KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Haluk Levent Umut oldu

Ünlü sanatçı Haluk Levent, kemik kanseri olan Bingöllü Umut Söylemez'e tedavi süresi boyunca ev temin edilmesi için sosyal medyada bir paylaşım yaparak, yardım severlere çağrıda bulundu. Levent'in paylaşımı üzerine bir hayırsever küçük umut için ev ihtiyacını giderdiğini bildirdi. Ayrıca Mahsun Kırmızıgül de moral ziyaretinde bulunacak.

Haluk Levent  Umut oldu
24 ARALIK 2017 PAZAR 20:44
7
6712
5
AA aa

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, kurduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) ile bu kez kemik kanseri olan Umut Söylemez'e büyük ‘umut' oldu.

Edinilen bilgiye göre; kemik kanseri olan Umut Söylemez, ailesi tarafından tedavi için Ankara'ya götürüldü. Bir yıl sürecek tedavi için ailenin Ankara'da bir yıllığına ev tutması gerekiyordu. Umut Söylemez'i hastanede ziyaret eden Haluk Levent, sosyal medyada paylaştığı çağrı üzerine ailenin ev probleminin çözülmesini sağladı.

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Umut Söylemez... Bingöl'ün Solhan ilçesinden Ankara'ya gelmişler. Kemik kanseri. Demet evler tarafında 1 yıllık ev tutulması gerekiyor. AHBAP (Ahbap Ankara Gençlik Grubu) bir şekilde halledecek. Ama "Biz hallederiz" diyen varsa @Ahbap_Ankara ya yazsın ben de evlerine gitar muhabbetine geleyim” diye yazdı.

BİR SAAT İÇİNDE EV BULUNDU

Haluk Levent'in paylaşımının ardından Bingöllü aile için bir saat içerisinde ev bulundu. Evin bulunmasının ardından Haluk Levent, yaptığı ikinci paylaşımda şunları yazdı: “1 saat içinde ev bulundu. Ankara'dan ismini vermek istemeyen G. abimiz 1 yıllık eşyalı evi ayarladı. Evine gitar muhabbetine 10 Ocak'ta gideceğiz.”

MAHSUN KIRMIZIGÜL DE GİDECEK

Aileyi ziyaretinde Mahsun Kırmızıgül'ü arayan Haluk Levent, Bingöllü Umut Söylemez'i ziyarete geldiğini belirtti. Bunun üzerine Kırmızıgül, en kısa sürede Umut'a moral ziyaretinde bulunacağını bildirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21006)
26 Aralık 2017 Salı 15:31
Ahkam kesmek kolay , mesele icraat yapmakta ,bir arkadaşımız şöyle demiş bir çuval kömür bir çuval makarnayla doyuruyorlar. Mesele aç açıkta olan insanlara yardım etmek değil mi ? Acaba bir çuval kömür ve makarnayı küçümseyenler ne yaptı bu insanlara. Ramazan ayı gelince ensesi kalınları iftar sofralarında ağırlıyoruz , Allah rızası için değil desinler için, Belediyelerin kurdukları çadırlarda hepsini görmedim , gördüğümü söylüyorum bazı masalar özel ayrılıyor. Allah bizi ıslah etsin. İcraata gelince yokuz , gerisi neye yarar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20977)
25 Aralık 2017 Pazartesi 18:21
Adamlar gidip bangledeşe yardım kapanyası düzenli yor önce kendi yıtığını dik size yemin ediyorum o yardımların yarısı gitmiyor yakında beton imparatorluğu çökecek asıl yardım yapılması gereken insanlar bunlar Allah yardımcın olsun Haluk Levent'e teşekkür ediyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20964)
25 Aralık 2017 Pazartesi 10:05
Allah razı olsun hayırlı şifalar diliyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20955)
25 Aralık 2017 Pazartesi 02:28
Nerde bu vekiler nerde bu bingöl valisi nerde akp baskanlari .... olsun hemi Oy zamani gelince El öpüyordunuz simdi nerdesiniz Benim halkim insanim istanbulda yeri yok iken hayirsever memleket insani yardim ediyor sag olun var olun
Bizi ancak Bir cuval kömür Bir cuval makarna ile doyuruyorlar
Kimin umrunda ki yoksul ölmüs fakir ölmüs
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20943)
24 Aralık 2017 Pazar 22:34
Helal olsun sana Haluk Levent adamsın adam çok duygulandım Allah razı olsun
08.05.2024
18:06
Üniversite öğrencilerinden Gazze`ye destek
Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek
Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.
08.05.2024
18:05
Bingöl`de trafik standı açılıp halk bilgilendirildi
Bingöl'de trafik standı açılıp halk bilgilendirildi
Bingöl'de trafik etkinlikleri çerçevesinde jandarma ve polis ekipleri tarafından kurulan trafik stantlarında hem bilgilendirme yapıldı hem öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
08.05.2024
13:11
İlik nakli bekleyen Çınar Eymen için öğrenciler etkinlik düzenledi
İlik nakli bekleyen Çınar Eymen için öğrenciler etkinlik düzenledi
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan ve birkaç yıldır ilik nakli bekleyen Çınar Eymen Çakar için Solhan Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencileri etkinlik düzenledi.
08.05.2024
13:09
Bingöl`de görenleri şaşırtan devasa mantar
Bingöl'de görenleri şaşırtan devasa mantar
Bingöl'de mantar toplamaya giden vatandaşlar 2 kilogram ağırlığında mantar buldu.
08.05.2024
12:30
'Mahzen-40' operasyonu! 127 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen 'Mahzen-40' operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
08.05.2024
12:24
DİKKAT! Sağanak yağış geri geliyor
DİKKAT! Sağanak yağış geri geliyor
Türkiye, hafta sonu yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Batı bölgelerden başlayarak artan hava sıcaklıkları hafta sonu yeniden mevsim normalleri civarına düşecek. Bingöl'de hafta sonu plan yapacaklar bir daha düşünsün...!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın