KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Bingöl hizmet edilmeyi hak ediyor

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün AK Parti'ye en büyük destek veren bir il olduğuna dikkat çekerek, &';Bingöl verdiği hizmetten dolayı hizmet edilmeyi hak ediyor” dedi.

Bingöl hizmet edilmeyi hak ediyor
18 ARALIK 2010 CUMARTESİ 00:06
0
2555
1
AA aa

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) İl Danışma Meclisi Toplantısı dün saat 16.30'da Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti.
Gerçekleşen toplantıya Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekilleri Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ve parti teşkilatı mensupları katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bingöl İl Başkanı Çalbay'ın ardından Devlet Bakanı Yılmaz, Bingöl Milletvekilleri Coşkun ve Ataoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay da birer konuşma yaparak, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler.


Hükümetlerinin birçok hizmetlere imza attığını söyleyen Bakan Yılmaz, “AK Parti o kadar çok hizmet yapıyor ki hizmetleri anlatmaya zaman yetmiyor, son derece sevindirici bir durum. Bu Türkiye genelinde de Bingöl'de de böyle. Liste yapmaya çalışıyorsunuz sıralamaya çalışıyorsunuz yine atladığınız şeyler oluyor. Geçmişte çok küçük işler büyütülürdü. Bir çeşme Yapıldığında bile büyük hizmet olarak anlatılırdı. Fakat bugün çok büyük hizmetleri bile unutabiliyoruz.

Bingöl Ak Parti'ye en büyük desteği veren il. Genel seçimlerde %73, referandumda % 95 oranında oy çıktı. Dolayısı ile Bingöl verdiği hizmetten dolayı hizmet edilmeyi hak ediyor. Çok fazla hizmet var gerçekten. Bu kadar hizmet sayıldı ama saymakla kalksak birçok hizmetten daha bahsedebiliriz. Mesela KÖYDES'ten, ücretsiz dağıtılan kitaplardan, özürlülere evde bakım hizmetinden v.b konulara hiç girmedik. Bingöl'e yapılan yatırımlar devam edecek. İstihdam odaklı yatırımlarımız devam edecek. Yapılanlar bir şahsın hizmeti değildir. Bunlar hükümetin hizmetidir. Hiç kimse yapılan hizmetleri kendisine mal etmesin. Yapılan hizmetler hükümetin hizmetidir. Yaptığımız hizmetler yeterli değil. Onun için hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
şahin tekingür (@Misafir_1156)
20 Aralık 2010 Pazartesi 09:25
ALLAH size zeval zermesin ve sizi başımızdanda eksik etmesin dualarımız sizinle ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın