KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, yapacakları çalışmalarla Genç ilçesini daha modern bir hale getireceklerini söyledi.

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz
17 EKİM 2010 PAZAR 23:48
0
5770
0
AA aa

Genç Belediye Başkanı Ariç, ilçede yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

İlçede öncelikle alt yapıyı bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Ariç, “Genç ilçesinde bu yılsonuna kadar yaklaşık olarak 12 kilometre kanalizasyon çalışması yapmış olacağız. Bu proje iki yıllık bir çalışma döneminde çok ciddi bir emek ve ciddi bir kaynak gerektiren çalışma olacaktır. Kanalizasyon yapılmadan üst yapıya başladığımız takdirde bir anlam ifade etmeyecektir. Öncelikle vatandaşlarımızın rahatlığı için yapılması gereken çalışmaları bir düzen dâhilinde yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle öncelikle kanalizasyon çalışmasını yapacağız. Kanalizasyonu tamamladıktan sonra yollara kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Şuanda çalışma sezonu itibariyle 12 kilometrelik bir kanalizasyon yapacağız” dedi.

İlçede alt yapı ile ilgili ciddi manada sorunların olduğunu ifade eden Başkan Ariç, “Bu sıkıntıları bu çalışmalarla gidermiş olduk. Önümüzdeki yıl inşallah üst yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bu şekilde ilçemizi daha modern, daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Bu çalışmaları belediyemizin kısıtlı imkânlarıyla yapmış olacağız. Bütün imkânsızlıklara rağmen imkânsızlık edebiyatı yapmayarak, sorunların üstüne giderek, çözmeye çalışacağız. İnşallah görevimizin sonunda ilçede hiçbir sorun kalmayacak. Bazen vatandaşlarımız haklı olarak eleştirilerde bulunuyorlar. Fakat bu sorunlar bilindiği gibi yılların getirmiş olduğu bir sorunlardır. Bu sorunları bir iki yılda bitirme gibi bir şansımızda olmamaktadır. Biz halkımızdan 5 yıllığına bir icazet almış bulunmaktayız. 5 yıl boyunca biz her günümüzü ilçe halkımızın hayrına kullanmak üzere kullanacağız. Bu gayretlerimizi de görevimizin son gününe kadar kullanacağız” diye konuştu.

Göreve başladığı anda ilçe halkına daha iyi bir hizmet verebilmek için yoğun çalışmalarda bulunduklarını vurgulayan Ariç, “Bu çalışmalarımız sonuçlandığı zaman ilçemiz çok güzel bir görünüme sahip olacaktır. Bu bizim tek hedefimiz olacak ve bu hedefe ulaşabilmek için bürokrat arkadaşlarımla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.05.2026
15:04
Bingöl`de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler bayram arefesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Solhan-Genç bağlantı yolunda yer yer metrelerce karla mücadele eden ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun mesai harcıyor.
26.05.2026
14:40
Bingöl`de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl'de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde şehir içi toplu taşımayı ücretsiz hale getirecek. 27–28 Mayıs tarihlerinde özel halk otobüslerinden ücret alınmayacak, yolcu ücretleri belediye tarafından karşılanacak.
26.05.2026
14:38
Yargıtay`dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay'dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, SSK prim günü daha fazla olmasına rağmen 'son 7 yıl' kuralı gerekçe gösterilerek Bağ-Kur'dan emekli edilen vatandaş lehine emsal niteliğinde karar verdi. Kararın, benzer durumda bulunan milyonlarca sigortalıyı ilgilendirdiği değerlendiriliyor.
26.05.2026
14:37
Bingöl`de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Bingöl'de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Kurban Bayramı öncesi Bingöl genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri artırıldı. İl genelinde 129 uygulama noktası oluşturulurken, bayram süresince 4 bin 573 personelin sahada görev yapacağı bildirildi.
26.05.2026
14:36
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı arifesiyle birlikte yoğunluk arttı. Pazarda sık sık pazarlık görüntüleri yaşanırken, üreticiler hayvan sayısının geçen yıla göre daha az olduğunu ancak talebin sürdüğünü belirtti.
26.05.2026
14:34
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın