KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2026 Salı
°C

Bilimsel başarılardan yanayız

Bingöl Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Bürkek, 'Gençlerimizin sokak kavgalarıyla değil, bilimsel başarılarıyla ön planda tutulmasından yanayız” dedi.

Bilimsel başarılardan yanayız
15 OCAK 2011 CUMARTESİ 11:03
0
3727
3
AA aa

Bingöl Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Bürkek, yaptığı yazılı açıklamada yıllardır Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunların kamuoyunda gün yüzüne çıktığını söyledi.


Kirli oyunları tezgahlayan kişilerin ulusalcı, halkçı ve etnik köken gibi kavramlarla propaganda yaptığını söyleyen Bürkek, bu tür provokatörlere karşı halkın uyanık olması gerektiğine vurgu yaparak, “Ülkemiz topraklarında gözü olan bu dış mihraklar yıllarca farklı mezhepleri farklı etnik kökenleri birbirine kırarak ülkede iç kaos yaratmışlardır. Ülkemizi kültürel zenginliklerini dahi kendi emelleri doğrultusunda ötekileştirme olarak kullanabilen bu yamyam düzenin pislikleri yaşatmıştır.

Bu ülkede yaşayan pisliklerin karşısında dik duruşuyla tanınan şehitlerimizdeb Muhsin Yazıcıoğlu, çok şüpheli bir ölümle şehadet mertebesini elde etmiştir, kendisine olan gönül bağımız var olduğumuz sürece devam edecektir. Merhum liderimizin sağlığında bizlere olan öğreticileri hep güzellikten yana olmuştur.

Bizlerin amacı alemde nizam için ilahi Kelimetullah'tır. İl bazında yaşanan bir takım olaylar bizleri derinden üzmüştür, geçen yıl yaşanan olayları tekrar nüksetmesi toplumsal kaostan başka bir şey olmayacaktır. Bingöl Alperen Ocakları olarak; gençlerimizin sokak kavgalarıyla değil, bilimsel başarılarıyla ön planda tutulmasından yanayız. Etnik köken olarak hangi farklılıklara sahip olursak olalım İslam çatısı altında kardeş olduğumuzu unutmamalıyız. Ülke bazında ve il genelinde karışıklıklar getirmek isteyen provokatörlere karşı gözümüz açık olmalıdır” dedi. 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zaza bingöl (@Misafir_1662)
16 Ocak 2011 Pazar 18:36
avrupada alperen ocaklarina bir bingöllü zaza olarak girmeyi bi denesen cok iyi olur ! o zaman ayrimciligin kimin yaptigini cok iyi anlarsin ! Kardes !!!!
recep t. erdoğan (@Misafir_1659)
16 Ocak 2011 Pazar 03:55
çok önemli bir haber...
ben (@Misafir_1654)
15 Ocak 2011 Cumartesi 17:42
sen önce kendini düzelt
07.09.2026
19:07
Genç`te `Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi` Çalıştayı
Genç'te 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' Çalıştayı
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' çalıştayında uyuşturucu ve sanal kumarla mücadeleden aile yapısının güçlendirilmesine, ağır borçlanmadan düğün ve taziyelerde israfın azaltılmasına kadar ilçenin sosyal sorunları ele alındı. Çalıştayda, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve toplumsal değerlerin gelecek nesillere aktarılması için ortak hareket çağrısı yapıldı.
07.09.2026
10:12
Bingöl Umut Kervanı`ndan 172 aileye yardım eli
Bingöl Umut Kervanı'ndan 172 aileye yardım eli
Bingöl Umut Kervanı Derneği, ağustos ayında 172 aileye 473 bin 199 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Dernek, yurt dışı ve Filistin-Gazze'ye de 722 bin 699 TL yardım yaparken, ay boyunca gerçekleştirilen toplam yardım 1 milyon 195 bin 898 TL'ye ulaştı.
07.09.2026
09:36
Bingöl`de kamyonet şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Bingöl'de kamyonet şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Bingöl-Sancak yolu Kadran köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı.
07.09.2026
08:49
Okul masrafları Bingöl`de aileleri zorluyor: Eğitim gideri 7 bin TL`ye dayanıyor
Okul masrafları Bingöl'de aileleri zorluyor: Eğitim gideri 7 bin TL'ye dayanıyor
Bingöl Eğitim Sen Başkanı Murat Korlaelçi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde artan kırtasiye, kıyafet, çanta, ayakkabı ve ulaşım giderlerine dikkat çekerek, 'Çocukların eğitim hakkı ailelerin ekonomik gücüne bırakılamaz' dedi.
07.09.2026
08:47
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulama ve operasyonlarda toplam 365,43 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
07.09.2026
08:47
12Bingölspor`dan umut veren başlangıç
12Bingölspor'dan umut veren başlangıç
Geç kurulan kadrosuyla kısa sürede hazırlıklarını tamamlayıp İnegöl deplasmanına çıkan 12Bingölspor, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti. Galibiyet 90+4'te kaçsa da temsilcimiz sergilediği futbolla sezona umut verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın