KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Şubat 2026 Cuma
°C

Bilimsel başarılardan yanayız

Bingöl Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Bürkek, 'Gençlerimizin sokak kavgalarıyla değil, bilimsel başarılarıyla ön planda tutulmasından yanayız” dedi.

Bilimsel başarılardan yanayız
15 OCAK 2011 CUMARTESİ 11:03
0
3428
3
AA aa

Bingöl Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Bürkek, yaptığı yazılı açıklamada yıllardır Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunların kamuoyunda gün yüzüne çıktığını söyledi.


Kirli oyunları tezgahlayan kişilerin ulusalcı, halkçı ve etnik köken gibi kavramlarla propaganda yaptığını söyleyen Bürkek, bu tür provokatörlere karşı halkın uyanık olması gerektiğine vurgu yaparak, “Ülkemiz topraklarında gözü olan bu dış mihraklar yıllarca farklı mezhepleri farklı etnik kökenleri birbirine kırarak ülkede iç kaos yaratmışlardır. Ülkemizi kültürel zenginliklerini dahi kendi emelleri doğrultusunda ötekileştirme olarak kullanabilen bu yamyam düzenin pislikleri yaşatmıştır.

Bu ülkede yaşayan pisliklerin karşısında dik duruşuyla tanınan şehitlerimizdeb Muhsin Yazıcıoğlu, çok şüpheli bir ölümle şehadet mertebesini elde etmiştir, kendisine olan gönül bağımız var olduğumuz sürece devam edecektir. Merhum liderimizin sağlığında bizlere olan öğreticileri hep güzellikten yana olmuştur.

Bizlerin amacı alemde nizam için ilahi Kelimetullah'tır. İl bazında yaşanan bir takım olaylar bizleri derinden üzmüştür, geçen yıl yaşanan olayları tekrar nüksetmesi toplumsal kaostan başka bir şey olmayacaktır. Bingöl Alperen Ocakları olarak; gençlerimizin sokak kavgalarıyla değil, bilimsel başarılarıyla ön planda tutulmasından yanayız. Etnik köken olarak hangi farklılıklara sahip olursak olalım İslam çatısı altında kardeş olduğumuzu unutmamalıyız. Ülke bazında ve il genelinde karışıklıklar getirmek isteyen provokatörlere karşı gözümüz açık olmalıdır” dedi. 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zaza bingöl (@Misafir_1662)
16 Ocak 2011 Pazar 18:36
avrupada alperen ocaklarina bir bingöllü zaza olarak girmeyi bi denesen cok iyi olur ! o zaman ayrimciligin kimin yaptigini cok iyi anlarsin ! Kardes !!!!
recep t. erdoğan (@Misafir_1659)
16 Ocak 2011 Pazar 03:55
çok önemli bir haber...
ben (@Misafir_1654)
15 Ocak 2011 Cumartesi 17:42
sen önce kendini düzelt
27.02.2026
03:36
Bingöl Şehir Stadyumu`nda İhale Takvimi Netleşti
Bingöl Şehir Stadyumu'nda İhale Takvimi Netleşti
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Şehir Stadyumu projesinde zemin etüdü ve proje ihalelerinin mart ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.
27.02.2026
03:35
Bingöl`ün Sağlık Kadrosuna 33 Yeni Hekim Atanacak
Bingöl'ün Sağlık Kadrosuna 33 Yeni Hekim Atanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 127. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık kuruluşlarına toplam 33 hekim atanacak.
27.02.2026
03:34
B.Ü.`de
B.Ü.'de 'Üretim Yılı' Kapsamında Doğal ve İnovatif Ürün Sunumu
Bingöl Üniversitesi'nde 2026 yılının 'Üretim Yılı' ilan edilmesi kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde geliştirilen doğal ve yenilikçi ürünler, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e tanıtıldı. Çelik, bu tür yenilikçi ve yüksek katma değerli projelerin üniversitenin Ar-Ge kapasitesini güçlendirdiğini dile getirdi.
27.02.2026
03:33
Üniversitelerde Öğrenci Affı Düzenlemesi Yolda
Üniversitelerde Öğrenci Affı Düzenlemesi Yolda
AK Parti Meclis Grubu'nun hazırladığı kanun teklifiyle, 1 Temmuz 2022'den sonra üniversite ile ilişiği kesilen öğrencilerin yeniden eğitime dönmesinin önü açılıyor. Kimleri kapsayacak? İşte detaylar…
27.02.2026
03:32
İmalat Sanayine 100 Milyar TL Destek Paketi
İmalat Sanayine 100 Milyar TL Destek Paketi
İmalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ ve büyük işletmelere yönelik 100 milyar TL büyüklüğündeki finansman ve istihdamı koruma programı başlatıldı. Program kapsamında başvurular 2 Mart 2026 itibarıyla çevrim içi alınacak.
27.02.2026
03:31
Bingöl`de 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
Bingöl'de 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Bingöl'de 5 ilçede tüm okullarda, il merkezinde ise taşımalı eğitimde 1 gün süreyle eğitime ara verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın