KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Şubat 2026 Cuma
°C

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, yapacakları çalışmalarla Genç ilçesini daha modern bir hale getireceklerini söyledi.

Ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz
17 EKİM 2010 PAZAR 23:48
0
5548
0
AA aa

Genç Belediye Başkanı Ariç, ilçede yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

İlçede öncelikle alt yapıyı bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Ariç, “Genç ilçesinde bu yılsonuna kadar yaklaşık olarak 12 kilometre kanalizasyon çalışması yapmış olacağız. Bu proje iki yıllık bir çalışma döneminde çok ciddi bir emek ve ciddi bir kaynak gerektiren çalışma olacaktır. Kanalizasyon yapılmadan üst yapıya başladığımız takdirde bir anlam ifade etmeyecektir. Öncelikle vatandaşlarımızın rahatlığı için yapılması gereken çalışmaları bir düzen dâhilinde yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle öncelikle kanalizasyon çalışmasını yapacağız. Kanalizasyonu tamamladıktan sonra yollara kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Şuanda çalışma sezonu itibariyle 12 kilometrelik bir kanalizasyon yapacağız” dedi.

İlçede alt yapı ile ilgili ciddi manada sorunların olduğunu ifade eden Başkan Ariç, “Bu sıkıntıları bu çalışmalarla gidermiş olduk. Önümüzdeki yıl inşallah üst yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bu şekilde ilçemizi daha modern, daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Bu çalışmaları belediyemizin kısıtlı imkânlarıyla yapmış olacağız. Bütün imkânsızlıklara rağmen imkânsızlık edebiyatı yapmayarak, sorunların üstüne giderek, çözmeye çalışacağız. İnşallah görevimizin sonunda ilçede hiçbir sorun kalmayacak. Bazen vatandaşlarımız haklı olarak eleştirilerde bulunuyorlar. Fakat bu sorunlar bilindiği gibi yılların getirmiş olduğu bir sorunlardır. Bu sorunları bir iki yılda bitirme gibi bir şansımızda olmamaktadır. Biz halkımızdan 5 yıllığına bir icazet almış bulunmaktayız. 5 yıl boyunca biz her günümüzü ilçe halkımızın hayrına kullanmak üzere kullanacağız. Bu gayretlerimizi de görevimizin son gününe kadar kullanacağız” diye konuştu.

Göreve başladığı anda ilçe halkına daha iyi bir hizmet verebilmek için yoğun çalışmalarda bulunduklarını vurgulayan Ariç, “Bu çalışmalarımız sonuçlandığı zaman ilçemiz çok güzel bir görünüme sahip olacaktır. Bu bizim tek hedefimiz olacak ve bu hedefe ulaşabilmek için bürokrat arkadaşlarımla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.02.2026
17:01
Suça Sürüklenen Çocuklara
Suça Sürüklenen Çocuklara 'Diversiyon' Modeli!
Adalet Bakanlığı, suça sürüklenen çocukların cezaevine girmeden topluma kazandırılmasını hedefleyen 'Diversiyon' modeli üzerinde çalışıyor. 16 ülkede uygulanan sistem, yargılama yerine eğitim ve denetimi esas alıyor. Ancak modelin Türkiye'de ne kadar başarılı olacağı tartışma konusu.
12.02.2026
16:45
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Büyük Başarı
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Büyük Başarı
57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finali'nde Bingöl rüzgârı esti. 20 projeyle yarışmaya katılan Bingöllü öğrenciler, farklı alanlarda birincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
12.02.2026
16:09
Genç`te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Genç'te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, kalp ve böbrek rahatsızlıklarıyla mücadele eden Yağmur Ok'un talebi üzerine, günlük yaşamını kolaylaştıracak özel bir koltuk desteği sağladı.
12.02.2026
15:53
Bekiroğlu`ndan Gençlere: Kendinizi Arayın
Bekiroğlu'ndan Gençlere: Kendinizi Arayın
Bingöl Üniversitesi'nde 'Hayatın Hızında Kendini Bulmak' konferansında öğrencilerle bir araya gelen düşünce ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Halit Bekiroğlu, hız ve tüketim çağında bireyin kendini arama yolculuğunu anlattı.
12.02.2026
15:27
Fırat Kalkınma Ajansı personel alacak
Fırat Kalkınma Ajansı personel alacak
TRB1 Bölgesi'ni kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu illerde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ve 1 programcı alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 6–18 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın