KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ağustos 2026 Cuma
°C

Böyle ihmal görülmedi!

Solhan ilçesinde bir okulpansiyonunun tavanında alçıpanın düşmesi sonucu 3 öğrenci yaralandı. Öğrenci velileri ise daha öncede benzer bir durumun yaşandığını ve ihmal edildiğini iddia etti.

Böyle ihmal görülmedi!
24 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 19:09
1
5508
7
AA aa

Olay, Solhan ilçesinde bulunan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Öğrencilerin etüt salonunda ders çalıştığı sırada tavanın alçıpanı koparak düştü. Olayda 3 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrenciler, ambulanslarla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından öğrenciler, Bingöl Devlet Hastanesine sevk edilirken durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Öğrencilerden Bahattin Genç, “Etüt salonunda ders çalışırken tavan üzerimize çöktü. Biz üç arkadaştık. Gereken önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi.

Velilerden Murat Genç de, benzer durumların daha önce de yaşandığını, önlemler alınmadığı durumda çocuğunu okula gönderemeyeceğini söyledi.

Velilerinden Yunus Şener ise, “Öğrenciler etüt yaparken başlarına alçı düşüyor. Hemen bize haber verildi geldik hocalarımız bize durumu izah ettiler. Görüntüleri gördüğümde açıkçası öğrencimin hayatından kuşkulanmaya başladım. Bugün ucuz atlattık ama acaba yarın tekrar olabilir mi. Daha önce de böyle bir durum yaşanmış ilk değilmiş. Herhalde müteahhitler başlarından savurmuşlar. Bu konu hakkında bir an önce gerekenin yapılmasını istiyoruz. Zaten gerekli tutanakları tutmuşlar. Artık öğrencilerimizin hayatından kuşkulanmak istemiyoruz. Bugün bizimkine bir şey olmadı yarın bir başkasına bir şey olmayacak değil. Biran önce gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32212)
26 Ekim 2018 Cuma 08:15
Bu işin içinden çıkacak tek suçlu Okul müdürü olacak. Saldırılar, savunmalar, soruşturmalar, görevden almalar, ömür boyu idarecilikten hatta devlet memurluğundan men cezaları vb.
Milli Eğitimin dışında bir kurum olsa müdürün amiri konumunda olanlar hemen müdürüne sahip çıkıp bu alçı tavanının düşmesiyle müdürün ne bağlantısı olabilir ki diye savunma yaparlardı. Ancak MEB camiasında ne yazık ki personelini düşünmek değil yok etmek revaçtadır. Yıllardır Bingöl_Solhan arası yol onlarca defa el değiştirilerek yapılıyor. Sanırım bitmesi için 2070 hedefini koymuşlar. O kazaların vebali kim şoför!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32209)
26 Ekim 2018 Cuma 07:51
Okul teslim alınırken şuan okulda görev yapan müdür ve diğer çalışanların çoğu daha bu okulda görev yapmıyordu bilip bilmeden yorum yapmayın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32200)
25 Ekim 2018 Perşembe 14:38
bingöl özel muz cumhuriyetidir böyle hadiselerin yaşanması normal
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32199)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:24
OKUL MÜDÜRÜ TESLİM ALMAMIŞ İŞİ MÜTEAHİTLERE İHALE DEN TOKİ TESLİM ALMIŞ OKUL İDARESİNİ ISRARLARINA RAĞMEN TOKİ BU İŞİTESLİM ALMIŞ İŞTE ANLI ŞANLI TOKİ IN HALİ BU OKULUN HER TARAFI MAALESEF DÖKÜLÜYOR BU KAZA NE İLKDİR NEDE SON OLUR ORDA KALANLARA ALLAH YARDIMCI OLSUN BAKANLIK MAALESEF UYUYOR VE BAKANLIĞA İL MİEM E DEFALARCA DURUM İLETİLMİŞ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32197)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:10
Ihaleleri işten anlamayan yandaşlarınıza verirseniz böyle sahte işleri hep göreceğiz Allah hakkımızı alsın..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32196)
25 Ekim 2018 Perşembe 11:16
konuyla ilgili işi teslim alan okul müdürü şube müdürü derhal soruşturma açılmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32198)
25 Ekim 2018 Perşembe 12:22
@Misafir Kullanıcı OKUL MÜDÜRÜ İŞİ TESLİM ALMADI TESLİMATI TOKİ YAPMIŞTIR İŞİN İHALESİNİDE TOKİ ANKARADA YAPMIŞTI MAALESEF OKUL ŞUAN ÇÖKMEK ÜZEREDEDİR HERGÜN BİR TARAFIN TAVANI VE DUVARI ÇÖKÜYOR İŞTE TOKİ NİN ESERİ
07.08.2026
17:49
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Geleneksel Bal Hasadı Şenliği'nde, Avrupa Birliği ve Türkiye coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın hasadı gerçekleştirildi. Programa YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
07.08.2026
17:17
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yatırım programı kapsamında kent genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni imar alanlarında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları güçlendirilirken, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemeleri de eş zamanlı yürütülüyor.
06.08.2026
18:03
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Genç ilçesinde yapımı süren 16 Derslikli İnönü Ortaokulu inşaatından gönderilen fotoğraflarda, bazı betonarme taşıyıcı elemanlarda boşluklar ve açığa çıkan donatı demirleri görülüyor. Görüntüler, yapı kalitesine ilişkin soru işaretleri oluştururken, yetkili kurumların teknik inceleme yapması çağrısı yapıldı.
06.08.2026
17:39
Bingöl`de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de kaybolma riski taşıyan Alzheimer hastalarına yönelik başlatılan proje kapsamında ilk etapta 65 kişiye akıllı takip cihazı teslim edildi. Mobil uygulamayla anlık konum takibi yapılabilecek cihazların, olası kayıp vakalarında hastalara daha kısa sürede ulaşılmasını sağlaması hedefleniyor.
06.08.2026
17:28
Bingöl`de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl-Muş karayolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
06.08.2026
17:04
Arıkan:
Arıkan: 'Konforlu Ulaşım, Güçlü Altyapı İçin Çalışıyoruz'
Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarını sahada inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Vatandaş yapılan çalışmayı değil, o çalışmanın hayatına kattığı konforu hatırlar' diyerek, ulaşım yatırımlarında kalıcı ve güvenli çözümleri öncelediklerini söyledi. Arıkan, bu sezon yaklaşık 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirileceğini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın