KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

İphone kullanıcıları dikkat! 1 Ocak'ta başladı

Pilleri eskiyen iPhone'ların ömrünü uzatmak için kasıtlı olarak yavaşlatıldığını kabul eden Apple, özür maiyetinde bir indirimli pil değişim programı başlattı.

İphone kullanıcıları dikkat! 1 Ocak`ta başladı
03 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 00:13
1
4845
0
AA aa

Daha önce ocak ayının sonunda başlayacağı açıklanan indirimli değişim programı, beklenenden erken şekilde 1 Ocak tarihinde başladı.

Garantisiz cihazlar için geçerli olan indirimli pil değişimi programından faydalanmak isteyenlerin bilmeleri gereken birkaç önemli konu söz konusu. Bunlardan ilki, programa yalnızca iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus ve SE kullanıcıları katılabiliyor.

Apple, yedek pilleri mağazalarında bulundurmuyor. Bu nedenle pilin ne zaman değiştirilebileceğini öğrenmek ve randevu almak için Apple Destek ile görüşülmesi gerekiyor.

Daha önce garantisi biten iPhone'ların pilleri 190 TL ile 319 TL arasında bir fiyatla değiştirilebiliyordu. iPhone'ların eskiyen pilleri nedeniyle yavaşlatıldığının ortaya çıkmasıyla, Apple pillerin fiyatını 129 TL'ye indirdi.

Apple yukarıdaki cihazlardan birine sahip olsa da, gelen tüm kullanıcıların indirimden yararlanmasına izin vermeyecek. İndirimden yararlanılabilmesi için önce Apple'ın telefondaki pilin kötü durumda olduğunu onaylaması gerekiyor.

ABD'de indirim programına katılan kimi kullanıcılar, Apple'ın söylediği tarihte ve saatte mağazalara gittikleri halde pil kalmadığını ve elleri boş döndüklerini belirtiyor. Şayet değişim için çağırıldığınızda piliniz hazır olmazsa şaşırmayın.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın