KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Böyle ihmal görülmedi!

Solhan ilçesinde bir okulpansiyonunun tavanında alçıpanın düşmesi sonucu 3 öğrenci yaralandı. Öğrenci velileri ise daha öncede benzer bir durumun yaşandığını ve ihmal edildiğini iddia etti.

Böyle ihmal görülmedi!
24 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 19:09
1
5292
7
AA aa

Olay, Solhan ilçesinde bulunan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Öğrencilerin etüt salonunda ders çalıştığı sırada tavanın alçıpanı koparak düştü. Olayda 3 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrenciler, ambulanslarla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından öğrenciler, Bingöl Devlet Hastanesine sevk edilirken durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Öğrencilerden Bahattin Genç, “Etüt salonunda ders çalışırken tavan üzerimize çöktü. Biz üç arkadaştık. Gereken önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi.

Velilerden Murat Genç de, benzer durumların daha önce de yaşandığını, önlemler alınmadığı durumda çocuğunu okula gönderemeyeceğini söyledi.

Velilerinden Yunus Şener ise, “Öğrenciler etüt yaparken başlarına alçı düşüyor. Hemen bize haber verildi geldik hocalarımız bize durumu izah ettiler. Görüntüleri gördüğümde açıkçası öğrencimin hayatından kuşkulanmaya başladım. Bugün ucuz atlattık ama acaba yarın tekrar olabilir mi. Daha önce de böyle bir durum yaşanmış ilk değilmiş. Herhalde müteahhitler başlarından savurmuşlar. Bu konu hakkında bir an önce gerekenin yapılmasını istiyoruz. Zaten gerekli tutanakları tutmuşlar. Artık öğrencilerimizin hayatından kuşkulanmak istemiyoruz. Bugün bizimkine bir şey olmadı yarın bir başkasına bir şey olmayacak değil. Biran önce gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32212)
26 Ekim 2018 Cuma 08:15
Bu işin içinden çıkacak tek suçlu Okul müdürü olacak. Saldırılar, savunmalar, soruşturmalar, görevden almalar, ömür boyu idarecilikten hatta devlet memurluğundan men cezaları vb.
Milli Eğitimin dışında bir kurum olsa müdürün amiri konumunda olanlar hemen müdürüne sahip çıkıp bu alçı tavanının düşmesiyle müdürün ne bağlantısı olabilir ki diye savunma yaparlardı. Ancak MEB camiasında ne yazık ki personelini düşünmek değil yok etmek revaçtadır. Yıllardır Bingöl_Solhan arası yol onlarca defa el değiştirilerek yapılıyor. Sanırım bitmesi için 2070 hedefini koymuşlar. O kazaların vebali kim şoför!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32209)
26 Ekim 2018 Cuma 07:51
Okul teslim alınırken şuan okulda görev yapan müdür ve diğer çalışanların çoğu daha bu okulda görev yapmıyordu bilip bilmeden yorum yapmayın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32200)
25 Ekim 2018 Perşembe 14:38
bingöl özel muz cumhuriyetidir böyle hadiselerin yaşanması normal
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32199)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:24
OKUL MÜDÜRÜ TESLİM ALMAMIŞ İŞİ MÜTEAHİTLERE İHALE DEN TOKİ TESLİM ALMIŞ OKUL İDARESİNİ ISRARLARINA RAĞMEN TOKİ BU İŞİTESLİM ALMIŞ İŞTE ANLI ŞANLI TOKİ IN HALİ BU OKULUN HER TARAFI MAALESEF DÖKÜLÜYOR BU KAZA NE İLKDİR NEDE SON OLUR ORDA KALANLARA ALLAH YARDIMCI OLSUN BAKANLIK MAALESEF UYUYOR VE BAKANLIĞA İL MİEM E DEFALARCA DURUM İLETİLMİŞ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32197)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:10
Ihaleleri işten anlamayan yandaşlarınıza verirseniz böyle sahte işleri hep göreceğiz Allah hakkımızı alsın..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32196)
25 Ekim 2018 Perşembe 11:16
konuyla ilgili işi teslim alan okul müdürü şube müdürü derhal soruşturma açılmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32198)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:22
@Misafir Kullanıcı OKUL MÜDÜRÜ İŞİ TESLİM ALMADI TESLİMATI TOKİ YAPMIŞTIR İŞİN İHALESİNİDE TOKİ ANKARADA YAPMIŞTI MAALESEF OKUL ŞUAN ÇÖKMEK ÜZEREDEDİR HERGÜN BİR TARAFIN TAVANI VE DUVARI ÇÖKÜYOR İŞTE TOKİ NİN ESERİ
13.02.2026
19:21
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Lider 12 Bingölspor'un şampiyonluk yolundaki kritik karşılaşması öncesi PFDK'nın verdiği 'seyircisiz maç' cezasına karşılık kent genelinde dayanışma çağrıları yapıldı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan, maç saatinde stat önüne dev ekran kuracaklarını açıklarken, Bingöl halkı, tribünde olamasa da takımının yanında olacak.
13.02.2026
18:02
Vali Çelik Kiğı`da muhtarlarla bir araya geldi
Vali Çelik Kiğı'da muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Cahit Çelik Kiğı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
13.02.2026
13:42
Hesarek`te gerçeğini aratmayan tatbikat
Hesarek'te gerçeğini aratmayan tatbikat
Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'nde yapılan çığ ve telesiyejde mahsur kalma tatbikatı, gerçeği aratmadı. Tatbikatı yöneten Vali Yardımcısı Şahin; 'Arkadaşlarımızın disiplin içerisinde hareket ettiği, verilen talimatlara titizlikle uyduğunu gözlemledik.'
12.02.2026
17:01
Suça Sürüklenen Çocuklara
Suça Sürüklenen Çocuklara 'Diversiyon' Modeli!
Adalet Bakanlığı, suça sürüklenen çocukların cezaevine girmeden topluma kazandırılmasını hedefleyen 'Diversiyon' modeli üzerinde çalışıyor. 16 ülkede uygulanan sistem, yargılama yerine eğitim ve denetimi esas alıyor. Ancak modelin Türkiye'de ne kadar başarılı olacağı tartışma konusu.
12.02.2026
16:45
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Büyük Başarı
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Büyük Başarı
57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finali'nde Bingöl rüzgârı esti. 20 projeyle yarışmaya katılan Bingöllü öğrenciler, farklı alanlarda birincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
12.02.2026
16:09
Genç`te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Genç'te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, kalp ve böbrek rahatsızlıklarıyla mücadele eden Yağmur Ok'un talebi üzerine, günlük yaşamını kolaylaştıracak özel bir koltuk desteği sağladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın