KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, yapacakları çalışmalarla Genç ilçesini daha modern bir hale getireceklerini söyledi.

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz
17 EKİM 2010 PAZAR 23:48
0
5450
0
AA aa

Genç Belediye Başkanı Ariç, ilçede yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

İlçede öncelikle alt yapıyı bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Ariç, “Genç ilçesinde bu yılsonuna kadar yaklaşık olarak 12 kilometre kanalizasyon çalışması yapmış olacağız. Bu proje iki yıllık bir çalışma döneminde çok ciddi bir emek ve ciddi bir kaynak gerektiren çalışma olacaktır. Kanalizasyon yapılmadan üst yapıya başladığımız takdirde bir anlam ifade etmeyecektir. Öncelikle vatandaşlarımızın rahatlığı için yapılması gereken çalışmaları bir düzen dâhilinde yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle öncelikle kanalizasyon çalışmasını yapacağız. Kanalizasyonu tamamladıktan sonra yollara kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Şuanda çalışma sezonu itibariyle 12 kilometrelik bir kanalizasyon yapacağız” dedi.

İlçede alt yapı ile ilgili ciddi manada sorunların olduğunu ifade eden Başkan Ariç, “Bu sıkıntıları bu çalışmalarla gidermiş olduk. Önümüzdeki yıl inşallah üst yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bu şekilde ilçemizi daha modern, daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Bu çalışmaları belediyemizin kısıtlı imkânlarıyla yapmış olacağız. Bütün imkânsızlıklara rağmen imkânsızlık edebiyatı yapmayarak, sorunların üstüne giderek, çözmeye çalışacağız. İnşallah görevimizin sonunda ilçede hiçbir sorun kalmayacak. Bazen vatandaşlarımız haklı olarak eleştirilerde bulunuyorlar. Fakat bu sorunlar bilindiği gibi yılların getirmiş olduğu bir sorunlardır. Bu sorunları bir iki yılda bitirme gibi bir şansımızda olmamaktadır. Biz halkımızdan 5 yıllığına bir icazet almış bulunmaktayız. 5 yıl boyunca biz her günümüzü ilçe halkımızın hayrına kullanmak üzere kullanacağız. Bu gayretlerimizi de görevimizin son gününe kadar kullanacağız” diye konuştu.

Göreve başladığı anda ilçe halkına daha iyi bir hizmet verebilmek için yoğun çalışmalarda bulunduklarını vurgulayan Ariç, “Bu çalışmalarımız sonuçlandığı zaman ilçemiz çok güzel bir görünüme sahip olacaktır. Bu bizim tek hedefimiz olacak ve bu hedefe ulaşabilmek için bürokrat arkadaşlarımla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
16.01.2026
13:59
Bingöl`de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Usta, karne töreni programına katıldığı okulda uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrenciye madalya ve hediyelerini de takdim etti.
15.01.2026
22:33
Vali Usta;
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta`dan Bingöl`e Duygusal Veda
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek`te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın