KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2026 Salı
°C

Bingöl hizmet edilmeyi hak ediyor

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün AK Parti'ye en büyük destek veren bir il olduğuna dikkat çekerek, &';Bingöl verdiği hizmetten dolayı hizmet edilmeyi hak ediyor” dedi.

Bingöl hizmet edilmeyi hak ediyor
18 ARALIK 2010 CUMARTESİ 00:06
0
2834
1
AA aa

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) İl Danışma Meclisi Toplantısı dün saat 16.30'da Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti.
Gerçekleşen toplantıya Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekilleri Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ve parti teşkilatı mensupları katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bingöl İl Başkanı Çalbay'ın ardından Devlet Bakanı Yılmaz, Bingöl Milletvekilleri Coşkun ve Ataoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay da birer konuşma yaparak, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler.


Hükümetlerinin birçok hizmetlere imza attığını söyleyen Bakan Yılmaz, “AK Parti o kadar çok hizmet yapıyor ki hizmetleri anlatmaya zaman yetmiyor, son derece sevindirici bir durum. Bu Türkiye genelinde de Bingöl'de de böyle. Liste yapmaya çalışıyorsunuz sıralamaya çalışıyorsunuz yine atladığınız şeyler oluyor. Geçmişte çok küçük işler büyütülürdü. Bir çeşme Yapıldığında bile büyük hizmet olarak anlatılırdı. Fakat bugün çok büyük hizmetleri bile unutabiliyoruz.

Bingöl Ak Parti'ye en büyük desteği veren il. Genel seçimlerde %73, referandumda % 95 oranında oy çıktı. Dolayısı ile Bingöl verdiği hizmetten dolayı hizmet edilmeyi hak ediyor. Çok fazla hizmet var gerçekten. Bu kadar hizmet sayıldı ama saymakla kalksak birçok hizmetten daha bahsedebiliriz. Mesela KÖYDES'ten, ücretsiz dağıtılan kitaplardan, özürlülere evde bakım hizmetinden v.b konulara hiç girmedik. Bingöl'e yapılan yatırımlar devam edecek. İstihdam odaklı yatırımlarımız devam edecek. Yapılanlar bir şahsın hizmeti değildir. Bunlar hükümetin hizmetidir. Hiç kimse yapılan hizmetleri kendisine mal etmesin. Yapılan hizmetler hükümetin hizmetidir. Yaptığımız hizmetler yeterli değil. Onun için hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
şahin tekingür (@Misafir_1156)
20 Aralık 2010 Pazartesi 09:25
ALLAH size zeval zermesin ve sizi başımızdanda eksik etmesin dualarımız sizinle ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
07.07.2026
13:31
Servi`de dut pekmezi mesaisi başladı!
Servi'de dut pekmezi mesaisi başladı!
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi köyünde yaz mevsimiyle birlikte dut pekmezi mesaisi başladı. Tamamen geleneksel yöntemlerle ve el emeğiyle hazırlanan pekmez, günler süren zahmetli bir sürecin ardından sofralara ulaşıyor.
07.07.2026
12:09
Bingöl Umut Kervanı`ndan haziran ayında 3,8 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan haziran ayında 3,8 milyon TL'lik yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı haziran ayı faaliyet raporunu açıkladı. Dernek, yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine toplam 3 milyon 796 bin 291 TL tutarında ayni ve nakdi yardım ulaştırdığını duyurdu.
07.07.2026
11:26
Bingöl`deki feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'deki feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında pikabın uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin Diyarbakır'ın Hani ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
06.07.2026
18:49
12Bingölspor`da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
12Bingölspor'da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı 12Bingölspor Olağan Üstü Kongresine, Eski Başkan M.Engin Özturan da katıldı. Özturan, takıma sahip çıkılmaması konusundaki sitemini paylaşırken, beklenen aday çıkmaması üzerine evraklar imzalanarak kulübün Bingöl Valiliği'ne devri kararı alındı. Evraklar yarın Valiliğe teslim edilecek ve kayyum atanacak.
06.07.2026
17:52
Bingöl`de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl'de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı yatırım programı kapsamında 42 bin tonu aşkın BSK asfalt uygulaması ve 26 bin metrekareyi bulan parke-bazalt kaldırım çalışmasıyla şehir genelinde yol ve kaldırımları yeniliyor. Ayrıca bazı bölgelerde dekoratif aydınlatmalar da yapılacak.
06.07.2026
17:37
Sosyal yardım ödemelerine zam
Sosyal yardım ödemelerine zam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı memur maaş katsayısındaki artışla birlikte sosyal yardım ödemelerinin de yükseltildiğini açıkladı. Yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı, SED desteği ve koruyucu aile ödemeleri yeni tutarlar üzerinden hesaplara yatırılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın