Hedefimiz, müşteri memnuniyetini arttırmak
Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş Genel Koordinatör Fikret Akbaş, Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri olarak müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
15 OCAK 2011 CUMARTESİ 11:17 |
0 |
3848 |
0 |
|
AA |
aa |
|
Özelleştirme ihalesini 230 milyon 250 bin Dolar bedelle kazanan Aksa Elektrik; Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerini kapsayan bölgede faaliyet gösteren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.'yi devraldı.
Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş Genel Koordinatör Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş'nin bir Kazancı Holding kuruluşu olduğunu söyledi.
Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Temelleri 1950'li yıllarda atılan Kazancı Holding, 50 yılı aşan yolculuğunda her zaman müşteri memnuniyeti ve güven ilkeleri temel alarak; jeneratör üretimi, doğalgaz dağıtım faaliyetleri ve enerji santralleri kurulum/işletimi ile enerji sektörünün lider firmalarından biri olmuştur. Enerji sektöründeki yatırımları yanı sıra 2000'li yıllarda tarım ve turizm alanlarında çeşitli yatırımlarda bulunan Kazancı Holding şu anda ülkemiz ekonomisine yaptığı yatırımlar, ödediği vergiler ve yarattığı istihdam ile önemli katkılar sağlamaktadır. Holding bünyesinde bulunan şirketler, kendi alanlarında göstermiş oldukları başarılar ile sektörlerinde öncü firmalar olarak tanınmaktadırlar. 30 Eylül 2010 tarihi itibariyle Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun illerini ve 1.070.000 aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş ‘nin kuruluşu Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş nin devir aldığı, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından devir alınmış ve hizmetlerde herhangi bir aksamaya meydan vermeden yürütülmeye başlanmıştır.
31 Aralık 2010 tarihi itibariyle ise Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690.000 aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş'‘nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş ‘ nin devir aldığı Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yürütülmeye başlanmıştır.
Bölgemizdeki enerjiyi kaliteli ve kesintisiz olarak tüketicilere ulaştırmak için teknolojiye ve insana yapacağımız yatırımlarla, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyerek, Elektrik Piyasası Kanununda ifade edildiği gibi elektriğin yeterli, kaliteli, sürekli, düşük maliyetli ve çevreyle uyumlu bir şekilde tüketicilerin kullanımına sunarak; faaliyetlerimizi 4628 sayılı Kanun, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun düzenlemeleri ve sözleşmelerin hükümlerine göre yürüteceğiz. 1.692.000'i aşkın nüfusa sahip bölgede 36.075 km2'lik alanda hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını son teknolojiye göre yaparak hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırarak, içinde yaşadığımız topluma ve çevreye karşı olan sorumluluğumuzun bilinci ile hizmet vererek, holding bünyesindeki diğer şirketlerimiz gibi dağıtım sektöründe de lider olarak bölgemize hizmetimizi sürdüreceğiz.”
|
09.09.2026 23:59
 |
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek |
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor. |
|
09.09.2026 23:57
 |
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu |
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı. |
|
09.09.2026 23:56
 |
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin' |
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı. |
|
09.09.2026 23:55
 |
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel |
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. |
|
09.09.2026 23:53
 |
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27' |
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.' |
|
09.09.2026 14:13
 |
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız' |
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi. |
|
|