KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Ilçemizde bozuk ve tozlu yol kalmayacak

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde belediye tarafından yaklaşık 5 ay önce başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ilçemizde bozuk ve tozlu yol kalmayacak
19 EKİM 2005 ÇARŞAMBA 12:57
0
2575
0
AA aa
Karlıova Belediyesi'ne ait kilitli parke taşı atölyesinde üretim yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Gölen, 25 personel ile 21 bin metrekare yola 750 bin adet kilitli parke taşı döşediklerini bildirdi. Başkan Gölen, belediye kilitli taşı atölyesinde günde ortalama 5 bin adet üretim yaptıklarını ve bunları ilçe merkezindeki yollara döşediklerini açıkladı. Kar yere düşene kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Gölen, amaçlarının ilçede bozuk ve tozlu yol bırakmamak olduğunu söyledi.

Gölen, “İlçemizde meydana gelen depremlerin ardından büyük sıkıntılar yaşanmıştır. Halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için belediye imkanlarını seferber ettik. Yaklaşık 5 ay önce çalışmalarını başlattığımız kilitli parke taşı döşeme işinde büyük ilerlemeler kaydettik. Bölgemizde kışın kar çok yağdığı için asfalt sık sık bozulmaktadır. Bunu önlemek ve halkımızın rahatlamasını sağlamak için bu yıl yolların tamamını kilitli parke taşı döşemeye karar verdik. Şimdiye kadar ilçe merkezi, Kanireş ve Turgut Özal Mahalleleri kilitli parke taşlarıyla döşendi. Kalan yerlerde çalışmalarımız devam etmektedir. İlçemizde en büyük sorunlardan biri yolların tozlu ve bozuk olmasıydı. Bu çalışmayla birlikte artık tozlu ve bozuk yollar kalmayacaktır” dedi.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2026
14:36
Karlıova`nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Karlıova'nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Bingöllü yazar Sebeki Özmen'in kaleme aldığı 'Karlıova'da Doğal Yaşam ve Kültür' adlı eser, ilçenin doğasını, sözlü tarihini ve kuşaklar arasında aktarılan yaşam bilgisini edebi bir anlatımla kayıt altına alıyor. 224 sayfalık kitap, Karlıova'nın zorlu doğasıyla yoğrulan kültürünü gelecek nesillere taşıma amacıyla hazırlandı.
06.02.2026
13:51
Dağılma:
Dağılma: 'Anadil eğitimi, kimliğin ve kültürün geleceğidir'
Millî Eğitim Bakanlığı'nın seçmeli ders tercih süresini 20 Şubat 2026'ya kadar uzatmasını değerlendiren Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, özellikle Zazaca başta olmak üzere anadil derslerinin öğrencilerin kültürel kimliği ve dil mirasının korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
06.02.2026
12:56
Alban:
Alban: 'Bilime Değil Ranta Yatırım Yapılıyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem gerçeğine rağmen afet risklerini azaltmaya yönelik yatırımların yetersiz kaldığını belirterek, Bingöl'ün yüksek deprem tehlikesi altında olduğunu ve önleyici çalışmaların geciktirilmeden hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
06.02.2026
12:38
Baraç:
Baraç: 'Deprem Kader Olabilir, İhmal Değil'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada hem deprem sürecindeki kriz yönetimini eleştirdi hem de Bingöl'ün ciddi deprem riski altında olduğunu vurgulayarak yetkililere önlem çağrısında bulundu.
06.02.2026
12:15
Hülakü, Bingöl`ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
Hülakü, Bingöl'ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın