KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Cem köy solhanspor'da!

Voleybola Fenerbahçe'de başlayan ve geçen sezon Haliliye Belediye Volaybol takımında forma giyen deneyimli pasör Cem Köy, Solhanspor ile anlaşmaya vardı.

Cem köy solhanspor`da!
30 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE 19:11
1
4417
1
AA aa

Geçtiğimiz iki yıl play-off müsabakalarında mücadele eden Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, bu yıl da transferler ve yapılan oyuncu görüşmelerinde hedefini yüksek tuttuğunu gösteriyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Birinci Lig B Grubunda mücadele eden Solhanspor, 2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce 7 oyuncu ve Başantrenör ile anlaştığını duyuran Solhanspor, son olarak ikinci bir pasörle anlaştığını duyurdu.

Sezonun ilk transferi olan Libero Mustafa Aydın ile transferlerini açıklamaya başlayan temsilcimiz, sırasıyla; Pasör Çaprazı JoaoRicardoSilva De Freitas, Orta oyuncu Fatih Ulusoy, Pasör Görkem Yazgan, Smaçör Murat Aslan, Smaçör Edin Erden Murıc ve Orta oyuncu Yasin Akgül'ün ardından Pasör Cem Köy ile anlaştığını açıkladı.

Voleybola Fenerbahçe'de başlayan ve geçen sezon Haliliye Belediye Volaybol takımında forma giyen deneyimli pasör Cem Köy,Solhanspor'a transfer oldu.

Solhanspor, Pasör Cem Köy'ü Kulübün sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Solhanspor'unsosyal paylaşım sitesinde transfer ile ilgili paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz Fenerbahçe alt yapısında yetişen 1994 doğumlu, 1.90 boyundaki pasör Cem Köy ile anlaşmıştır. Kariyerinde; Fenerbahçe, Gümüşhane Torul, MSK Urfa, Haliliye Belediye formaları giyen yeni transferimize Solhansporailesi olarak Hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31010)
01 Eylül 2018 Cumartesi 06:32
basari dileklerimle,solhanimiza hos geldininiz.
06.05.2026
17:51
Bingöl`de süt üreticisine destek
Bingöl'de süt üreticisine destek
Bingöl'de DAP Kalkınma İdaresi desteğiyle yürütülen proje kapsamında 40 süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi, sürü yönetimi kursunu tamamlayan 62 kursiyere sertifika verildi.
06.05.2026
17:50
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrencilere haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek Murat Etüt Merkezi düzenlenen törende dualarla açıldı. Merkezde ders desteğinden deneme sınavlarına kadar geniş kapsamlı imkanlar sunulacak.
06.05.2026
17:49
Genç`e kütüphane ve etüt merkezi
Genç'e kütüphane ve etüt merkezi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın seçim vaatleri arasında yer alan etüt merkezi ve halk kütüphanesi projesi ihale aşamasına geldi. 400 kişi kapasiteli merkezin 2026-2027 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.
06.05.2026
17:48
Bingöl`de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs'ta evden çıktıktan sonra kaybolan emekli öğretmen Kutbattin Keskin'i bulmak için 3 ilden gelen ekiplerin de katılımıyla 229 personelle arama çalışması yürütülüyor.
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın