri ve eğitmenlerin trafikte karşılaşacak tüm alternatifleri çocuklara göstereceği aktarıldı. Valilik tarafından ihalesi tamamlanan projenin, 2026 yılının ilk yarısında hizmete açılması planlanıyor.
24.11.2025
15:10
Uzmanından kombi bakımı uyarısı: Yüzde 40`a varan tasarruf sağlıyor
Uzmanından kombi bakımı uyarısı: Yüzde 40'a varan tasarruf sağlıyor
Peteklerde biriken kir ne kadar fazlaysa verimin o kadar düştüğünü vurgulayan Makine Mühendisi İbrahim Tunç, 'Düzenli bakım, kombide yüzde 40'a varan yakıt tasarrufu sağlar. Petek temizliği de aynı şekilde verimi artırır' dedi.
24.11.2025
14:59
Demirel Yapı ve Ege Seramik`ten Bingöl`de Usta Eğitim Semineri
Demirel Yapı ve Ege Seramik'ten Bingöl'de Usta Eğitim Semineri
Fırat Demirel: 'Mesleki gelişimi desteklemenin hem sektörümüze hem de müşterilerimize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Katılım gösteren tüm ustalarımıza ve Ege Seramik ailesine teşekkür ederiz.'
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın