KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

'BSK'dan farklı görmüyorum yani'

AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar: 'Ben Karayolları bölge müdürümüzle bizzat görüştüm. Mevcut yolumuzu korumak adına kışın çukurlar oluşmasın, yol bozulmasın diye bir kat asfalt daha atılıp yolu en azından standardı biraz daha yükseltilmiş oldu biraz daha ömrü uzatıldı. Şuan da gidelim biz o yola, ben BSK'dan farklı görmüyorum yani. Sıcak asfalttan çok farkı yok. Son derece geniş, çok güzel bir yolumuz.'

`BSK`dan farklı görmüyorum yani`
28 EYLÜL 2021 SALI 16:47
23
3051
16
AA aa

AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, Tanıtım ve Medya Başkanı Cengiz Varan ile birlikte Gazetemiz İmtiyaz sahiplerinden Mahmud Arda'yı ziyaret etti.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Sağlar, teşkilat içinde istediği uyumu sağladıklarını söyledi.

Sağlar; “İlk geldiğimizde birtakım hedeflerimiz vardı şahsen. Önce kendi teşkilat içindeki yapılanma, arkadaşların birbiriyle kaynaşması, birbirini tanıması, sevmesi, birlikte çalışabilecek duruma gelmesi ve kardeşlik ruhu oluşması konusunda bir gayemiz vardı. Süreç içinde onu tamamladığımıza inanıyorum. Çünkü ben ekip ruhu olmadan bir şeyin başarılacağına inanmıyorum. Hamdolsun o seviyeye geldiğimizi düşünüyorum. AK Parti il teşkilatı olarak ekip ruhu oluşturabildik. Kısır siyaset girdabına girmiş, birbirini yiyen, tüketen, içerdeki sorunlarla enerjisini harcayan, dışardaki vatandaşın sorunlarına vakit ayıramayan bir teşkilat olmasını istemiyordum. Hamdolsun birlik, beraberlik, bütünlük içinde bunu başardık” dedi.

“BİREYSEL TALEPLER YORUYOR”

Gün içinde bireysel taleplerin kendilerini çok yorduğunu dile getiren Sağlar, vatandaşların taleplerinin kıymetli olduğunu söyledi.

Sağlar; “İlçe gezilerimiz, köylerimizdir, esnaflarımız, STK'larımız bunlarla sıcak temas kurduk. Sorunlarla ilgilenemediğimiz, kendilerini bizden biraz daha mahrum görenlere biraz daha vakit ayırdık zaman zaman. Tabi bizim günlük enerjimizi çok tüketen vatandaşların bireysel ihtiyacı ve talebi. Günde en az 50 yani minimum telefona cevap vermek zorunda kalıyorum. Bu insanı tüketiyor. Çok yoruyor ama sonuçta vatandaştan geliyorsa çok değerlidir, çok kıymetlidir. Cevap verilmesi gerekir. Mümkünse çözülmesi gereken bir şeydir. Bireysel olsun toplumsal olsun fark etmez ama zamanımızı bayağı bir alan uğraş oluyor. Onun dışında planlı bir şekilde ziyaretlerimiz oluyor. Hamdolsun geldiğimiz noktadan memnunuz benim bir şikayetim yok bu konuda” şeklinde konuştu.

TAPANTEPE TÜNELİ GÜNDEME ALINDI

Tapantepe tüneliyle ilgili bir çalışma yapıldığının altını çizen Sağlar; “Zaten Bingöl, Doğu-Batı Kuzey-Güney hattında kavşak noktasındadır. Son derece işleyen bir trafiği de var. Orada zaten çalışmalar var, planlamalar var. Bu sene ödenek yeterliliği olmadığı için beklediğimiz seviyede bir üretim gerçekleşmeyecek ama planlamalarımızda, hedeflerimizde o yolun düzgün bir şekilde sosyal hayata kazandırılması, vatandaşlarımızın hizmetine sunulması var. Çalışma var ve devam ediyor. Biz de üzerinde durmaya devam ediyor. Ulaştırma bakanı geldiğinde gündeme getirmiştik. Gündemizdedir, çalışıyor” dedi.

“SICAK ASFALTTAN ÇOK FARKI YOK”

Genç yolundaki “Mıcır” eleştirileriyle ilgili açıklama yapan Sağlar, yolun BSK'dan bir farkı olmadığını vurguladı.

Sağlar, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Ben Gençliyim. Her gün gidip geliyorum. Sıcak asfalt BSK dediğimiz asfalt çok pahalı bir üretim. Mevcut yolumuz o halde gayet iyiydi ve idare ediyordu. Ben Karayolları bölge müdürümüzle bizzat görüştüm. Mevcut yolumuzu korumak adına kışın çukurlar oluşmasın, yol bozulmasın diye bir kat asfalt daha atılıp yolu en azından standardı biraz daha yükseltilmiş oldu biraz daha ömrü uzatıldı. Şuan da gidelim biz o yola, ben BSK'dan farklı görmüyorum yani. Sıcak asfalttan çok farkı yok. Son derece geniş, çok güzel bir yolumuz. Şimdi sonuçta biz yolumuzdan memnunuz. Gidiyoruz, geliyoruz, beraber de gidelim. Fotoğraflarını çekelim. Eğer bir farkı varsa dediğinizi kabul edeceğim. Birçok yol ihale ediliyor ama yeterli bütçe ayrılamadığı için erteleniyor. Normaldir bu. Köprü'nün de dahil edildiği bir yoldur ama yeterli bütçe ayrılamadı. Bütçe ayrılsaydı bu da yapılırdı. Köprünün kazıkları çakılmış durumda, yukarıda da bir çalışma var. Biter inşallah. Ev inşaat halindeyken toz toprak olmaz mı? Yol yapımı esnasında burada mıcır var demek çok mantıklı gelmiyor bana. Sürekli bir sorun olsa kafama yatar ama yol yapım esnasında bir sıkıntı oluyor, o sıkıntı üzerinden bir eleştiri oluyor. Ben bunu çok adil bulmuyorum. Niye BSK değil de sathi kaplama bu söylenebilir. Ben karayolları müdürümüze sordum, şuan ki yollarımızın yüzde 65'i BSK değil ki, sathi kaplama. Eğer sathi kaplama sağlıklıysa, bozulmamış ise gayet güzel hizmet sunan bir yoldur. Şuan da gidelim yolumuza gayet güzel bir yolumuz. Harika bir yolumuz var.” (Haber: Metin Bürlükkara)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85862)
29 Eylül 2021 Çarşamba 14:13
Bir insan kendi memleketine nankörlük eder mi. Eder en bariz örneği. Diyorlar ki kışı sert olduğundan bu asfalt daha iyi diye. Bu memleketin kışı ne Muş ilinden fazla ne de Bitlis ilinden fazla. Gidin ordaki asfaltı görün. Yolcu uçağı aşağı iner
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85860)
29 Eylül 2021 Çarşamba 12:56
Maalesef hiç bir tutarlılıkları yok.seçim zamanı gelince vaatlerin ardı arkası gelmiyor, seçim bitince herşey unutuluyor,fakat bu sefer Bingöl halkı onlara öyle bir tokat atacaklar ki pusulaları şaşacak.Şu anda hangi kurum müdürü görevini layıkıyla yerine getiriyor.camiye gidiyorsun hoca yok Hacılar Camiinde bir haftadan beri tek hoca beş vakit namaz kıldırıyor, diğer camileri söylemeye gerek yok.Müftü bey sadece Cuma günü arz ı endam edip camiye geliyor,sorduğun zaman imam hatip sıkıntısı var diyor, oysa ki o kadar boş gezen kadrolu imam hatip var ki işe gitmiyor veya çalıştıramıyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85858)
29 Eylül 2021 Çarşamba 12:04
Botyan gibi bir köyün yolu sıcak asfalt
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85877)
30 Eylül 2021 Perşembe 14:56
@Misafir Kullanıcı Estağfirullah ne demek uyuşturucu desen en kralı orda. Küçüksemek haddimemi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85864)
29 Eylül 2021 Çarşamba 17:42
@Misafir Kullanıcı Botyan diye bir köy derken bu küçümseme neden?? Sene 2021 bir asfaltı çok mu görüyorsun?? İsviçrede iki haneli mezralarda bile Demir yolu ulaşımı var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85855)
29 Eylül 2021 Çarşamba 11:06
Yol tepkileri Ankara'ya ulaşmalı ki, Başkan bey açıklama yapma gereğini duydu gibi görülüyor. Maalesef çözüme yönelik bir gayretiniz görünmüyor, klasik siyasi cevaplar; Tabantepe tüneli gündemde ve takip ediliyor diyorsunuz, 2011 yılından beri Türkiye'nin hangi yolu takipte acaba? O yolda vuku bulan her kaza ve vefattan sizin de mesul olduğunuzu bilmelisiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85851)
29 Eylül 2021 Çarşamba 02:12
Halka vaat edecek bir şeyleri kalmayan medya üzerinde reklam yapma başlar, sayın başkan da demek ki öyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85850)
29 Eylül 2021 Çarşamba 02:08
Başkan Walla boşa çeneni yoruyorsun. Sende bende biliyoruz ki bizim partinin artık bu millete vereceği verebileceği hiç bir şey kalmamış.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85846)
29 Eylül 2021 Çarşamba 00:35
Başkan gencin girişindeki kazıklar kısmını bitirsinler bu gidişle tapantepe tüneli hayal zaten.O yolun hakkı zaten gencin çıkışında tünele girip kocaköyün altından çıkması gerekir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85845)
29 Eylül 2021 Çarşamba 00:32
Aşk dediğin Bingöl Diyarbakır yolu gibi olmalı,başlamalı ama hiç bitmemeli.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85840)
28 Eylül 2021 Salı 22:21
İnsanların aklıyla dalga geçme diye buna derim bsk dan farkı yokmuş kaç tane aracın cami patladı o yolda sağlar efendi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85839)
28 Eylül 2021 Salı 21:50
İnsanların aklıyla dalga geçiyorsun galiba Allah tan kork o kadar insanların camı kırıldı vatandaşın cebinden gitti karşılığında kim ödemelerini yaptı yazık germekten yazık bsk yapılması için millet beklerken dalga geçer gibi böyle iyi diyorsun.. Her gün gence giidp geliyormuş gence zamanında ne yaptın ki şimdi bingöle yapabilesin.. Telefonlara cvp vermek yoruyormuş yapamıyorsan bırak her söz verdiğiniz telefon yalan dolan oluyor.. Milletin hakkını diğer dünyada nasıl vereceksiniz onu düşünün onu..
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın