KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2026 Cuma
°C

Bingölspor'dan imza şov

Sezonun ilk yarısını 19 puanla 13. sırada tamamlayan B. Bingölspor, ikinci yarıya daha iddialı bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, 9 oyuncuyla yollarını ayırdı, 12 oyuncuyla sözleşme imzalayarak ikinciyi yarıya girerken iyi bir başlangıç yaptı.

Bingölspor`dan imza şov
14 OCAK 2011 CUMA 09:16
0
3206
0
AA aa

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 3. lig 1. Grup'ta mücadele eden B. Bingölspor, Antalya'nın Kemer ilçesindeki kamp çalışmaları devam ediyor. 2010-2011 sezonunda 1.devreyi 13.sırada tamamlayan Belediye Bingölspor 2.devreye iddialı hazırlanıyor. Yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre 9 futbolcuyla yolları ayırdıktan sonra 2.devre hazırlıklarına 12 sporcuyla yeni sözleşme imzaladı.

Takımın her geçen gün daha iyi bir seviyeye geldiğini belirten Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Nihat Balan, takıma yeni katılan oyuncularla beraber takımın daha da güçlendiğini ifade ederek, bununla beraber taraftarlara iyi bir futbol izleteceklerini, ilk yarıda yaşanan sıkıntılardan uzak, ligi iyi bir seviyede bitirmek istediklerini söyledi.

Kulübün mali sorunlarını büyük ölçüde çözdüklerini söyleyen Belediye Bingölspor Kulübü Başkanı Şerafettin Varolgüneş, ikinci yarının bambaşka geçeceğini belirterek, “Hedefimiz gelecek yılların takımın kurmak biz yönetim kurulu olarak gecemizi gündüzümüze katarak geçmiş yıllardan biriken sorunları borçları çözerek teknik heyetimize ve camiamıza iyi sorunsuz bir ekip sunmayı taahhüt etmiştik. Yönetim kurulu arkadaşlarım adına bu sözümüzü yerine getirmenin hazzını yaşıyoruz. Bundan sonra takımımızdan beklentimiz sportif başarıdır. Bunu da bizden esirgemeyeceklerine inanıyorum. İnşallah bizleri mahcup etmezler. Ben güveniyorum bambaşka bir 2.bir devre bizleri bekliyor” dedi.

İlk devre maddi sıkıntılar nedeni ile istenilen kalitede bir takım oluşturamadıklarını belirten Belediye Bingölspor Sportif Direktörü Metin Karaaslan, amaçlarının gelecek yılın takımını oluşturmak olduğunu söyledi. Karaarslan, “İkinci devreye başlarken başkanımız ve yönetim kurulumuzun sağladığı maddi kaynaklar neticesinde federasyona ve piyasaya olan borçlarımız ödenmiş bulunmakta. 2 devreye başlarken hocamızın belirlediği transfer listesi 2 adet fire dışında tamamıyla gerçekleşmiş durumda B.Bingölspor her zaman iddialı bir takımdır. 2.devreye başlarken teknik heyetin istemleri doğrultusunda oluşan bu kadro bizlere umut vaat etmektedir. Bizlerin amacı aslında gelecek yılın takımını oluşturmaktır.

 Bu nedenle yaptığımız 12 transferin 10'u 2 sezonluktur. Bu da gelecek yıl daha başarılı bir grafik çizeceğimizi gösterecektir. Ancak bu yıl Play-Off oynayacak sıralama ile ilgili aramızda çok büyük bir puan farkının olmadığını göstermektedir. İnşallah bu yıl olmasa bile geleceğe daha emin ve umutlu olduğumuzu söylemek isterim. Yapılan transferler Ünyespor'dan Celal, İbrahim, Gökhan. Bursa Nilüferspor'dan M.Ali ve Mehmet. Keçiörengücü'nden Şifo Mehmet, Ali. Yeni Malatyaspor'dan Volkan, Arsinspor'dan H.İbrahim, Gaziantepspor'dan kaleci Cuma, Üsküdar Anadolu'dan kaleci Mehmet ve Serkan. Ayrıca Bursa Nilüferspor'da sezon başında kondisyoner olarak görev yapan Ramazan Çelik'in ekibimize katılımını sağladık” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.09.2026
23:38
Bingöl Yem-Süt`te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi`ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt'te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi'ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait Merkez Saray Mahallesi'ndeki iki taşınmazın satış ve devir süreci tamamlandı. Bingöl Valiliği, ihale sürecine ilişkin açılan davanın mahkeme tarafından reddedildiğini, satış bedelinin tahsil edildiğini ve Bingöl İl Özel İdaresi'ne düşen payın ilgili hesaplara aktarıldığını açıkladı.
03.09.2026
23:37
Bingöl`de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kontrolden çıkarak dereye uçan araçta bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
03.09.2026
23:35
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
TÜİK'in 'herkes memleketine dönseydi' simülasyonunda Bingöl'ün nasıl bir nüfusa ulaşacağı hesaplandı. Bingöllüler memleketine dönseydi kentte nasıl bir nüfus tablosu ortaya çıkardı? İşte yanıtı ve Bingöl'ün Türkiye'deki sıralaması…
03.09.2026
23:34
Okullar için alışverişte ‘Bingöl` önerisi
Okullar için alışverişte 'Bingöl' önerisi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mesut Kurtaran ve beraberindeki oda başkanları, İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Görüşmede, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulların ihtiyaçlarına yönelik mal ve hizmet alımlarında, mevzuat çerçevesinde yerel esnaf ve işletmelerin daha fazla değerlendirilmesi gündeme geldi.
03.09.2026
23:32
Beş şehir, tek turizm rotası
Beş şehir, tek turizm rotası
Bingöl, Elâzığ, Adıyaman, Tunceli ve Malatya'nın turizm potansiyeli ortak bir vizyonla ele alındı. Bakan Ersoy, beş ilin birbirini tamamlayan bir turizm coğrafyası olarak değerlendirilerek ulusal ve uluslararası görünürlüğünün artırılacağını söyledi. Bingöl'ün sahip olduğu değerlere de dikkat çeken Bakan Ersoy, bölgedeki potansiyelin doğru şekilde ürünleştirilmesi ve tanıtılması gerektiğine dikkat çekti.
03.09.2026
02:07
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın