KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
11 °C Çoğunlukla açık

Bingöllüler vali'nin gitmesini istemiyorlar

Bingöl STK'ları ve Bingöl halkı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan valiler kararnamesiyle Afyon Valiliğine atanana Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun Bingöl'den gitmesini istemiyor. Balkanlıoğlu'nun Bingöl'ü ve Bingöllüyü çok iyi anlayan biri olduğunu belirten STK temsilcileri ve Bingöllüler üzgün.

Bingöllüler vali`nin gitmesini istemiyorlar
18 ARALIK 2010 CUMARTESİ 00:02
0
2886
5
AA aa

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıolu'nun Afyon Valiliğine atanması Bingöl'de üzüntü ile karşılandı. Valililerinin gitmesini istemeyen Bingöllüler, her zaman bir Bingöllü gibi davranan ve en az bir Bingöllü kadar Bingöllüyü anlayan, her zaman kapısını vatandaşa açık tutan, vatandaşın ayağına gidip vatandaşı dinleyen biri olarak gördükleri bir Valinin Bingöl'den gitmesini istemediklerini belirtiyor. Görev yaptığı süre boyunca Bingöl Merkez ve İlçelerinde gitmediği köy kalmayan Vali İrfan Balkanloğlu'nun her zaman halkın içinde halkla bütünleşen bir idareci olarak kendilerine devletin sıcaklığını hissettirdiğini söyleyen Bingöllüler, bu atamadan hiç memnun değil.


ENSARİ: BİNGÖL İÇİN ÇOK FAYDALI ÇALIŞMALAR YAPTI
Vali İrfan Balkanlıolu'nun Bingöl'de görev yaptığı sürece sürekli vatandaşa yaın durduğunu ve özellikle özel sektörün Bingöl'de yatırım yapması için üstün bir mücadele verdiğini söyleyen Memur Sen İl Başkanı Abdurrahman Ensari, “Sayın Valimizin gidişi öncelikle bizleri üzmüştür. Kendisi makamını her zaman halka açık tutmuştur. Özellikle özel sektörün Bingöl'de yatırım yapması için büyük çabalar sarf etmiştir. Bingöl için çok faydalı çalışmalar yapmıştır. Halkın değerlerine daima saygı göstermiş, her zaman halkın içinde olmuştur. Bürokratik engelleri her zaman aşmıştır. Vatandaşın işlerini kolaylaştırmak için sürekli kurum müdürlerine telkinlerde bulunmuştur. Bingöl'e faydalı olmak için elinden geleni yapan bir insandı. Keşke bu karar alınmadan önce halka danışılsaydı. Eminim ki Bingöl halkı onun gitmesini hiçbir şekilde istemezdi” dedi.


BULMUŞ: BİR BİNGÖLLÜ OLARAK SAYIN VALİMİZİN GİTMESİNİ İSTEMİYORUM
Haberi duyduğunda beri üzüntü içerisinde olduğunu ifade eden Bingöl Din Görevlileri Derneği Başkanı Yunus Bulmuş, “Bingöl'de kayda değer çok güzel hizmetleri oldu. Halkımızı incitmeden, yardımcı olabileceği her konuda yardımcı olan bir insandı. Üzüntü içerisindeyiz. Gerçekten gitmesini istemiyoruz. Keşke böyle bir şey olmasaydı. Bir Bingöllü olarak Sayın Valimizin gitmesini istemiyorum. Bingöl onunla birlikte bir ivme kazandı. Güzel bir çıkış yakaladı. Özel sektörün Bingöl'e gelişi özellikle de en son olarak SÜTAŞ'ın Bingöl'de 500 kişi çalışma kapasiteli bir iş alanı oluşturması konusundaki gayretlerinin çok önemli. Buna benzer çok sayıda girişimleri vardı. Keşke gitmeseydi. Güzel insan yolun açık olsun diyorum kendisine” diye konuştu.
 

Bingöl Gülderen Çalışanlar Derneği Başkanı Ali Rıza Gengörü de Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Bingöl'e çok güzel hizmetlerinin olduğunu ve bugüne kadar Bingöl insanını en iyi anlayan idarecilerden biri olduğunu ifade etti. Balkanlıoğlu'nun dağ bayır demeden, yağmur çamur demeden Bingöl'ün en ücra köşelerine kadar gidip halkın sorunlarını yerinde inceleyen bir idareci olduğunu söyleyen Gengörü, Vali Balkanlıoğlu'nun kendini eğitime adayan bir Vali olduğunu söyledi.


Vali İrfan Balkanlıoğlu kimdir?
8 Aralık 2007'den bu yana Bingöl Valiliği görevini başarı ile yürüten İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Valiliğine atandı. 1960 Çorum-Sungurlu doğumlu olan İrfan Balkanlıoğlu, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden iyi derece ile mezun oldu. Bir yıl hakim adaylığı yaptı. 1985 yılında naklen atandığı Kırklareli kaymakam adaylığından sonra İpsala ve Ulus Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Daha sonra sırasıyla Kütahya-Aslanapa, Muş-Malazgirt, Erzincan-Refahiye, Balıkesir-Sındırgı, Edirne-Uzunköprü, İstanbul-Bağcılar ilçelerinde görev yaptı.


81 il valisinin kendi illerinden teklif ettiği adaylar arasından yılın idarecisi seçilerek kendisine 10 Ocak 2005 Türk İdareciler Gününde 'Vali Galip Demirel Başarı Ödülü' verildi. 5 Şubat 2005 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile başarılı çalışmaları gerekçe gösterilerek 657/123 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince Bakan imzalı bir aylık tutarında ödül aldı. 27 Haziran 2005 tarihinde yaptığı örnek çalışmalar konusunda Bakanlar Kurulu'nun çağrısı üzerine kabine üyelerine Bakanlar Kurulu'nda brifing verdi. Balkanlıoğlu, 18 Aralık 2007'de Bingöl Valisi olarak göreve başladı. 1989-1990 yıllarında ABD'de incelemelerde bulunan ve lisan eğitimi alan İrfan Balkanlıoğlu evli ve 2 çocuk babası.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mahfuz12 (@Misafir_1172)
20 Aralık 2010 Pazartesi 20:29
sayın site yöneticileri lütfen adil olunuz.. yazılan mailleri neden yayınlamıyorsunuz.. herkesin fikrine saygı gösterin lütfen...Yüce Mevla bunu sizlerden sorar unutmayınız lütfen..adil olunuz..
h kalabalık (@Misafir_1154)
19 Aralık 2010 Pazar 20:18
Sayın valimizn gitmesi bizi üzecektir.hak ve adaletten yana biridir o.hizmet için elinden geleni yapmaya çalıştıı.teşekkürler sayın valim. öğretmenler günündeki konuşmasıında bulunmuştum.o konuşmasını tv de bütün velilerin ve herkesin izlemesini çok istemiştim. çok yararlıydı. yeni görevinde ona başarılar dilerim. hayırlı uğurlu olsun. yüce rabbime emanet olsun. saygılar.
harun (@Misafir_1153)
19 Aralık 2010 Pazar 19:08
bence sayın valimizin gitmesi bingöl için cok üzücü bir olaydır
Hayati (@Misafir_1151)
19 Aralık 2010 Pazar 10:43
Valimizden halk olarak bizler memnunuz. Onun gitmesini acaba kim veya kimler istedi? Birileri zil takıp oynamaya başlamıştır şimdi. Sayın Valim yeni görevinizde başarılar dilerim. Biz sizden razıyız, Allah da sizden razı olsun...
erol çağatay (@Misafir_1144)
18 Aralık 2010 Cumartesi 21:59
sayın valilim sizi çok seviyorum. gitmenizi hiç istemiyorum yaptığınız tüm hizmetlerinizden dolayı size minnettarım, allah yolunuzu açık etsin Allah size daha uzun ömürler -versin kendinize çok ii bakın a.e.o HOŞÇAKALIN
17.04.2024
16:26
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, 'Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz' dedi.
17.04.2024
14:29
Bingöl`de çekilen video izlenme rekorları kırdı
Bingöl'de çekilen video izlenme rekorları kırdı
Motoruyla il il gezerek Türkiye'nin doğal güzelliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Saliha Özkan'ın Bingöl'den çekip paylaştığı video, sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı. Sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Bingöllü Ali Tuçdan, 'Video sayesinde meşhur olduk' dedi.
16.04.2024
14:49
Hedef, Bingöl`ü sosyal hizmet şehri yapmak
Hedef, Bingöl'ü sosyal hizmet şehri yapmak
Birçok birimi farklı noktalarda hizmet veren ve müdürlük binası bulunmayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yatırım programına alınan projelerinde bu yıl kazma vurmayı hedefliyor. Proje kapsamında müdürlük binası, gündüz bakım evi, kadın konuk evi ve sosyal hizmet merkezi ile konferans salonu inşa edilecek.
16.04.2024
14:46
Bingöl`de bir günde 219 hasta randevusuna gitmedi
Bingöl'de bir günde 219 hasta randevusuna gitmedi
Bingöl Devlet Hastanesi, 15 Nisan'da MRHS üzerinden randevu alan 219 hastanın randevularına gelmediğini bildirdi. Randevulara gelmeyen hastaların, iptal başvurusunda bulunmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığı aktarıldı.
16.04.2024
13:11
Bingöl`de aranan 19 kişi tutuklandı
Bingöl'de aranan 19 kişi tutuklandı
Bingöl'de 1-14 Nisan tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 19 kişi yakalanarak tutuklandı.
16.04.2024
13:10
Hesarek ile ilgili karar resmî gazetede yayımlandı
Hesarek ile ilgili karar resmî gazetede yayımlandı
Hesarek Kayak Merkezi, Cumhurbaşkanı kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi (KTKGB) ilan edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın