KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

'Çocuk hakları gününü, kitaplar okuyarak kutluyoruz'

Bingöl İl Çocuk Hakları Komitesi 20 Kasım Çocuk Hakları günü nedeniyle yaptığı açıklamada: '20 Kasım Çocuk Hakları gününü, engelli çocukların yaşamlarına dair kitaplar okuyarak kutluyoruz.'

`Çocuk hakları gününü, kitaplar okuyarak kutluyoruz`
20 KASIM 2020 CUMA 17:04
0
2135
1
AA aa

Bingöl İl Çocuk Hakları Komitesi'nde yapılan açıklamada; “Bingöl İl Çocuk Hakları Komitesi üyesi çocuklar olarak 20 Kasım Çocuk Hakları gününü, engelli çocukların yaşamlarına dair kitaplar okuyarak kutluyoruz. Pandemi süreci dolayısıyla “Engelsiz Çocuk Buluşmaları Projesi”nde etkinlik yapamayan biz komite üyeleri haklarımıza sahip çıkmak, engelli çocukların yaşam deneyimleri konusunda farkındalık kazanmak ve engelli çocukların yaşamlarına dair dikkat çekmek için “Okuyoruz, Farkına Varıyoruz” diyerek okuma faaliyetlerimizi ilerletiyoruz. Her çocuğun yaşam hakkının, oyun hakkının, eğitime erişim hakkının olduğunu biliyoruz ancak bu haklara ulaşma konusunda en dezavantajlı durumda olan engelli çocukların farkına varılması gerektiğini düşünüyor, bu yılki 20 Kasım Çocuk Hakları Gününü engelli çocuklara ithaf ederek kutluyoruz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64670)
22 Kasım 2020 Pazar 16:18
Ne hakki hangi cocuk hakki..dünya evrensel belgesinde dogan her cocuk ana dili egitim hakkina sahiptir.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın