KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Ilçemizde bozuk ve tozlu yol kalmayacak

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde belediye tarafından yaklaşık 5 ay önce başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ilçemizde bozuk ve tozlu yol kalmayacak
19 EKİM 2005 ÇARŞAMBA 12:57
0
2752
0
AA aa
Karlıova Belediyesi'ne ait kilitli parke taşı atölyesinde üretim yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Gölen, 25 personel ile 21 bin metrekare yola 750 bin adet kilitli parke taşı döşediklerini bildirdi. Başkan Gölen, belediye kilitli taşı atölyesinde günde ortalama 5 bin adet üretim yaptıklarını ve bunları ilçe merkezindeki yollara döşediklerini açıkladı. Kar yere düşene kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Gölen, amaçlarının ilçede bozuk ve tozlu yol bırakmamak olduğunu söyledi.

Gölen, “İlçemizde meydana gelen depremlerin ardından büyük sıkıntılar yaşanmıştır. Halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için belediye imkanlarını seferber ettik. Yaklaşık 5 ay önce çalışmalarını başlattığımız kilitli parke taşı döşeme işinde büyük ilerlemeler kaydettik. Bölgemizde kışın kar çok yağdığı için asfalt sık sık bozulmaktadır. Bunu önlemek ve halkımızın rahatlamasını sağlamak için bu yıl yolların tamamını kilitli parke taşı döşemeye karar verdik. Şimdiye kadar ilçe merkezi, Kanireş ve Turgut Özal Mahalleleri kilitli parke taşlarıyla döşendi. Kalan yerlerde çalışmalarımız devam etmektedir. İlçemizde en büyük sorunlardan biri yolların tozlu ve bozuk olmasıydı. Bu çalışmayla birlikte artık tozlu ve bozuk yollar kalmayacaktır” dedi.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
11.08.2026
22:06
Bingöl`de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de bir inşaatta asansör montajı yaptığı sırada üzerine asansör kabini düşen 32 yaşındaki işçi Muhammed Uyğur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
11.08.2026
22:04
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan yolda başlatılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte Hesarek'i ilin ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
11.08.2026
22:03
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde çalıştığı inşaatta dengesini yitirerek düşen 70 yaşındaki işçi Necmettin Barut, hayatını kaybetti.
11.08.2026
22:02
Bingöl`de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl'de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı çalışma programı kapsamında kentin dört bir yanında kaldırımları yeniliyor. Bazalt, begonit ve kilitli parke uygulamalarıyla hem yaya güvenliği artırılıyor hem de engelli vatandaşlar için erişilebilir güzergahlar oluşturuluyor.
11.08.2026
22:00
Bingöl`ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
Bingöl'ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
DSİ, Bingöl içmesuyu isale hattındaki çalışmaları tamamladı. Yeni hat ve 5 bin metreküplük depo ile kentin içme suyu ihtiyacının 2055 yılına kadar karşılanması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın