KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Şubat 2026 Cuma
°C

'Firma vatandaşlardan para istedi' iddiası

Bingöl, Muş ve Bitlis'in doğalgaz altyapı işini alan firmanın, vatandaşlardan haksız yere para istediği belirtildi.

`Firma vatandaşlardan para istedi` iddiası
19 EKİM 2021 SALI 15:05
8
2875
4
AA aa

İyi Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Kaleönü Mahallesinde oturan vatandaşların partilerini ziyaret ederek doğalgaz altyapısı konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiğini söyledi.

Vatandaşların ekonomik sıkıntılar nedeniyle zaten zor günler geçirdiğini belirten Kızılboğa, “vatandaşlar, mahallede bulunan Hz. Ömer Camiine çekilecek doğalgaz altyapısı için 13 bin TL istendiğini söylediler. Daha önce doğalgaz firması, altyapı çalışmalarını binalara kadar yaparak vatandaşlara teslim ediyordu. Şimdi ise ana yoldan binalara hat çekilmesi için vatandaşlardan eksta para istiyor. Zaten zor dönemden geçen vatandaşlar, bu bedelleri karşılayamıyor.” dedi.

Firmanın bu yanlış uygulamadan vazgeçmesi, ilgili kurumların da gerekli denetimleri yapması gerektiğini belirten Kızılboğa, “Vatandaşlar, firmaların insafına bırakılmamalıdır. Daha önce binalara kadar döşenen doğalgaz hattı için neden şimdi para isteniyor. Vatandaşların mağdur edilmemesi için bu uygulamadan biran önce vazgeçilmelidir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86272)
20 Ekim 2021 Çarşamba 08:50
Eğer böyle bir durum varsa çok vahim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86268)
20 Ekim 2021 Çarşamba 00:15
İddia değil gerçek! Eğer firmaların böyle bir ücret alma hakları yok ise kesinlikle araştırılmalıdır. Genç ilçesinde de aynı uygulama var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86267)
19 Ekim 2021 Salı 23:40
Önce bize gaz verip sonra da zamlarla bizden gaz çıkaran doğugazdan ne beklenililir ki
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86256)
19 Ekim 2021 Salı 16:41
Bu doğalgaz işiyle uğraşanlar kadar insafsız bir kesim yok. Adamların işten anladıkları yok işi Suriyeli kesime hep yaptırıyorlar. ondan sonra tahsilat işini de iyi yapıyorlar. aynı markadan Kombi fiyatlarını çevre illerle karşılaştırın arada ki farka siz şahit olun.
27.02.2026
03:36
Bingöl Şehir Stadyumu`nda İhale Takvimi Netleşti
Bingöl Şehir Stadyumu'nda İhale Takvimi Netleşti
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Şehir Stadyumu projesinde zemin etüdü ve proje ihalelerinin mart ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.
27.02.2026
03:35
Bingöl`ün Sağlık Kadrosuna 33 Yeni Hekim Atanacak
Bingöl'ün Sağlık Kadrosuna 33 Yeni Hekim Atanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 127. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık kuruluşlarına toplam 33 hekim atanacak.
27.02.2026
03:34
B.Ü.`de
B.Ü.'de 'Üretim Yılı' Kapsamında Doğal ve İnovatif Ürün Sunumu
Bingöl Üniversitesi'nde 2026 yılının 'Üretim Yılı' ilan edilmesi kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde geliştirilen doğal ve yenilikçi ürünler, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e tanıtıldı. Çelik, bu tür yenilikçi ve yüksek katma değerli projelerin üniversitenin Ar-Ge kapasitesini güçlendirdiğini dile getirdi.
27.02.2026
03:33
Üniversitelerde Öğrenci Affı Düzenlemesi Yolda
Üniversitelerde Öğrenci Affı Düzenlemesi Yolda
AK Parti Meclis Grubu'nun hazırladığı kanun teklifiyle, 1 Temmuz 2022'den sonra üniversite ile ilişiği kesilen öğrencilerin yeniden eğitime dönmesinin önü açılıyor. Kimleri kapsayacak? İşte detaylar…
27.02.2026
03:32
İmalat Sanayine 100 Milyar TL Destek Paketi
İmalat Sanayine 100 Milyar TL Destek Paketi
İmalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ ve büyük işletmelere yönelik 100 milyar TL büyüklüğündeki finansman ve istihdamı koruma programı başlatıldı. Program kapsamında başvurular 2 Mart 2026 itibarıyla çevrim içi alınacak.
27.02.2026
03:31
Bingöl`de 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
Bingöl'de 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Bingöl'de 5 ilçede tüm okullarda, il merkezinde ise taşımalı eğitimde 1 gün süreyle eğitime ara verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın