KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Esnafa indirim müjdesi

Prim borcunu yapılandıran Bağ-Kur'lular, 5 puanlık prim indiriminden yararlanma imkanına kavuşacak. Aylık 101 ile 761 lira arasında daha az ödeme yapacak.

Esnafa indirim müjdesi
28 TEMMUZ 2018 CUMARTESİ 11:05
0
1459
0
AA aa

Yapılandırma imkanı prim borcu olan Bağ- Kur'luların yüzünü güldürdü. Bağ-Kur'lular yapılandırmayla borçlarından daha düşük ödemeyle kurtulurken, primini düzenli ödeyenlere sağlanan 5 puanlık indirimden de yararlanabilecek.

AYLIK 101 LİRA AVANTAJ

Halen en düşük Bağ-Kur primi aylık 700,18 lira. Primi düzenli ödeyenler için ise bu tutar 598,70 lira olarak uygulanıyor. Borcunu yapılandıranlar, bu indirimden yararlanıp aylık 101,48 lira avantaj sağlayacak. Esnafın cebinden yıllık ise bin 217 lira 76 kuruş daha az prim ödemesi çıkacak. Halen ödemelerini tavandan yapanlar ise indirim kapsamındaysa aylık 5 bin 251 lira yerine 4 bin 490 lira veriyor. Borcunu yapılandıranlar, bu imkandan yararlanıp aylık 761, yıllık 9 bin 132 lira avantaj elde edecek.



EK SÜRE ÇAĞRISI

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, borçların yapılandırılması için başvuru süresinin 31 Temmuz'da sona ereceğini belirterek, "Yapılandırma ve ilk taksiti ödeme süreleri 1 ay uzatılsın" dedi..

 

Kaynak: Haber7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın