KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Erten, şaibe iddialarına yanıt verdi

Yol-İş Sendikası Elâzığ 2 Nolu Şube Başkanlığı Delege Seçiminde 312 üyenin 202'sinin oyunu aldığını ifade eden Vahdettin Erten, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Erten, şaibe iddialarına yanıt verdi
09 AĞUSTOS 2022 SALI 16:00
7
2465
1
AA aa

Bingöl İl Özel İdaresinde YOL-İŞ Sendikası Elâzığ 2 Nolu Şubesi üyeleri sandık başına gitti. Seçimin hemen ardından kamuoyuyla paylaşılan sonuçların gerçeği yansıtmadığını söyleyen aday isimlerden Yılmaz Bürlükkara, seçim sonuçlarının henüz kesinleşmediğini ve seçimin iptali için yasal süreci başlatacaklarını söyledi.

ERTEN'DEN YANIT

Bürlükkara'nın şaibe iddiasına cevaben açıklamada bulunan T.Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Vahdettin Erten, Bingöl İl Özel İdaresi'nde yapılan T.Yol-İş Sendikası Elâzığ 2 Nolu Şube Başkanlığı delege seçiminde Yol-İş üyelerinin kendisine tekrar destek ve yetki verdiğini söyledi.

317 üyenin olduğu Bingöl İl Özel İdaresi'nde 312 üyenin oy kullandığı 3 sandıkta kullanılan oyların 202'sini alarak 35 delegenin tamamını alarak güven tazelediğini belirten Erten, 103 adet oyun ise rakip listelerine çıktığı delege seçiminde ayrıca 3 adet işaretli oy pusulası, 2 adet çift pusulalı zarf ve 2 adet boş zarfın çıktığını belirtti.

Erten, kendisine tekrar güvenip oy veren tüm üye arkadaşlarına teşekkürleri bir borç bildiğini söyledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94580)
09 Ağustos 2022 Salı 19:59
adamsın büyük başkan
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın