KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, yapacakları çalışmalarla Genç ilçesini daha modern bir hale getireceklerini söyledi.

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz
17 EKİM 2010 PAZAR 23:48
0
5393
0
AA aa

Genç Belediye Başkanı Ariç, ilçede yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

İlçede öncelikle alt yapıyı bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Ariç, “Genç ilçesinde bu yılsonuna kadar yaklaşık olarak 12 kilometre kanalizasyon çalışması yapmış olacağız. Bu proje iki yıllık bir çalışma döneminde çok ciddi bir emek ve ciddi bir kaynak gerektiren çalışma olacaktır. Kanalizasyon yapılmadan üst yapıya başladığımız takdirde bir anlam ifade etmeyecektir. Öncelikle vatandaşlarımızın rahatlığı için yapılması gereken çalışmaları bir düzen dâhilinde yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle öncelikle kanalizasyon çalışmasını yapacağız. Kanalizasyonu tamamladıktan sonra yollara kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Şuanda çalışma sezonu itibariyle 12 kilometrelik bir kanalizasyon yapacağız” dedi.

İlçede alt yapı ile ilgili ciddi manada sorunların olduğunu ifade eden Başkan Ariç, “Bu sıkıntıları bu çalışmalarla gidermiş olduk. Önümüzdeki yıl inşallah üst yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bu şekilde ilçemizi daha modern, daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Bu çalışmaları belediyemizin kısıtlı imkânlarıyla yapmış olacağız. Bütün imkânsızlıklara rağmen imkânsızlık edebiyatı yapmayarak, sorunların üstüne giderek, çözmeye çalışacağız. İnşallah görevimizin sonunda ilçede hiçbir sorun kalmayacak. Bazen vatandaşlarımız haklı olarak eleştirilerde bulunuyorlar. Fakat bu sorunlar bilindiği gibi yılların getirmiş olduğu bir sorunlardır. Bu sorunları bir iki yılda bitirme gibi bir şansımızda olmamaktadır. Biz halkımızdan 5 yıllığına bir icazet almış bulunmaktayız. 5 yıl boyunca biz her günümüzü ilçe halkımızın hayrına kullanmak üzere kullanacağız. Bu gayretlerimizi de görevimizin son gününe kadar kullanacağız” diye konuştu.

Göreve başladığı anda ilçe halkına daha iyi bir hizmet verebilmek için yoğun çalışmalarda bulunduklarını vurgulayan Ariç, “Bu çalışmalarımız sonuçlandığı zaman ilçemiz çok güzel bir görünüme sahip olacaktır. Bu bizim tek hedefimiz olacak ve bu hedefe ulaşabilmek için bürokrat arkadaşlarımla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.12.2025
17:24
Bingöl`e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
05.12.2025
16:55
Vali Usta`dan Sert Uyarı:
Vali Usta'dan Sert Uyarı: 'Böyle gelmiş böyle gitmeyecek!'
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ciddi şikâyetler ve yönetim zafiyetlerini masaya yatıran Vali Usta, tüm sağlık yöneticilerine net bir uyarı yaptı: 'Görevler eksiksiz yerine getirilecek!''
05.12.2025
16:32
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği`ne
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın