KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Hedefimiz, müşteri memnuniyetini arttırmak

Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş Genel Koordinatör Fikret Akbaş, Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri olarak müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Hedefimiz, müşteri memnuniyetini arttırmak
15 OCAK 2011 CUMARTESİ 11:17
0
3833
0
AA aa

Özelleştirme ihalesini 230 milyon 250 bin Dolar bedelle kazanan Aksa Elektrik;  Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerini kapsayan bölgede faaliyet gösteren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.'yi devraldı.


Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş Genel Koordinatör Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş'nin bir Kazancı Holding kuruluşu olduğunu söyledi.


Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Temelleri 1950'li yıllarda atılan Kazancı Holding, 50 yılı aşan yolculuğunda her zaman müşteri memnuniyeti ve güven ilkeleri temel alarak; jeneratör üretimi, doğalgaz dağıtım faaliyetleri ve enerji santralleri kurulum/işletimi ile enerji sektörünün lider firmalarından biri olmuştur. Enerji sektöründeki yatırımları yanı sıra 2000'li yıllarda tarım ve turizm alanlarında çeşitli yatırımlarda bulunan Kazancı Holding şu anda ülkemiz ekonomisine yaptığı yatırımlar, ödediği vergiler ve yarattığı istihdam ile önemli katkılar sağlamaktadır. Holding bünyesinde bulunan şirketler, kendi alanlarında göstermiş oldukları başarılar ile sektörlerinde öncü firmalar olarak tanınmaktadırlar. 30 Eylül 2010 tarihi itibariyle Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun illerini ve 1.070.000 aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş ‘nin kuruluşu Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş nin devir aldığı, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından devir alınmış ve hizmetlerde herhangi bir aksamaya meydan vermeden yürütülmeye başlanmıştır.

31 Aralık 2010 tarihi itibariyle ise Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690.000 aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş'‘nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş ‘ nin devir aldığı Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yürütülmeye başlanmıştır.

Bölgemizdeki enerjiyi kaliteli ve kesintisiz olarak tüketicilere ulaştırmak için teknolojiye ve insana yapacağımız yatırımlarla, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyerek, Elektrik Piyasası Kanununda ifade edildiği gibi elektriğin yeterli, kaliteli, sürekli, düşük maliyetli ve çevreyle uyumlu bir şekilde tüketicilerin kullanımına sunarak; faaliyetlerimizi 4628 sayılı Kanun, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun düzenlemeleri ve sözleşmelerin hükümlerine göre yürüteceğiz. 1.692.000'i aşkın nüfusa sahip bölgede 36.075 km2'lik alanda hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını son teknolojiye göre yaparak hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırarak, içinde yaşadığımız topluma ve çevreye karşı olan sorumluluğumuzun bilinci ile hizmet vererek, holding bünyesindeki diğer şirketlerimiz gibi dağıtım sektöründe de lider olarak bölgemize hizmetimizi sürdüreceğiz.”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
17.08.2026
01:17
Yeşilay Bingöl bağımlılıkla mücadele için sahada
Yeşilay Bingöl bağımlılıkla mücadele için sahada
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede farkındalığı artırmak ve ihtiyaç duyan vatandaşları doğru desteğe yönlendirmek amacıyla pazar yeri, cadde ve kahvehanelerde bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.
17.08.2026
01:16
Atıl alan modern dil merkezine dönüştürüldü
Atıl alan modern dil merkezine dönüştürüldü
Zazaca ve Kürtçenin de aralarında bulunduğu farklı dillerde uluslararası geçerliliğe sahip sınavların yapılabileceği 30 bilgisayarlı Dil Laboratuvarı ve Yabancı Dil e-Sınav Merkezi hizmete açıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın