KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Aralık 2025 Cuma
°C

Böyle ihmal görülmedi!

Solhan ilçesinde bir okulpansiyonunun tavanında alçıpanın düşmesi sonucu 3 öğrenci yaralandı. Öğrenci velileri ise daha öncede benzer bir durumun yaşandığını ve ihmal edildiğini iddia etti.

Böyle ihmal görülmedi!
24 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 19:09
1
5217
7
AA aa

Olay, Solhan ilçesinde bulunan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Öğrencilerin etüt salonunda ders çalıştığı sırada tavanın alçıpanı koparak düştü. Olayda 3 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrenciler, ambulanslarla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından öğrenciler, Bingöl Devlet Hastanesine sevk edilirken durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Öğrencilerden Bahattin Genç, “Etüt salonunda ders çalışırken tavan üzerimize çöktü. Biz üç arkadaştık. Gereken önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi.

Velilerden Murat Genç de, benzer durumların daha önce de yaşandığını, önlemler alınmadığı durumda çocuğunu okula gönderemeyeceğini söyledi.

Velilerinden Yunus Şener ise, “Öğrenciler etüt yaparken başlarına alçı düşüyor. Hemen bize haber verildi geldik hocalarımız bize durumu izah ettiler. Görüntüleri gördüğümde açıkçası öğrencimin hayatından kuşkulanmaya başladım. Bugün ucuz atlattık ama acaba yarın tekrar olabilir mi. Daha önce de böyle bir durum yaşanmış ilk değilmiş. Herhalde müteahhitler başlarından savurmuşlar. Bu konu hakkında bir an önce gerekenin yapılmasını istiyoruz. Zaten gerekli tutanakları tutmuşlar. Artık öğrencilerimizin hayatından kuşkulanmak istemiyoruz. Bugün bizimkine bir şey olmadı yarın bir başkasına bir şey olmayacak değil. Biran önce gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32212)
26 Ekim 2018 Cuma 08:15
Bu işin içinden çıkacak tek suçlu Okul müdürü olacak. Saldırılar, savunmalar, soruşturmalar, görevden almalar, ömür boyu idarecilikten hatta devlet memurluğundan men cezaları vb.
Milli Eğitimin dışında bir kurum olsa müdürün amiri konumunda olanlar hemen müdürüne sahip çıkıp bu alçı tavanının düşmesiyle müdürün ne bağlantısı olabilir ki diye savunma yaparlardı. Ancak MEB camiasında ne yazık ki personelini düşünmek değil yok etmek revaçtadır. Yıllardır Bingöl_Solhan arası yol onlarca defa el değiştirilerek yapılıyor. Sanırım bitmesi için 2070 hedefini koymuşlar. O kazaların vebali kim şoför!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32209)
26 Ekim 2018 Cuma 07:51
Okul teslim alınırken şuan okulda görev yapan müdür ve diğer çalışanların çoğu daha bu okulda görev yapmıyordu bilip bilmeden yorum yapmayın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32200)
25 Ekim 2018 Perşembe 14:38
bingöl özel muz cumhuriyetidir böyle hadiselerin yaşanması normal
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32199)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:24
OKUL MÜDÜRÜ TESLİM ALMAMIŞ İŞİ MÜTEAHİTLERE İHALE DEN TOKİ TESLİM ALMIŞ OKUL İDARESİNİ ISRARLARINA RAĞMEN TOKİ BU İŞİTESLİM ALMIŞ İŞTE ANLI ŞANLI TOKİ IN HALİ BU OKULUN HER TARAFI MAALESEF DÖKÜLÜYOR BU KAZA NE İLKDİR NEDE SON OLUR ORDA KALANLARA ALLAH YARDIMCI OLSUN BAKANLIK MAALESEF UYUYOR VE BAKANLIĞA İL MİEM E DEFALARCA DURUM İLETİLMİŞ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32197)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:10
Ihaleleri işten anlamayan yandaşlarınıza verirseniz böyle sahte işleri hep göreceğiz Allah hakkımızı alsın..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32196)
25 Ekim 2018 Perşembe 11:16
konuyla ilgili işi teslim alan okul müdürü şube müdürü derhal soruşturma açılmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32198)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:22
@Misafir Kullanıcı OKUL MÜDÜRÜ İŞİ TESLİM ALMADI TESLİMATI TOKİ YAPMIŞTIR İŞİN İHALESİNİDE TOKİ ANKARADA YAPMIŞTI MAALESEF OKUL ŞUAN ÇÖKMEK ÜZEREDEDİR HERGÜN BİR TARAFIN TAVANI VE DUVARI ÇÖKÜYOR İŞTE TOKİ NİN ESERİ
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
19.12.2025
02:42
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
2024'te 137 can kaybına yol açan kırmızı ışık ihlalleri için yeni dönem başlıyor. İçişleri Bakanlığı, kırmızı ışık ihlallerine karşı en ağır yaptırımı devreye alıyor; tekrar eden ihlallerde ehliyete el konulacak.
19.12.2025
02:41
Kısa Film Festivali Sona Erdi
Kısa Film Festivali Sona Erdi
7. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali kapanış töreniyle sona erdi. 135 ülkeden 1.787 kısa film başvurusunun yapıldığı festival, üç gün boyunca film gösterimleri, özel seçkiler ve söyleşilerle Bingöl'ü sinemanın buluşma noktası haline getirdi.
19.12.2025
02:40
Vali Usta:
Vali Usta: 'Yeni hastanemiz en kısa sürede hizmete sunulacak'
Kısa sürede açılacağını belirttiği Yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nin mühendislik altyapısına da dikkat çeken Vali Usta; 'Tamamlandığında yerli ve milli mühendislerimizin eseri olarak Türkiye'nin en güvenli binalarından biri olacak' dedi.
19.12.2025
02:39
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Bingöl ve Mersin'de yabancıların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran şebeke çökertildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın