KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, yapacakları çalışmalarla Genç ilçesini daha modern bir hale getireceklerini söyledi.

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz
17 EKİM 2010 PAZAR 23:48
0
5827
0
AA aa

Genç Belediye Başkanı Ariç, ilçede yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

İlçede öncelikle alt yapıyı bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Ariç, “Genç ilçesinde bu yılsonuna kadar yaklaşık olarak 12 kilometre kanalizasyon çalışması yapmış olacağız. Bu proje iki yıllık bir çalışma döneminde çok ciddi bir emek ve ciddi bir kaynak gerektiren çalışma olacaktır. Kanalizasyon yapılmadan üst yapıya başladığımız takdirde bir anlam ifade etmeyecektir. Öncelikle vatandaşlarımızın rahatlığı için yapılması gereken çalışmaları bir düzen dâhilinde yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle öncelikle kanalizasyon çalışmasını yapacağız. Kanalizasyonu tamamladıktan sonra yollara kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Şuanda çalışma sezonu itibariyle 12 kilometrelik bir kanalizasyon yapacağız” dedi.

İlçede alt yapı ile ilgili ciddi manada sorunların olduğunu ifade eden Başkan Ariç, “Bu sıkıntıları bu çalışmalarla gidermiş olduk. Önümüzdeki yıl inşallah üst yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bu şekilde ilçemizi daha modern, daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Bu çalışmaları belediyemizin kısıtlı imkânlarıyla yapmış olacağız. Bütün imkânsızlıklara rağmen imkânsızlık edebiyatı yapmayarak, sorunların üstüne giderek, çözmeye çalışacağız. İnşallah görevimizin sonunda ilçede hiçbir sorun kalmayacak. Bazen vatandaşlarımız haklı olarak eleştirilerde bulunuyorlar. Fakat bu sorunlar bilindiği gibi yılların getirmiş olduğu bir sorunlardır. Bu sorunları bir iki yılda bitirme gibi bir şansımızda olmamaktadır. Biz halkımızdan 5 yıllığına bir icazet almış bulunmaktayız. 5 yıl boyunca biz her günümüzü ilçe halkımızın hayrına kullanmak üzere kullanacağız. Bu gayretlerimizi de görevimizin son gününe kadar kullanacağız” diye konuştu.

Göreve başladığı anda ilçe halkına daha iyi bir hizmet verebilmek için yoğun çalışmalarda bulunduklarını vurgulayan Ariç, “Bu çalışmalarımız sonuçlandığı zaman ilçemiz çok güzel bir görünüme sahip olacaktır. Bu bizim tek hedefimiz olacak ve bu hedefe ulaşabilmek için bürokrat arkadaşlarımla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
08.07.2026
18:15
`NATO, Barışa Hizmet Edemez!`
'NATO, Barışa Hizmet Edemez!'
NATO'nun küresel barış ve güvenliği sağlama iddiasına rağmen bugüne kadar müdahil olduğu savaşlarda barış yerine yıkım ve istikrarsızlık ürettiği vurgulayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Afganistan, Irak ve Libya'nın ardından Gazze, Suriye, Lübnan ve İran'da yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, NATO'nun temel misyonunun barış değil savaş üretmek olduğunun altını çizdi.
08.07.2026
14:00
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sakarya merkezli Bingöl dahil 14 ilde düzenlenen operasyonda, internet üzerinden sahte yedek oto parça ilanlarıyla vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 25 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında 203 milyon liralık işlem hacmi tespit edilirken, 13 zanlı tutuklandı.
08.07.2026
12:34
Bingöl`de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de kent estetiğini güçlendirmek, görüntü kirliliğini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla beton santralleri ile hurdacılık işyerlerinin şehir merkezinden Kervansaray bölgesine taşınması kararlaştırıldı. Taşınma sürecinin inşaat sezonunun ardından başlaması planlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın