KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Bingöl hizmet edilmeyi hak ediyor

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün AK Parti'ye en büyük destek veren bir il olduğuna dikkat çekerek, &';Bingöl verdiği hizmetten dolayı hizmet edilmeyi hak ediyor” dedi.

Bingöl hizmet edilmeyi hak ediyor
18 ARALIK 2010 CUMARTESİ 00:06
0
2498
1
AA aa

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) İl Danışma Meclisi Toplantısı dün saat 16.30'da Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti.
Gerçekleşen toplantıya Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekilleri Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ve parti teşkilatı mensupları katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bingöl İl Başkanı Çalbay'ın ardından Devlet Bakanı Yılmaz, Bingöl Milletvekilleri Coşkun ve Ataoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay da birer konuşma yaparak, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler.


Hükümetlerinin birçok hizmetlere imza attığını söyleyen Bakan Yılmaz, “AK Parti o kadar çok hizmet yapıyor ki hizmetleri anlatmaya zaman yetmiyor, son derece sevindirici bir durum. Bu Türkiye genelinde de Bingöl'de de böyle. Liste yapmaya çalışıyorsunuz sıralamaya çalışıyorsunuz yine atladığınız şeyler oluyor. Geçmişte çok küçük işler büyütülürdü. Bir çeşme Yapıldığında bile büyük hizmet olarak anlatılırdı. Fakat bugün çok büyük hizmetleri bile unutabiliyoruz.

Bingöl Ak Parti'ye en büyük desteği veren il. Genel seçimlerde %73, referandumda % 95 oranında oy çıktı. Dolayısı ile Bingöl verdiği hizmetten dolayı hizmet edilmeyi hak ediyor. Çok fazla hizmet var gerçekten. Bu kadar hizmet sayıldı ama saymakla kalksak birçok hizmetten daha bahsedebiliriz. Mesela KÖYDES'ten, ücretsiz dağıtılan kitaplardan, özürlülere evde bakım hizmetinden v.b konulara hiç girmedik. Bingöl'e yapılan yatırımlar devam edecek. İstihdam odaklı yatırımlarımız devam edecek. Yapılanlar bir şahsın hizmeti değildir. Bunlar hükümetin hizmetidir. Hiç kimse yapılan hizmetleri kendisine mal etmesin. Yapılan hizmetler hükümetin hizmetidir. Yaptığımız hizmetler yeterli değil. Onun için hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
şahin tekingür (@Misafir_1156)
20 Aralık 2010 Pazartesi 09:25
ALLAH size zeval zermesin ve sizi başımızdanda eksik etmesin dualarımız sizinle ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
26.11.2025
17:56
Bingöl`de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl'de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Valilik açıklamasında, sürecin hassasiyetle takip edildiği ve olayla ilgili adli ve idari tahkikatın başlatıldığı belirtildi.
26.11.2025
17:21
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Emlak vergisinde ikinci taksit için son gün 1 Aralık. Süreyi kaçıran gayrimenkul sahiplerini aylık %3,7 gecikme faizi bekliyor. Peki kimler vergiden tamamen muaf, yeni emekli olanlar ödeme yapacak mı? İşte cezaya düşmemek için kritik ayrıntılar…
26.11.2025
17:12
EFT ve IBAN`dan para transferinde yeni dönem!
EFT ve IBAN'dan para transferinde yeni dönem!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, EFT ve IBAN üzerinden yapılan para transferlerinde yeni bir dönemi başlatıyor. MASAK'ın hazırladığı düzenlemeyle yüksek tutarlı işlemlerde beyan şartı geliyor. 1 Ocak 2026'dan sonra kurallara uymayanlar para gönderemeyecek.
26.11.2025
15:44
Bingöl`de dezavantajlı bireyler Engelsiz Yaşam Merkezi`nde hayata katılıyorlar
Bingöl'de dezavantajlı bireyler Engelsiz Yaşam Merkezi'nde hayata katılıyorlar
Bingöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi düzenlediği eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dezavantajlı bireylerin yanında oluyor.
26.11.2025
15:29
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.11.2025
02:03
Seven:
Seven: 'Yarın Seçim Olsa Hazırız'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde şehrin sağlık, ulaşım, su ve deprem risklerine yönelik yürütülen çalışmalara kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, seçimlerin zamanında yapılacağını düşündüklerini ancak olası bir erken seçim durumunda teşkilat olarak hazır olduklarını vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın