KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

HDP Sözcüleri: 'Her kuruşun hesabını soracağız'

HDP Grup Eş Sözcüleri Ferhat Yıldırım ve Hatice Kıtay: 'Yaşam spora aktardığınız her kuruşun hesabını HDP Grubu olarak soracağız, sormaya da devam edeceğiz. Çocuklarımıza ve gençlerimize ayrılan paranın size ve uzantılarınıza aktarılmasına asla izin vermeyiz. HDP Grubu olarak spor faaliyetlerinde hangi kulübümüz olursa olsun her daim yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.'

HDP Sözcüleri: `Her kuruşun hesabını soracağız`
23 OCAK 2022 PAZAR 16:58
22
2827
10
AA aa

HDP Grup eş sözcüleri Ferhat Yıldırım ve Hatice Kıtay, Bingöl Belediyesi'nin “Yaşamspor” ile ilgili yaptığı açıklamasına yanıt verdi.

Yaşam Spor'un yönetiminin kâğıt üzerinde kurulu olduğunu ancak faaliyetinin olmadığını iddia eden HDP'li Yıldırım ve Kıtay: “Gündeme getirdiğimiz Bingöl Belediyesi bünyesinde bulunan sözde yaşam spor hakkında iddialara cevap veren Belediye Meclis Grubunun 2019-2020 ve 2021 yıllarında 875 bin 500 TL aktarmıştır. 2020 yılında Covid-19 Dünyada ve Ülke genelinde kısıtlamalara ve sokağa çıkma yasaklarına kadar gidilmiştir. İlimizde spor faaliyetleri kurumların okulların ve esnafın kapalı olduğu bu dönemde sizler söz konusu 875 bin 500 TL'nin kim veya kimler tarafından pay edildiğini Bingöl Kamuoyunun bilgisine sunmanızı isteriz. 2021 11. Ayda Belediye Meclis görüşmelerinde yaşam spor hakkında sorduğumuz sorulara çelişkili cevaplarla karşı karşıya kalınca konuyu TBMM'ye taşıma gereği duyduk. Tüm Bingöl halkının internetten yaşam sporun sayfasına bakmasını isteriz, takdiri de halkımıza bırakıyoruz. Teknik Direktör başkası, futbolcusu yok hiçbir faaliyeti olmayan yönetimi kağıt üzerinde kurulmuş ama ismi olmayan bir yaşam spordan söz ediliyor.

Gündeme getirdiğimiz tarihlerde ASKF Federasyonuna 525 bin TL aktarılmıştır, bunu Federasyon Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'na sorduğumuzda bizleri ASKF'ye davet ederek çalışmaları hakkında detaylı bir şekilde okullara, spor kulüplerine, kültürel ve sosyal faaliyet gösteren bütün kulüplere ayakkabı, top, eşofman takımı, konaklama ve nakdi yardım vb. benzeri çalışmaların yapıldığını şeffaf bir şekilde tarafımıza aktardı. Aynı hassasiyeti Yaşam Spor'dan beklerdik. Belediyenin gerçeği yansıtmadığını söz konusu tarihlerde hiçbir şekilde spor faaliyetleri yapılmamıştır, Belediyenin yaptığı açıklamayı okurken aklımıza Barcelona ve Real Madrid'in alt yapısı geldi. Biliyoruz ki söylenilen aktivitelerin hiç biri gerçeği yansıtmıyor, söz edilen futbolcuların TFF tarafından düzenli olarak gerekli yardımı almaktadırlar. Yaşam spora aktardığınız her kuruşun hesabını HDP Grubu olarak soracağız, sormaya da devam edeceğiz. Çocuklarımıza ve gençlerimize ayrılan paranın size ve uzantılarınıza aktarılmasına asla izin vermeyiz. HDP Grubu olarak spor faaliyetlerinde hangi kulübümüz olursa olsun her daim yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88730)
25 Ocak 2022 Salı 16:28
Biraz daha sesiniz çıksın HDP susmanız için sizi oraya göndermedik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88712)
25 Ocak 2022 Salı 06:09
Önce dağdakilre hesap sorun samimi olduğunuzıu bilelim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88701)
24 Ocak 2022 Pazartesi 20:53
Akp nin bu kadar rahat at kosturmasinin sebebi müsebbibi siz hdpkk ve CHP nin melanetlerindendir efendim. Sizin gibi partiler varken akp daha coookkk iktidar olur. Akp ye bu tür fırsatları veren bizzat sizin siyasetinizdir bilmem anlatabildim mi? Millet sırf sizler gelmeyesiniz diye mecburen akp ye oy verme gereği duyuyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88700)
24 Ocak 2022 Pazartesi 20:50
Bence de hesap sorulsun ama sizden de sorulmalı. Siz olsaydınız o paraları gençlerimiz ölsün diye dağa gonderirdiniz. Biriniz çalıyor diğerinin öldürüyor. Allah bu zavallı millete acısın diyecem ama millet bunları hak etmese bunlar zaten başa gelmezdi...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88689)
24 Ocak 2022 Pazartesi 14:50
Kesinlikle hesap sorulması gerekiyor.Ama hesap soracak en son kişi sizlersiniz.Hadi yallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88672)
24 Ocak 2022 Pazartesi 10:07
Neyin hesabını soracaksınız.Sizin ülkeye verdiğiniz zarar ortada zaten. Bir uçağın kalkıp kandili bombalamsının maliyeti ne kadar biliyormusunuz. Bu boş davanın temsilcileri sizler değilmisiniz. Bu ülkeye ne faydanız var. Tek vizyonunuz kürtçe şarkı, yok havalimanında kürtçe anons islam düşmanlığı vb.. başka neye yararsınız. Sezen aksu ...... destek çıkacak kadar alçaldınız. Şimdide kalkmış her kuruşun hesabını soracaz diyorsunuz. Sizi ve size destek veren herkesi Allah ıslah etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88671)
24 Ocak 2022 Pazartesi 09:59
Yaşamspor kulübü'dür.,Yaşamspor fufbol takımı değil.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88670)
24 Ocak 2022 Pazartesi 08:49
Siz kim hesap sormak kim, zaten bu memleketin bu hale gelmesinin en büyük müssebbibi siz ve arkasına yaslandığınız terör örgütleridir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88668)
24 Ocak 2022 Pazartesi 00:02
Daha yenimi uyandınız bunu bilmeyenmi var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88665)
23 Ocak 2022 Pazar 20:00
Futboldan hep bahsediyorsunuz,Yaşam spor futbol kulübü değil,SPOR kulübüdür.Sporda sadece futbol değil bunu bilmenizi istedim.
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın