KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2026 Salı
°C

'Çare sokakta değil hukuki zeminde aranmalı'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, 'Çare sokakta değil, meşru zeminde aranmalıdır' dedi.

`Çare sokakta değil hukuki zeminde aranmalı`
24 KASIM 2021 ÇARŞAMBA 14:38
10
2203
4
AA aa

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, ekonomideki kötü gidişin devam ettiğini dile getirerek, “Dolar 13 lira seviyelerine çıktı. Euro 15 liraya yaklaştı. Altın uçuyor. Halkın alım gücü her geçen gün azalıyor. Bu kötü gidişe dur demenin tek yolu sandıktır. Kimse çözümü sokaklara çıkmakta aramasın” şeklinde konuştu.

Çarenin sokakta değil meşru zeminde aranması gerektiğinin altını çizen Başkan Kızılboğa, “Haklı talepleri dile getirmenin yolu sokaklara çıkarak provokasyona zemin hazırlamak değildir. Haklı talepleri dile getirmenin en doğru yeri meşru zemindir. Hukuk çerçevesinde yapılacak onca doğru iş varken, hukuksuz bir yola saplanmak, haklı olsanız bile bu vasattan istifade etmek isteyen istismarcılara yarar. Gece karanlığındaki her eylemin tıpkı kendisi gibi, sonucu da karanlıktır. Tek çarenin seçim olduğunu bir kez daha dile getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87255)
25 Kasım 2021 Perşembe 13:00
87250 aklın varsa kendine sakla bay kullanıcı bu ülkenin hayrı para karşılığı kadro satmakmı .fetönün emri emriyse onu güçlendirene sorun el öpene sorun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87250)
25 Kasım 2021 Perşembe 08:53
Hasan bey yol yakınken yürüdüğün yoldan ayrıl, o yol bu ülkenin hayrına değil.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87234)
24 Kasım 2021 Çarşamba 18:13
Feto nün emri bu yönde sokakları sizlere dar eden bir iktidar var her dafasinda Ali'nin akı ile çıkan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87227)
24 Kasım 2021 Çarşamba 14:55
Yerle bir olmusunuz haberiniz yok isiniz sadece bu miletin akliyla dalga gecmek
Memleket topyekün solaklara baska care kalmadi
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
05.05.2026
00:50
Bingöl`de korkutan yangın! 13 kişi dumandan etkilendi
Bingöl'de korkutan yangın! 13 kişi dumandan etkilendi
Bingöl'de bodrum katta çıkan yangın sonrasında dumanlar binayı sararken, 13 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 5 kişi olay yerinde tedavi edilirken 8 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
05.05.2026
00:44
Sağlık Bakanı Yardımcısı duyurdu: Sigara kimlikle satılacak
Sağlık Bakanı Yardımcısı duyurdu: Sigara kimlikle satılacak
Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayıp Birinci, Türkiye'de de Japonya gibi kimlikle sigara satılması yönünde çalışmalarının olduğunu açıkladı. Birinci, 'Japonlar artık sigarayı kimlikle veriyor insanlara. Bizim de planlarımızdan birisi bu' diye konuştu.
05.05.2026
00:43
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.
04.05.2026
12:39
Anşin:
Anşin: 'Enflasyon Düşmüyor, Maaşlar Eriyor'
Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerine ilişkin yaptığı açıklamada, memur ve emeklilerin alım gücünün hızla düştüğünü belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın