KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Ilçemizde bozuk ve tozlu yol kalmayacak

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde belediye tarafından yaklaşık 5 ay önce başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ilçemizde bozuk ve tozlu yol kalmayacak
19 EKİM 2005 ÇARŞAMBA 12:57
0
2652
0
AA aa
Karlıova Belediyesi'ne ait kilitli parke taşı atölyesinde üretim yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Gölen, 25 personel ile 21 bin metrekare yola 750 bin adet kilitli parke taşı döşediklerini bildirdi. Başkan Gölen, belediye kilitli taşı atölyesinde günde ortalama 5 bin adet üretim yaptıklarını ve bunları ilçe merkezindeki yollara döşediklerini açıkladı. Kar yere düşene kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Gölen, amaçlarının ilçede bozuk ve tozlu yol bırakmamak olduğunu söyledi.

Gölen, “İlçemizde meydana gelen depremlerin ardından büyük sıkıntılar yaşanmıştır. Halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için belediye imkanlarını seferber ettik. Yaklaşık 5 ay önce çalışmalarını başlattığımız kilitli parke taşı döşeme işinde büyük ilerlemeler kaydettik. Bölgemizde kışın kar çok yağdığı için asfalt sık sık bozulmaktadır. Bunu önlemek ve halkımızın rahatlamasını sağlamak için bu yıl yolların tamamını kilitli parke taşı döşemeye karar verdik. Şimdiye kadar ilçe merkezi, Kanireş ve Turgut Özal Mahalleleri kilitli parke taşlarıyla döşendi. Kalan yerlerde çalışmalarımız devam etmektedir. İlçemizde en büyük sorunlardan biri yolların tozlu ve bozuk olmasıydı. Bu çalışmayla birlikte artık tozlu ve bozuk yollar kalmayacaktır” dedi.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.05.2026
23:59
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP'de mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı sonrası parti karıştı. Genel merkezde arbede ve polis müdahalesi yaşanırken, gözler şimdi il örgütlerine çevrildi. CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş'ın açıklaması ise 'Bingöl teşkilatı hangi tarafta?' sorusunun yanıt niteliğinde oldu.
24.05.2026
21:58
Genç`te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
24.05.2026
16:36
Bingöl`de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
24.05.2026
15:48
Bingöl`de 33 Şehit, 33`üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
Bingöl'de 33 Şehit, 33'üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
24.05.2026
15:04
1,5 Tonluk ‘Tosun Paşa` alıcısını bekliyor
1,5 Tonluk 'Tosun Paşa' alıcısını bekliyor
Kurban Bayramı öncesi hareketliliğin başladığı Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki 'Tosun Paşa' vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Dev cüssesiyle dikkat çeken kurbanlık, alıcısını bekliyor.
24.05.2026
14:45
Bingöl`de
Bingöl'de 'Büyü' Vaadiyle 500 Bin TL'lik Vurgun: 3 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de sosyal medya üzerinden 'büyü yapma' bahanesiyle bir vatandaşı yaklaşık 500 bin TL dolandırdığı belirlenen 3 şüpheli, Van'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın