KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

'Firma vatandaşlardan para istedi' iddiası

Bingöl, Muş ve Bitlis'in doğalgaz altyapı işini alan firmanın, vatandaşlardan haksız yere para istediği belirtildi.

`Firma vatandaşlardan para istedi` iddiası
19 EKİM 2021 SALI 15:05
8
3056
4
AA aa

İyi Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Kaleönü Mahallesinde oturan vatandaşların partilerini ziyaret ederek doğalgaz altyapısı konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiğini söyledi.

Vatandaşların ekonomik sıkıntılar nedeniyle zaten zor günler geçirdiğini belirten Kızılboğa, “vatandaşlar, mahallede bulunan Hz. Ömer Camiine çekilecek doğalgaz altyapısı için 13 bin TL istendiğini söylediler. Daha önce doğalgaz firması, altyapı çalışmalarını binalara kadar yaparak vatandaşlara teslim ediyordu. Şimdi ise ana yoldan binalara hat çekilmesi için vatandaşlardan eksta para istiyor. Zaten zor dönemden geçen vatandaşlar, bu bedelleri karşılayamıyor.” dedi.

Firmanın bu yanlış uygulamadan vazgeçmesi, ilgili kurumların da gerekli denetimleri yapması gerektiğini belirten Kızılboğa, “Vatandaşlar, firmaların insafına bırakılmamalıdır. Daha önce binalara kadar döşenen doğalgaz hattı için neden şimdi para isteniyor. Vatandaşların mağdur edilmemesi için bu uygulamadan biran önce vazgeçilmelidir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86272)
20 Ekim 2021 Çarşamba 08:50
Eğer böyle bir durum varsa çok vahim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86268)
20 Ekim 2021 Çarşamba 00:15
İddia değil gerçek! Eğer firmaların böyle bir ücret alma hakları yok ise kesinlikle araştırılmalıdır. Genç ilçesinde de aynı uygulama var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86267)
19 Ekim 2021 Salı 23:40
Önce bize gaz verip sonra da zamlarla bizden gaz çıkaran doğugazdan ne beklenililir ki
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86256)
19 Ekim 2021 Salı 16:41
Bu doğalgaz işiyle uğraşanlar kadar insafsız bir kesim yok. Adamların işten anladıkları yok işi Suriyeli kesime hep yaptırıyorlar. ondan sonra tahsilat işini de iyi yapıyorlar. aynı markadan Kombi fiyatlarını çevre illerle karşılaştırın arada ki farka siz şahit olun.
25.07.2026
00:25
Arıkan, Bingöl Projelerini Cevdet Yılmaz`a Anlattı
Arıkan, Bingöl Projelerini Cevdet Yılmaz'a Anlattı
Beraberindeki heyetle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret eden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentte yürütülen ve planlanan projelere ilişkin sunum yaptı. Görüşmede kentsel dönüşümden ulaşıma, sosyal yaşam alanlarından altyapı yatırımlarına kadar birçok proje ele alındı.
25.07.2026
00:20
Bingöl Üniversitesi Yayınevi yayın hayatına başladı
Bingöl Üniversitesi Yayınevi yayın hayatına başladı
Bingöl Üniversitesi, akademik yayıncılık alanında önemli bir adım atarak yayınevini hizmete açtı. Çevrim içi başvuru sistemiyle faaliyet gösterecek yayınevi, üniversitede üretilen bilimsel çalışmaların ulusal ve uluslararası düzeyde daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.
24.07.2026
23:09
Alban:
Alban: '242 yıllık sismik hafıza Bingöl için önemli uyarılar içeriyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, 1784 Erzincan depreminin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'ün deprem gerçeğine dikkat çekerek bilimsel veriler ışığında yapılaşma, zemin etütleri ve afet hazırlıklarının tavizsiz uygulanması gerektiğini söyledi.
24.07.2026
22:02
Bingöl`de 37 yıllık sağlık sorununa 10 saatlik umut operasyonu
Bingöl'de 37 yıllık sağlık sorununa 10 saatlik umut operasyonu
15 yaşında geçirdiği kırığın ardından 37 yıl boyunca yürüme güçlüğü çeken 52 yaşındaki hasta, Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen yaklaşık 10 saatlik ileri rekonstrüktif mikrocerrahi operasyonla yeniden umutlandı.
24.07.2026
13:26
Motorine Kallavi Zam Kapıda! Bingöl`de Litre Fiyatı 80 Lirayı Aşacak
Motorine Kallavi Zam Kapıda! Bingöl'de Litre Fiyatı 80 Lirayı Aşacak
Akaryakıt fiyatlarında yeni bir artış bekleniyor. Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 4,20 lira zam yapılacak. Zamla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatının 80 liranın üzerine çıkması bekleniyor.
24.07.2026
09:51
Bayraktar;
Bayraktar; 'Gazetecilik popülerlik değil, sorumluluk mesleğidir'
Bingöl Basın Konseyi Başkanı Hâkim Bayraktar, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerel basının ekonomik zorluklar ve dijital dönüşümün baskısı altında ayakta kalmaya çalıştığını belirterek, gazeteciliğin emek, doğrulama ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğunu söyledi. Bayraktar, sosyal medyada üretilen her içeriğin gazetecilik olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın